Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cristiano Ronaldo schenkt eiland van 50 miljoen euro

Laatste update:
/
Juventus is van plan om een van de grootste talenten van Spanje naar Turijn te halen. Jorge Meré Peres is pas achttien, maar speelt al in de hoofdmacht van Sporting Gijón en doet ook reeds mee bij Spanje Onder-21. De centrumverdediger heeft zich in de kijker gespeeld bij scouts van de Oude Dame en maakt kans op een overgang naar de top van de Serie A, al bedraagt zijn afkoopsom wel 25 miljoen euro. (Sky Italia)
/
Laurent Blanc spreekt zich uit over Salvatore Sirigu, maar zegt eigenlijk weinig. De doelman dreigt zijn plaats bij Paris Saint-Germain te verliezen aan nieuwkomer Kevin Trapp. “Salvatore staat nog tot medio 2018 bij ons onder contract. Het is geen eenvoudige situatie voor hem, maar hij is een van de drie keepers die we hebben. Misschien verandert de situatie, maar misschien ook niet”, heeft Blanc zich laten ontvallen. (L’Équipe)
/
Cristiano Ronaldo is de beroerdste niet. De steraanvaller van Real Madrid was zondag aanwezig bij de bruiloft van Jorge Mendes en heeft de zaakwaarnemer een Grieks eiland ter waarde van vijftig miljoen euro cadeau gedaan. Prominenten als James Rodríguez, Pepe, Radamel Falcao, Jorge Jesus, José Mourinho, Florentino Pérez, Roman Abramovich, Peter Lim en Joan Laporta waren er ook bij. (Move Noticias)
/
Tottenham Hotspur zou een bod van vijftien miljoen euro hebben uitgebracht. Dat bedrag hebben the Spurs er naar verluidt voor over Andriy Yarmolenko naar White Hart Lane te halen. De sterspeler van Dynamo Kiev heeft ook al een aanbieding van Stoke City op zak, maar Tottenham hoopt dat hij in het elftal van trainer Mauricio Pochettino wil komen voetballen en biedt Yarmolenko ook een fors salaris. (Metro)
/
Het is aannemelijk dat West Ham United zich snel meldt bij Manchester United. The Hammers werden al in verband gebracht met Javier Hernández en de komst van de Mexicaanse aanvaller heeft extra prioriteit gekregen, nu Enner Valencia een blessure heeft opgelopen. De spits schijnt enige tijd uit de roulatie te zijn en dus dringt trainer Slaven Bilic nog meer aan op het binnen halen van Chicharito. (London Evening Standard)
Is Tottenham Hotspur een geschikte club voor Andriy Yarmolenko?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een eiland van 50 miljoen? Waar gaat het allemaal over.. Voetbalnieuws?

50 Miljoen euro??? Lijkt mij sterk. Dat is 2 a 3 jaar salaris inclusief reclame en sponsorgelden voor C. Ronaldo, heeft ie geen andere uitgaves gehad
dan de afgelopen 2 a 3 jaar? Lijkt mij heel sterk dit.

3 augustus 2015 om 09:15

Hij zal wel ongeveer 50 miljoen per jaar maken als je alle inkomsten bij elkaar optelt maar lijkt me inderdaad een hele beroerde roddel. Alsof hij zijn inkomsten van 1 jaar gaat schenken aan zijn zaak waarnemer.

3 augustus 2015 om 09:20

Zijn jaarsalaris bij Real Madrid word geschat op 17 Miljoen euro, zou hij echt 33 miljoen aan andere inkomsten nog bij verdienen qua reclames en sponsorgelden en bonussen in 1 jaar??

3 augustus 2015 om 09:28

Laatst was er een artikel over de best betaalde atleten. Ronaldo zat op plek 3 geloof ik, met 70 miljoen euro ver achter Manny Pacquiao en Mayweather.

3 augustus 2015 om 09:34

Ik weet geen exacte bedragen hoor, maar hij maakt ook reclame voor Emporio Armani en natuurlijk Nike. Daarnaast heeft hij ook een museum en zullen er vast nog meer projecten lopen waar wij niet vanaf weten. Misschien ligt het bedrag meer richting de 40 miljoen ipv 50 miljoen.

3 augustus 2015 om 10:18

Vorig jaar verdiende hij 80 miljoen dollar bruto met alles bij elkaar.

3 augustus 2015 om 11:20

Vergeet zijn eigen kleding- en schoenenlijn niet. Ronaldo verdient bakken met geld en beschikt over een bankrekening van bijna 200 miljoen euro. Daarnaast kan het eiland een waarde hebben van 50 miljoen, maar dat wil niet zeggen dat Ronaldo dit ook daadwerkelijk betaald heeft. Misschien heeft hij het wel recentelijk aangeschaft, aangezien Griekenland alles moet verkopen wat ze kunnen verkopen.

3 augustus 2015 om 09:17

Andere nieuwssites melden ook dat het eiland Tussen de 3 miljoen en 50 miljoen kan kosten. 3 miljoen is nog steeds veel, maar veel realistischer.

3 augustus 2015 om 09:23

daarbij zijn griekse eilanden volgens mij niet te koop, volgens de griekse wet zijn de eilanden namenlijk historisch grond en mogen niet verkocht worden. De eilanden worden echter wel verhuurd met vergunningen om luxe rotzooi te bouwen sinds de griekse crisis.

volgens mij zijn namenlijk al vele van deze eilanden "verhuurd" aan sjeiks, chinezen en rijke russen die er een soort plezier eilandje van maken. (eiland moet wel onderhouden worden)

dus geloof nooit dat zo'n eiland 50 mil kost, althans denk niet dat het een groot eilandje is xD

edit: sorry er zijn ongeveer 10 procent aan prive eilanden. Griekenland zelf verhuurd nog eens 6000 eilanden aan prive personen.

http://www.news.com.au/finance/real-estate/experts...

3 augustus 2015 om 11:17

Nou ik was best wel verbaasd toen ik dat las of het inderdaad echt mogelijk is.

Kom ik toch hier bij uit...

http://www.privateislandsonline.com/islands?develo...

Je kan dus gewoon een privé eiland kopen waar ook ter wereld. Want in principe is het gewoon grond die je koopt net zoals jij en ik. Alleen koopt hij 5 á 6 huisblokken in één keer. En vergeet niet, Griekenland heeft veel eilanden hé? Eilanden die te klein zijn om functioneel iets mee te gaan doen maar voor iemand als privé bezit toch erg leuk kan zijn.

Edit: zie dat je het al hebt aangepast excuses.

3 augustus 2015 om 10:11

Idd een bullshit gerucht. Wat heeft bv abramovic kado gegeven dan. Een planeet?

3 augustus 2015 om 10:18

Hij maakt om precies te zijn 73,8 miljoen per jaar. En messi verdiend 70,8 mil per jaar

3 augustus 2015 om 10:47

inderdaad, en buiten dat it een sterk verhaal is heeft het ook totaal niets met voetbal te maken, dus begrijp ik niet waarom VZ dit hier schrijft.

3 augustus 2015 om 16:54

Ronaldo in een bepaald daglicht zetten. De hoofdtaak van de media.

3 augustus 2015 om 18:38

Ronaldo verdient all-in 71 miljoen per jaar

Wat een onzin, zijn net worth schatten ze op 250 miljoen euro, nooit dat je dan 20% daarvan even cadeau doet aan iemand die zelf ook gruwelijk veel verdient.

Goeie grap dit, ik heb het artikel van Move Noticias opgezocht en wat ze eigenlijk zeggen is dat de prijzen van de eilanden variëren tussen de 3 en 50 miljoen euro. Note naar de redactie: dit soort details zijn cruciaal als je geloofwaardig nieuws wilt vertellen.

3 augustus 2015 om 09:39

geloofwaardig nieuws kom je in de wandelgangen vrijwel nooit tegen, moet je dus ook niet verwachten.

3 augustus 2015 om 10:33

Geloofwaardig nieuws had ik nooit moeten gebruiken, maar als je een bron overneemt wat al met een leuk en bijzonder verhaal komt, is het wel zo fijn als je niet het op een extra fascinerende manier doet. Mocht hij een eiland hebben gegeven, kan het dus 47 miljoen goedkoper zijn; cruciaal detail.

3 augustus 2015 om 10:44

Ik weet niet hoe lang je al op vz zit, maar tegenwoordig zijn de clicks belangrijker dan de inhoud (niet alleen op vz overigens) dus om dat aantal omhoog te krijgen zal je eerder 50 gebruiken dan 3 in dit artikel. Ik ben het overigens wel met je eens hoor, maar in de wandelgangen heb ik nog nooit serieus genomen. Jammer genoeg werkt het nu ook door in de reguliere artikelen en worden ook daar teksten omgevormd....

3 augustus 2015 om 11:31

Lid sinds:zondag, 2 augustus 2015, vandaar.

Dat hij dat eiland voor hem heeft gekocht is waar, maar je kan zo'n eiland al voor een paar miljoen krijgen, wat Ronaldo er waarschijnlijk ook wel voor betaald heeft.

3 augustus 2015 om 10:56

Maar Falcao die stond gisteren toch gewoon op het veld?!

Wat zou de achterliggende gedachte van C. Ronaldo zijn? Zou hij van zijn zaakwerknemer af willen door hem op een onbewoond eiland te dumpen zodat hij nooit meer terug kan naar de bewoonde wereld. Iets is niet goed gegaan denk ik tijdens de onderhandelingen door zijn zaakwerknemer met Real Madrid, en nu mag hij opkrassen naar een eiland zonder vervoer eten en drinken. Alleen omdat Messi meer verdient bij Barcelona denk ik. Heel slim Cristiano

3 augustus 2015 om 09:40

Indien sarcasme, heerlijk.
Indien serieus, rijke fantasie.

3 augustus 2015 om 11:25

Volgens mij verdient Ronaldo meer door Herbalife, museum, eigen schoenen, kledinglijn, Nike, 17 miljoen per jaar.

3 augustus 2015 om 12:25

Dit had ook wel in het artikel gekund

Bijzonder dat ze zeggen dat Mourinho, Falcao en Abramovich ook op de bruiloft waren zondag. Die moesten dacht ik toch echt een wedstrijdje tegen Arsenal spelen...

3 augustus 2015 om 11:26

Misschien dat het in de avond was.

Het kan ook zo zijn dat hij dat eiland ooit heeft gekocht voor 10 miljoen euro en nu 50miljoen waard is

Respect voor Ronaldo.

Sirigu kan beter vertrekken uit Parijs. Zijn tijd is voorbij door de komst van Trapp. Ik denk dat er genoeg subtoppers zijn die Sirigu zouden kunnen gebruiken.

Stond Falcao zondag niet op het veld in Londen?

Yarmolenko. Dat niemand daar eerder werk van heeft gemaakt. Veruit de beste voetballer uit Oekraine.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren