Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Chapecoense krijgt sollicitatie van levende legende

Laatste update:
/
Dimitri Payet wordt in verband gebracht met een transfer naar Paris Saint-Germain, maar dat lijkt niet meer dan een gerucht. Patrick Kluivert is op zoek naar een doelpuntenmaker en de Frans international past niet binnen het opgemaakte profiel. (L’Équipe)
/
Reza Ghoochannejhad verliet Go Ahead Eagles in 2010, ondanks een aanbieding van de club uit Deventer. De speler van sc Heerenveen noemt het voorstel van destijds ‘te grappig’ en ‘belachelijk’. (Dagblad van het Noorden)
/
Eidur Gudjohnsen heeft zichzelf aangeboden bij het Braziliaanse Chapecoense. De ex-speler van PSV wil ‘uit respect’ voor de club willen spelen. (Twitter)
/
In afwachting van de uitkomst van het hoger beroep tegen het transferverbod, is Real Madrid bezig met versterkingen. Anthony Martial staat op het lijstje bij de Koninklijke, dat hem wil ruilen tegen James Rodríguez plus twaalf miljoen euro. (The Sun)
/
Carlos Bacca lijkt bezig aan zijn laatste maand bij AC Milan. Paris Saint-Germain, Arsenal, Sevilla en West Ham United willen hem in januari overnemen. (ESPN)
/
Marcelo Brozovic staat op het punt zijn in 2019 aflopende contract bij Internazionale te verlengen tot medio 2021. Hij zal zijn handtekening nog deze maand zetten, waarna zijn afkoopsom vijftig miljoen euro wordt. (La Gazzetta dello Sport)
Chapecoense moet Eidur Gudjohnsen naar Brazilië halen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gudjohnsen een levende legende? Heb ik even gemist

5 december 2016 om 12:06

In IJsland toch echt wel.

5 december 2016 om 12:08

haha precies
Hij was een erg goede speler, maar "levende legende" vind ik een tikkie overdreven.
wel een mooie geste van hem natuurlijk.

vraag me trouwens wel af of hij het niveau wel haalt. Hetzelfde vraag ik me af bij Ronaldinho. Gudjohnsen heeft in India gevoetbald in het laatste jaar van zijn carriere en dan is de hoogste Braziliaanse competitie toch andere koek.

5 december 2016 om 12:55

Misschien vonden ze in chelsea hem een legende🤔. Maar ik vind hem maar een speler die veel van avontuur houdt.

5 december 2016 om 14:09

Hij is in Ijsland een levende legende. Toch wel een mooie carriere gehad bij Chelsea en Barca.

5 december 2016 om 15:26

Ja, dat maakt het opeens wel erg subjectief. Ik bekeek het natuurlijk een stuk algemener; in de voetbal wereld. In dat opzicht ben ik bij ons op kantoor ook legendarisch ;-)

5 december 2016 om 15:49

Het is toch niet hetzelfde. Hij is een levende legende van een natie. Je kan bv alleen een levende legende zijn bij Feyenoord, terwijl ze je bij Ajax volop haten.

De voetbalwereld staat nu heel vaak stil bij Chapecoense, maar ik zou het ook van medeleven vinden getuigen als er eens wat geld naar de nabestaanden van de slachtoffers en de club zou gaan.
Dat zou nou nog eens iets moois zijn wat de grote voetbalbonden (fifa, Uefa, Conmebol) kunnen doen. Maar zoveel saamhorigheid zal er wel niet zijn.
Het schenken van de beker en het prijzengeld is een mooi eerste gebaar van Nacional.

5 december 2016 om 12:43

Er zijn meer mensen overleden dan alleen maar voetballers.

5 december 2016 om 13:06

Dat soort zaken dienen door de vliegmaatschappij en verzekeringen geregeld te worden.
Die nabestaanden worden echt niet genegeerd. Dat soort zaken gaan gewoon (veel) tijd kosten.

Uiteindelijk is het toch enigszins logisch dat voetbalgerelateerde organisaties zaken aanbieden in het belang van de club.

5 december 2016 om 13:58

@checko, sympathieke gedachte, maar je zou eerst eens moeten kijken of dat geld wel nodig is. Met een populatie van profvoetballers is de kans best aanwezig dat geld geen groot probleem is. En zoals al gezegd: qua geld zijn luchtvaartmaatschappij en verzekeraar eerst aan zet.

Als er zo'n ramp gebeurt is medemenselijkheid in eerste instantie ook even belangrijker. Geld komt daarna. Wat dat betreft gebeurt er niks geks: de rouw heeft nu de boventoon, en dat hoort ook zo.

die afkoopsom bij Marcelo Brozovic is enkel geldig voor buitenlandse clubs.

Hoop dat James naar Chelsea trekt voor op rechts. Dan heb je met hazard en James 2 absolute stylisten die elkaar niet voor de voeten zullen lopen, een heerlijke techniek hebben, een goal kunnen maken en Costa aanvoer kunnen brengen. Dan heb je met Willian nog een prima back up of kan zelfs ipv Moses moest die minder worden

Gudjohnsen is een goede speler, maar bij 'levende legende' voor Braziliaanse begrippen denk je toch eerder aan Ronaldinho, Roberto Carlos, Rivaldo etc.

Dat verhaal over Goochannejhad: waar slaat dat op? Een opmerking die misschien gemaakt is, 6 jaar geleden? De koe die daar uit de sloot gehaald wordt is zo oud dat ie allang is overleden.

Een vliegtuig stort neer (wat natuurlijk heel erg is) en de hele wereld zit er dagenlang mee.

Palestijnse kinderen worden vermoord door Zionisten, kinderen in afrika sterven van de honger, mensen gaan kapot van de armoede en daarover hoor je heel weinig tot niets.....

5 december 2016 om 14:45

En nu word je als terrorist beschouwd omdat je voor Palestina opkomst. Totaal met je eens. Er worden honderden mensen per dag daar vermoord maarja dat is normaal. Hypocriet dit

5 december 2016 om 15:42

Je zegt het al: per dag. Als je elke dag hetzelfde uitzendt op het nieuws, is het geen nieuws meer. Op dit moment is dit nieuws groot. Over een aantal weken hoor je bijna niemand (in Nederland) erover. Daarnaast wordt er op zich ook vrij veel aandacht besteed aan dat soort onderwerpen, maar natuurlijk niet op voetbalzone, want voetbalzone gaat over voetbal.

Een levende legende nog wel zeg! Bij die term denk ik toch meer aan Ronaldinho, Messi of Ibrahimovic... Maar toch niet Gudmundson? Heeft die zoveel voor het voetbal betekend?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren