Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Cech zakt ver af na beslissing van Mourinho

Laatste update:
/
Ajax heeft tevergeefs geprobeerd een middenvelder los te weken bij Sparta Rotterdam. De twintigjarige Mimoun Mahi zou in de hoofdstad in eerste instantie in aanmerking komen voor een plaats in de selectie van Jong Ajax, maar Mahi zou de voorkeur geven aan een club uit de Eredivisie. De middenvelder stond afgelopen seizoen lang buitenspel, maar liet tijdens de play-offs een uitstekende indruk achter bij Sparta. (Ajax Showtime)
/
Yannick Bolasie heeft een sterk seizoen achter de rug bij Crystal Palace en heeft nog maar een contract voor een jaar. Daardoor is de vleugelaanvaller interessant voor heel wat clubs en de kans is groot dat hij zijn loopbaan zal vervolgen in Liverpool: Brendan Rodgers zou overwegen om Bolasie naar Anfield te halen en nu wordt ook Liverpools buurman Everton met de Congolees in verband gebracht. (Daily Mirror)
/
De terugkeer van Thibaut Courtois naar Chelsea heeft vervelende gevolgen voor Petr Cech. Hoewel de Tsjech absoluut niet slecht heeft gepresteerd in het shirt van the Blues, lijkt hij door de komst van het Belgische supertalent op het tweede plan te belanden. Er zijn drie clubs die Cech willen overnemen, nu José Mourinho hem niet meer hoeft: West Ham United, Queens Park Rangers en Newcastle United. Dat kan beter. (Daily Mail)
/
Antoine Griezmann wordt genoemd bij heel wat Europese topclubs, maar hij wil helemaal niet vertrekken bij Real Sociedad. Dat zegt de Frans international in een reactie op het nieuws dat Carlos Vela heeft aangegeven dat hij bij Sociedad wil blijven. 'Daar ben ik blij mee, want Carlos is een topspeler en wij begrepen elkaar in het veld. Wat mijn eigen toekomst brengt weet ik niet, maar ik hoop dat ik blijf", zegt Griezmann. (ESPN)
/
Galatasaray wil de selectie gaan verversen en is vooral van plan Turkse spelers te gaan halen. Clubs uit de Süper Lig hebben immers te maken met een buitenlanderslimiet en daarom hoeft Galatasaray niet (of in ieder geval nauwelijks) in het buitenland te kijken. Cim Bom wil twee verdedigers, een middenvelder, een vleugelspeler en een aanvaller kopen. Nordin Amrabat kan verkocht worden. (Fanatik)
Petr Cech hoort in de Champions League mee te doen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ALS (En dan bedoel ik echt als) Chelsea hem verkoopt, zal mijn sympathie voor Chelsea echt helemaal weg zijn. Al die jaren van trouwe dienst en al die punten die hij voor Chelsea heeft gepakt, ongelooflijk! In mijn ogen komt de Champions League winst van 2012 voor het overgrote deel op de conto van Cech (en Drogba natuurlijk).
Nog steeds 1 van de beste keepers in de wereld!

Er zullen als het echt waar is ook wel betere teams komen.
Denk aan Barca, Arsenal, AS Monaco enzovoorts.

24 juni 2014 om 00:53

Ach, een club als Chelsea moet ook aan de toekomst denken en wat dat betreft is de tijd voor Courtois gewoon rijp. Ik denk dat Mourinho het totaal geen probleem zou vinden als Cech zich kan schikken in een rol op de bank, alleen Cech zelf zal liever wekelijks onder de lat staan. Ik vind dat Chelsea hier niks te verwijten valt.

24 juni 2014 om 01:37

Ik geef je gelijk, ze moeten zeker aan de toekomst denken, vergeet alleen niet dat Cech pas 31 jaar is!
31 jaar is voor een keeper nog 'jong'.
Kijk naar Buffon, hij is 38 jaar en dit seizoen was hij weer als vanouds fantastisch aan het keepen.
Van de Sar was destijds 40 jaar, 1 van s'werelds beste keepers en keeper van Manchester United.
Cech kan in mijn ogen nog heel lang mee en hem opzij zetten zonder slag of stoot omdat een aanstormend talent speeltijd eist is erg teleurstellend..m

24 juni 2014 om 02:01

Alleen het is wel een afweging die je moet maken, helaas. Cech kan misschien nog 7 jaar mee, maar het kan ook afgelopen zijn over anderhalf jaar. Casillas is ook pas 33 en is serieus aan het aftakelen, is er toch niet zomaar uitgegooid door Mourinho en wordt gewoon minder. Dat risico loop je ook met Cech, terwijl je met Courtois redelijke garantie hebt op een topkeeper voor zeker een jaar of tien. Dan is de keuze snel gemaakt als je het sentiment even aan de kant schuift.

24 juni 2014 om 02:47

Ook weer dat napraten van mensen Casillas was tot aan de CL finale gewoon top,Messi,Ronaldo zijn ook slecht dit Wk? Dus die takelen ook af? Zo kortzichtig dit als volgend jaar Casillas alleen maar fouten gaat maken heb je gelijk maar op basis van 3 wedstrijden is t onzin mensen te beoordelen. Noem dit Derksen praat en neem t niet serieus.

24 juni 2014 om 03:01

Casillas keepte tot aan de CL finale niet top, maar gewoon goed. Had een aantal goede saves, maar was naar mijn mening al niet meer de Casillas uit de goede jaren. Dat echte topniveau tikte hij niet meer aan in de wedstrijden die ik heb gezien. Wat er sinds die CL finale is gebeurd is me nog steeds een raadsel.

24 juni 2014 om 07:34

ja joh die reddigingen kan lopez ook zeker? kijk alleen tegen bayren munchen en na 2 wedstrijden meteen weer slecht en had Mourinho weer gelijk? vandaar dat hij het zo goed doet bij Chelsea!

Geloof er niks van dat alleen die teams alleen Cech willen. Hij is een van de beste zo niet de beste keeper ter wereld echter is Courtouis ook een ontzettend goede keeper en een stuk jonger en valt de keuze op hem.

West ham, qpr moet hij absoluut niet doen. Hij kan zeker nog naar een topclub, maar ik kan er geen bedenken die een doelman zoekt.

24 juni 2014 om 00:49

Misschien real madrid. Lopez is niet van cech niveau en bij iker komt de klad er ook in

24 juni 2014 om 00:56

Zo goed was die Mignolet van Liverpool niet. Wellicht dat ie daar heen kan. Abbiati van Milan is ook geen geweldenaar. Dat zijn al 2 clubs die ik zo kan bedenken waar hij heen zou kunnen gaan.

24 juni 2014 om 01:17

Atletico Madrid, Barcelona, Ac Milan, Internazionale, Napoli, Arsenal, Liverpool of Monaco.

Zij hebben allemaal wel een keeper van wereldklasse nodig.

24 juni 2014 om 08:00

Uhm.. Handanovic is gewoon een van de beste keepers in de Serie A. Noem maar even nog paar clubs waarvan je de keepers niet eens kent..

24 juni 2014 om 20:28

Atletico heeft zonder Courtouis idd geen echt goede keeper meer, Barça heeft ter Stegen niet voor niks aangetrokken, Milan heeft Abiati, Inter Handanovic, Napoli Reina, Arsenal de Gea en Monaco heeft ook een prima keeper waar ik de naam even niet weet. Hiermee hebben bijna alle clubs die je nu opnoemt wel een goede 1e keeper...

Je kan nu niet meer om Courtois heen. Cech is een geweldige keeper maar Courtois is wel veel jonger. Als Chelsea hem echt wilt behouden dan moeten ze hem nu in de basis zetten. Anders kan ie zo zijn contract uitdienen bij Chelsea. En heeft ie de clubs voor het uitkiezen. Want het is echt een geweldige keeper. En nog zo jong.

24 juni 2014 om 02:52

Vind m trouwens op t wk een paar x aardig onzeker overkomen wat ook mag op 21 jaar,zou als ik Chelsea was m nog 2 jaar verhuren Cech tot einde contract onder de lat en m dan vervangen door Courtois. Wat nu als Courtois tegenvalt bij Chelsea dan ben je je topkeeper kwijt. Zou t risico nog niet nemen.

24 juni 2014 om 09:43

Hoe kan Courtois onzeker overkomen op het WK? Hij heeft nog geen 3 ballen moeten pakken. De enige 2 keren dat hij kansloos was waren een penalty en een open kopkans van die Rus, die geen enkele keeper zou hebben. Voor de rest heeft hij iedere bal die hij moest tegenhouden, ook effectief tegengehouden.

24 juni 2014 om 10:44

Hahah waar slaat dit nu op? Courtois heeft amper werk gehad op het WK tot nu toe hoe kan hij dan onzeker over komen?

Mischien cech iets voor atletico of ac milan? Kan nog prima mee op dat niveau..

Chelsea is echt een rotzooi club.. Al die trouwespelers zomaar weg geven

Cech kan nog waarschijnlijk tussen de 4 en 7 jaar mee ik zou hem wel bij Ac Milan willen zien maar denk dat liever naar een club als Real Madrid wilt waar Cassilias zowat is afgeschreven en Diego Lopez niet wereldnaam word gezien. (vind Lopez wel een sterke keeper maar Cech is een grotere naam)

Ongelovelijk dat een topkeeper als Cech zo makkelijk wordt afgewimpeld bij de club waar hij veel prijzen heeft gepakt. Het is toch beschamend dat er 'concrete interesse' is van clubs die ver onder zijn niveau liggen. Cech is een betrouwbare sluitpost die, gezien zijn relatief jonge keepersleeftijd, nog zeker 5/6 jaar meekan. Ik zou Cech graag bij Arsenal onder de lat zien. Wenger zoekt een betrouwbare keeper met charisma, Cech past perfect in dat profiel. En anders zou ik Real Madrid of AC Milan aanraden deze keeper te contracteren. Want Cech verdient beter dan QPR of West Ham United.

Ja dat is het risico dat je als club neemt om een toptalent te kopen als Courtois, die dachten dat duurt nog wel een paar jaar voor hij top is en dan kan hij mooi Cech vervangen.
Nu zit je eigenlijk met twee gelijkwaardige doelmannen waarvan er een misschien meer ervaren is maar de andere de toekomst heeft.

Wie ze moeten kiezen ik zou het niet weten, en daarom is het beter voor de club en Cech dat hij vertrekt naar een mooie club. Maar apart blijft het zeker ik vind eigenlijk dat Chelsea gewoon de twee beste doelmannen van de wereld onder contract heeft staan en elke andere club zou graag een van beiden onder de lat hebben staan. Dus Barca Real ac Milaan Juventus napoli etc kijk of je Cech kan halen.

net als casillas wordt hij hij mag alleen spelen in champions league wegens zijn leeftijd

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren