Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Bayern München mikt op ruildeal met Barcelona

Laatste update:
/
FC Groningen staat op het punt om Marco Rente over te nemen van Heracles Almelo. De centrale verdediger, die bij de kampioen uit de eerste divisie vooral als rechtsback speelde, had nog een contract tot volgend jaar zomer. (Voetbal International)
/
Heracles hoopt zich op zijn beurt te versterken met Brian de Keersmaecker. De middenvelder heeft van FC Eindhoven te horen gekregen dat hij om de tafel mag met de Almeloërs om een transfer te bespreken. (Eindhovens Dagblad)
/
Bayern München heeft Raphinha geïdentificeerd als belangrijk doelwit voor de komende transferperiode. De Duitsers zijn bereid om Benjamin Pavard de omgekeerde weg te laten bewandelen om zo de kosten te drukken. (Sky Germany)
/
Brighton & Hove Albion lijkt de belangrijkste kandidaat voor de handtekening van Matt ORiley. De middenvelder van Celtic, die nog een contract heeft tot medio 2026, geniet verder interesse van clubs uit Duitsland. (Fabrizio Romano)
/
RC Lens heeft een bod van 40 miljoen euro van RB Leipzig op Loïs Openda van tafel geveegd. De nummer twee van het afgelopen Ligue 1-seizoen verlangt naar verluidt minimaal 45 miljoen euro. (LÉquipe)
/
Na Karim Benzema is Wilfried Zaha de volgende die een megacontract in de wacht kan slepen in Saudi-Arabië. Voor de aanvaller van Crystal Palace ligt een driejarig contract klaar ter waarde van vijftig miljoen euro. (Sky Sports)
Wie is beter af met deze ruildeal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Haha, zou wel heel stom zijn om Raphinha te ruilen voor Pavard zonder extra geld.

7 juni 2023 om 10:44

Gelukkig staat er ook "om kosten te drukken". Als ik Barca was zou ik twee keer nadenken om Raphinha te verkopen en als je het wel doet dan twee aparte deals. Volle pond voor Raphinha en dan onderhandelen voor Pavard.

Raphinha voor Pavard? Nee dankje. Kijk ik ben geen fan van Raphinha en ik zou blij zijn als hij vertrekt. Aangezien Newcastle en PSG 80 miljoen willen/wilden betalen. Is ruilen met Pavard met of zonder bijbetaling regelrecht zonde.

7 juni 2023 om 10:56

om de kosten te drukken staat er letterlijk achter

7 juni 2023 om 10:59

Klopt ik zag het na mijn reactie pas. Heb mijn reactie daarom ook aangepast.

Waarom zou je Raphinha ruilen voor Pavard? Dat zou wel heel erg dom zijn van Barcelona. Ik weet dat er dom beleid wordt gevoerd daar, maar zo dom zijn ze in Spanje ook niet!
Daar zou sowieso een flinke zak geld nog bij moeten vanuit Bayern zeg. Raphinha zit er pas, veel geld gekost, relatief goed gedaan en is één van de weinige aanvallers die wel presteert (met Lewa en Dembele).

Verder heeft Raphinha zelf aangegeven, inclusief Xavi, dat hij gewoon blijft. Zie die niet snel vertrekken...
Zie eerder Ferran Torres en/of Ansu Fati vertrekken.

Openda naar Leipzig zou ik een mooie deal vinden. Goede speler. Benieuwd hoe hij het bij een Leipzig als opvolger van Nkunku zou doen.

Verder Zaha: volgens mij wilde hij nog in Europa blijven. Al kan ik best begrijpen als hij 50 miljoen euro in 3 jaar tijd wel zou accepteren. Al denk ik ook wel dat het iemand is die zegt: Kanté krijgt 100miljoen per jaar, waarom krijg ik er maar 50 per 3 jaar? haha

7 juni 2023 om 12:23

Dembele blijf ik toch wel een bijzondere speler vinden. Na 6 jaar kunnen we toch wel stellen dat hij eigenlijk zwaar mislukt is, hoe zuur de omstandigheden ook zijn. Maar toch blijft hij altijd genoemd worden in lijstjes met spelers die presteren, spelers die absoluut niet weg mogen en horen we na 1 goede pot ieder seizoen dat hij 'nu echt los is'. Als er nou een speler de stempel onbetrouwbaar heeft is hij het toch wel?

7 juni 2023 om 13:44

Niet mee eens. Onder Xavi is hij echt stukken beter, constanter geworden. Ook was hij onder Xavi een stuk langer fit. Dat is dan ook het enige nadeel. Dembele was onder Xavi tot nu toe echt wel een goede buitenspeler, alleen kreeg hij wederom op het einde een blessure.

In mijn optiek is hij totaal niet mislukt. Wel kan je stellen dat hij onder eerder coaches niet goed is gebruikt, begrepen en/of dat nu aan hem of de trainers ligt, geen idee.

Als ik Barca was zou ik rafinha alleen ruilen voor een Kimmich of Hernandez

Of: wat moet Bayern Munchen in hemelsnaam met Raphinha? Ze hebben daar twee rechtsbuitens lopen die allebei 2 keer zo goed zijn als de Braziliaan.

7 juni 2023 om 12:01

Ja idd, ze hebben veel te veel buitenspelers. Als ze dan toch bij Barcelona aan het shoppen zijn, kunnen ze beter Lewandowski terughalen.

7 juni 2023 om 12:32

Ja toch? Aan Raphinha hebben ze echt helemaal niks. Tenzij ze Coman aan Real Madrid willen verkopen? ... Don't judge, dromen mag :-)

Mooi wanneer Groningen als club weer terugkomt in de Eredivisie! Rente zou zeer geschikt zijn in ieder geval!

Zo vaak berichten over een ruildeal terwijl ik me niet kan herinneren dat het ooit gebeurd is.

Hahaha laat me niet lachen. Raphina inruilen voor Pavard!? Dat moet je als Barca zijnde niet willen en al helemaal niet zonder een flinke zak geld erbij. Nou nee Bayern.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren