Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal kan Duits bod van 38 miljoen verwachten

Laatste update:
/
Napoli onderhandelde afgelopen zomer over een transfer van Ignacio Camacho, maar de middenvelder bleef bij Málaga. Ook FC Porto toonde belangstelling voor de 24-jarige Spanjaard, maar de vraagprijs van zeven miljoen euro bleek hen vermoedelijk te gortig. “Het is hier ieder jaar hetzelfde liedje, want alle goede spelers gaan hier steeds weg. Maar de club wilde mij niet kwijt en ik hoefde ook niet weg”, zegt Camacho nu. (AS)
/
AC Milan moet afscheid nemen van spelers als Philippe Mexès en Michael Essien. Dat zegt Demetrio Albertini, die tussen 1988 en 2002 voor i Rossoneri speelde. “Milan moet van die vette contracten af om ruimte te maken voor Sami Khedira. Hij zou een geweldige en goede investering zijn en zou veel problemen van het team kunnen oplossen. Hij is een ware kampioen”, zegt Albertini over de 27-jarige Duitser. (La Gazzetta dello Sport)
/
Bayern München klopte afgelopen zomer bij Arsenal aan voor Mesut Özil, maar Arsène Wenger wilde geen medewerking verlenen. In januari moet de manager van Arsenal mogelijk opnieuw reageren, want Bayern zou een bod van 38 miljoen euro aan het voorbereiden zijn. De Duitse vedette zou bovendien niet gelukkig zijn in Londen en wel open staan voor een terugkeer naar de Bundesliga. (Diverse Engelse media)
/
West Ham United heeft het wel gezien met Andy Carroll. De 25-jarige aanvaller kwam vorig jaar zomer voor negentien miljoen euro over van Liverpool, maar heeft mede door een zware enkelblessure nog weinig kunnen laten zien. The Hammers overwegen om de lange Engelsman in januari weer van de hand te doen en Newcastle United heeft interesse. Carroll speelde eerder al vijf seizoenen voor Newcastle. (The Newcastle Chronicle)
/
Ante Rebic maakt mogelijk gauw promotie. De 21-jarige aanvaller maakte vorig jaar zomer voor een kleine vijf miljoen euro de overstap van RNK Split naar Fiorentina en speelt dit seizoen op huurbasis voor de Duitse tweedeklasser RB Leipzig. Ian Broomfield, de hoofdscout van Tottenham Hotspur, heeft Rebic al een tijdje op het oog en bekeek de spits onlangs tijdens de jeugd-EK-kwalificatiewedstrijd van Kroatië tegen Engeland. (Diverse Engelse media)
Moet Mesut Özil voorlopig nog bij Arsenal blijven?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ozil is een prachtige speler. Maar je wint er geen punten mee. Hij scoort niet en is alleen voor de assist.

14 oktober 2014 om 12:03

Bovendien is hij in de topmatchen niet belangrijk dat probleem had hij al bij Real

14 oktober 2014 om 14:24

Bij Bayern spelen ze nauwelijks topwedstrijden dus lijkt hijme een goede aankoop.

14 oktober 2014 om 12:29

Zonder assists scoor je ook niet veel

14 oktober 2014 om 12:38

Als je een middenvelder hebt die voor assists zorgt, zorgt hij dus voor punten -.-

14 oktober 2014 om 13:18

ahjacied, jij bent ook echt dom he maar verrast me niet want je bent voor ajax
de meeste doelpunten worden gemaakt met behulp van een assist oen

14 oktober 2014 om 15:32

Wauw.. Dus als je voor Ajax bent ben je gelijk dom? Dat vind ik juist een domme opmerking...

14 oktober 2014 om 15:15

Zo lang hij wordt misbruikt op de linker vleugel ga je niet optimaal van hem genieten nee einstein..

Fail boy

Als je naar Bayern kan gelijk doen. Arsenal is niks meer en zal ook niks worden zolang Wenger daar nog zit. Al is 38miljoen te weinig aangezien hij voor 50miljoen kwam.

14 oktober 2014 om 12:04

Ik denk er hetzelfde over, zolang Wenger er is zal Arsenal niet naar zijn status presteren

14 oktober 2014 om 12:32

Eindelijk iemand die het met me eens is. Wenger is meer een trainer die het goed zou doen bij de jeugd. Maar komt tekort voor de top.

14 oktober 2014 om 13:04

Naar zijn status presteren??? Wenger heeft juist voor die status gezorgd! Kijk maar naar de resultaten, voor Wenger was het altijd wisselvallig, sinds wenger er is is er altijd top 4 gehaald.

14 oktober 2014 om 13:31

@psv & Arsenal

Nu is het niet wisselvallig? Er zijn nu geen excuses meer hoor.

14 oktober 2014 om 13:32

@itonlygetbette

Wij zijn gewoon realistisch, feit is dat hij geen prijzen pakt en dat geen enkele coach zoveel krediet krijgt bij een club

14 oktober 2014 om 13:50

Tekort voor de top? Wil je even kijken naar wat die man heeft gepresteerd aub? Schandalig om dat te zeggen.

Dat het nu niet meer goed is klopt en hij maakt enorm veel fouten, maar tekort voor de top is hij nooit geweest. Hij heeft heel Arsenal groot gemaakt, hij heeft enorm veel spelers groot gemaakt, hij heeft laten zien hoe je voetbal moet spelen.
Jammer genoeg is hij zeer eigenwijs en koppig en houdt hij strak vast aan zijn filosofie die op het moment gewoon niet goed meer werkt. Het is veranderd en daar moet hij in mee. Daarnaast is het tactisch al een tijd matig.

Tekort voor de top is enorme bullshit.

14 oktober 2014 om 14:01

Heb jij enig idee hoe het bij Arsenal zat?

Vanaf de overgang naar het Emirates is er beslist dat ze eerst de schulden wilden afbetalen. Dit is de reden waarom ze financieel nooit meekonden met de andere grote clubs en hierdoor zakten ze iets weg. Het is niet de schuld van Wenger dat hij amper prijzen heeft gepakt van 2006-2012 zoiets.er was gewoon te weinig financiele kracht en bijna elke topspeler vertrok, maar er kon geen vervanger worden gehaald hierdoor.

De laatste 2/3 jaar heeft hij wel gefaald op de transfermarkt, dit is hem kwalijk te nemen. Daarnaast bewijst hij wel al een jaar dat hij tactisch een stuk zwakker is geworden. Wisselbeleid, opstellingen, zowat alles is onbegrijpelijk en tactisch slecht.
Ik ben het met je eens dat we met Wenger niet meer aan de absolute top komen en als er niet binnen 2 jaar een vervanger is, dat Arsenal in Engeland ook gewoon subtop is. De stap naar de absolute top moet zo snel mogelijk, anders duurt het jaren langer. Topspelers vertrekken en je kunt er geen meer aantrekken. Een United kan het veroorloven om een keer Europa League te spelen, maar Arsenal niet.

14 oktober 2014 om 14:45

@ nerazzurri9

Hier zijn al eindeloos veel discussies over gevoerd, onder andere door mij. Het is logisch dat meningen kunnen verschillen. 'wij zijn gewoon realistisch, hij pakt geen prijzen' is echter geen correcte uitspraak. Waarom zijn de prijzen een maatstaf. Feiten zijn:
- Voor 1996 was de club zeer wisselvallig. Rond 1970 en 1990 deden we boven in mee (plek 1 tot 4). Maar alle jaren daartussen zakte de club weg, vaak naar de middenmoot (plek 4 tot 8) en mid jaren '90 zelfs naar de 11de en 12de plek. Sinds Wenger is de club niet lager geëindigd dan plek 4. Kortom, wisselvalligheid is juist weggenomen ipv toegenomen.
- Dat je de club tot de top van Engeland schat, komt juist door Wenger. Hij heeft veel successen geboekt.

Dat er nu een droogte is heeft twee redenen:
- De eerst is dat de concurrentie is toegenomen. Clubs hebben zich de top ingekocht (chelsea en City). Financieel was hier niet tegen op te boksen.
- Omdat dit een ongelijke strijd was, heeft Arsenal de focus gelegd op de financiële gezondheid. Stadion gebouwd en schulden afgelost. Na jaren kunnen we nu weer meedoen op de transfermarkt met de 'grote jongens' en een gooi doen naar prijzen.

Kortom, als je weet waar de club vandaan komt én de impact van nieuwe, ingekochte topclubs begrijpt, dan moét je Wenger enige credits geven.

14 oktober 2014 om 16:27

Jij bent mee in het Wenger verhaal. Atletico Madrid en Dortmund laten zien dat het mogelijk is om mee te doen op het allerhoogste niveau met gerichte aankopen, iets wat nu net niet de sterkte is van Wenger. Nene zijn krediet is gewoon op volgens mij, dat is mijn mening. Ik respecteer jouw mening maar begrijp ze totaal niet

14 oktober 2014 om 12:07

Ik neem aan dat iedereen bij Arsenal direct Ozil thuis ophaalt en hem direct brengt naar Bayern wanneeer ze er nog 38 miljoen voor willen betalen.

14 oktober 2014 om 12:18

Ik zou proberen thiago dan in de deal te betrekken! En voor het overige geld de missing link cdm oplossen.

14 oktober 2014 om 12:36

Laat Thiago maar daar, Javi Martinez moeten we hebben!

45 miljoen en strik erom heen. Kan Cazorla op zijn oude plek en kan er een defensieve middenvelder komen. 4-3-3 met Sanchez op links, Welbeck spits, Walcott rechts, Cazorla aanvallende mid, Khedira/Javi martinez met Ramsey/Wilshere.

Waarom doet Arsenal zo moeilijk als de interesse oprecht is van Bayern. Ze zijn er niet echt 100 procent blij mee, verkoop hem dan ook al is/kan hij erg goed zijn.

Gewoon ozil naar bayern sturen en martinez naar Londen. Iedereen content

14 oktober 2014 om 12:24

Zou het beste zijn voor beide partijen, Martinez maakt Arsenal in 1 klap titelkandidaat, versterkt de verdediging enorm en is voetballend ook goed.

14 oktober 2014 om 12:33

Nee zou het beste zijn voor Arsenal. Waar zou Bayern in hemelsnaam weer een middenvelder halen. Op de plek van Ozil staan gotze en muller. Muller is onbetwist. En gotze scoort inmiddels achter elkaar. Tevens traint thiago alweer mee, die kan er ook spelen.

En Martinez was voor zij blessure basisspeler en is door pep al gebombardeerd tot abwehrchef, met andere woorden, de leider in de verdediging. Die gaat never nooit vertrekken. Ik krijg ook altijd een glimlach op m'n gezicht als ik Arsenal fans die naam zie noemen.

Javi Martinez inderdaad in de deal betrekken, mocht dit waar zijn. Dan zou je eventueel Draxler of Reus kunnen halen.

14 oktober 2014 om 12:48

Waarom zou Reus in vredesnaam naar Arsenal willen, Real, United, City etc. willen hem, nooit dat die naar Arsenal gaat.

14 oktober 2014 om 13:00

Reus was altijd een enorm groot fan van Tomas Rosicky. Drie keer raden waar deze man op dit moment speelt. Zal me niets verbazen als hij dezelfde pad zou willen bewandelen als zijn idool.

Mesut Ozil is een van de beste nummer '10' van de wereld. Het probleem is dat hij dit gewoon niet laat zien. Arsenal zou er voor kunnen kiezen om Ozil weg te doen en met dat geld Draxler halen en een Cvm. Misschien dat Arsenal nog geld moet bijleggen maar wat Ozil nu bij Arsenal laat zien is gewoon bij lange na niet goed genoeg.

Hij heeft ook gewoon last van vorm en fitheid gehad en stond soms op de flank. Vind trouwens met de komst van Wellbeck er zeker progressie in Ozil zit. Enige ruil die ik zou doen is gotze omdat die met zijn snelheid maby nog beter bij Arsenal past.

38mil is prima als Bayern er Thiago erbij gooit.

Graag strik erom en voor 38 miljoen naar bayern aten vertrekken, voegt helemaal niks toe loopt altijd alsof ie zand in zijn schoenen heeft. Direct aumebayang en claudio marchisio strikken. Perfecte spelers voor Arsenal. Zij voegen daadwerkelijk wat toe mochten zij gehaald worden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren