Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Arsenal betaalt weer grof geld aan Barcelona

Laatste update:
/
AC Milan denkt in januari voor een dubbeltje op de eerste rang te kunnen zitten. Het is duidelijk dat het niet botert tussen Queens Park Rangers-trainer Harry Redknapp en aanvallende middenvelder Adel Taarabt, die van zijn coach het verwijt krijgt dat hij lui en te zwaar is. Taarabt speelde vorig seizoen al op huurbasis voor Milan en nu hopen i Rossoneri hem in januari voor een spotprijs definitief te kunnen wegplukken. (Daily Mirror)
/
Er is in Spanje veel te doen om Zinédine Zidane, die niet de juiste papieren heeft om het tweede team van Real Madrid te mogen trainen. De Franse bond (FFF) is echter van plan om op te treden als reddende engel. Zidane, die gaat voor zijn Spaanse licentie, kan in zijn geboorteland aankloppen voor het diploma. Eerder kregen ook oud-internationals als Willy Sagnol en Claude Makélélé zonder problemen een papiertje. (Le 10 Sport)
/
Het begint er steeds meer op te lijken dat Barcelona nog een aanvaller kwijtraakt aan Arsenal. Pedro wordt al geruime tijd in verband gebracht met een overgang naar the Gunners en de vleugelspits schijnt nu zelfs een officieel transferverzoek te hebben ingediend bij de clubleiding van de Catalanen. Arsenal zou Pedro in januari voor naar verluidt 32 miljoen euro kunnen overnemen, nadat ook Alexis Sánchez al overkwam. (Daily Express)
/
De clubleiding van NAC Breda richt in de zoektocht naar een nieuwe trainer niet alle pijlen op Gertjan Verbeek. De momenteel clubloze coach heeft gesproken met NAC, maar dat zullen de Brabanders met meerdere gegadigden doen. “Verbeek is niet kandidaat nummer één, omdat we met meerdere mensen zullen gaan praten”, maakt algemeen directeur Justin Goetzee duidelijk. NAC ontsloeg Nebojsa Gudelj twee weken geleden. (Eindhovens Dagblad)
/
Het is de vraag of Jordy Clasie nog lang bij Feyenoord blijft. De middenvelder besloot afgelopen zomer om zijn contract in Rotterdam te verlengen, nadat ploeggenoten als Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi en Daryl Janmaat aan het WK een transfer overhielden en ook spits Graziano Pellè wegging. Clasie schijnt echter een clausule in zijn verbintenis te hebben opgenomen en kan in januari of in de zomer alsnog vertrekken.
(Voetbal International)
Zou Arsenal erop vooruit gaan met Pedro?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

En waar moet hij gaan spelen dan?

28 oktober 2014 om 12:04

In de basis

28 oktober 2014 om 12:06

Als hij al zou komen (wat ik niet denk) zou hij gewoon op rechtsbuiten komen te staan. Sanchez dan maar op links en Welbeck in de spits. Je zou eventueel ook Sanchez in de spits kunnen zetten en Walcott en Pedro op de vleugels. Cazorla zou de slachtoffer worden denk ik.

28 oktober 2014 om 13:48

Eerder omgekeerd. Sanchez rechts en Pedro links.
Walcott kan dan lekker op de bank, al hoef ik Pedro niet echt. Nu eerst de prioriteiten.

28 oktober 2014 om 15:05

Echt onzin waar moet Alexis Walcott Chamberlain enz?!!

Jaaa, precies wat Arsenal nodig heeft, Not...

Koop eerst gewoon een verdediger, want met twee cv's is niet genoeg.

En een verdedigende middenvelder, flamini is dramatisch.

28 oktober 2014 om 12:07

Helemaal gelijk, eerst ervoor zorgen dat we nog een extra CV krijgen dan een basiswaardige CVM en dan pas naar de aanval kijken. Ik hoop dat als Walcott terug is hij voor meer concurrentiestrijd kan gaan zorgen want op dit moment loopt het totaal niet.

28 oktober 2014 om 12:52

Men koopt naar de mogelijkheden en kansen die er op het moment zijn.
Als er geen gunstige situatie is om een goede cv te halen, dan kunnen ze ook niks doen. Pedro zit op een zijspoor bij barca en dit kan gunstig uitpakken voor alle partijen. Hij speelt sowieso veeels te weinig voor een speler met zijn kwaliteiten.

28 oktober 2014 om 13:11

Walcott en oxlade-chamberlain zijn vaak geblesseerd. Dus aan de ene kant is het wel logisch maarja je kan beter een khedira gaan halen in de winter en een centrale verdediger.

28 oktober 2014 om 14:13

Met khedira hl je nog een box to box . we hebben ramsey al. Haal dan bijvoorbeeld schneiderlinn

Links de ene rechts de andere? Ik zou eerder een goeie CDM proberen te halen en minimaal 1 goeie CB aangezien ze defensief gezien problemen hebben. Vermaelen is weg en dat heeft hun punten gekost. Ze hebben geen CDM gekocht en dat heeft hun nog een punt of 10 gekost.

ik verwacht dat clasie weggaat in de zomer, niet naar porto maar ik denk naar een italiaanse club. weet niet of hij de bundesliga of PL aan kan

28 oktober 2014 om 12:37

De serie A is een harde competitie, ik weet niet of hij dat kan, ik vind Frankrijk of Spanje voor hem het beste

Arsenal begint net zoals Barca te lijken, namelijk geen verdediger te kopen maar een aanvaller. Binnenkort gaat Arsenal ook voor een bank-speler voor in de verdediging.

28 oktober 2014 om 12:32

Chambers is in de zomer gekocht dus Wenger heeft er wel aan gedacht. Alleen ging Vermealen toen weer weg dus dan schiet je er eigenlijk niet zo heel veel mee op in de breedte.

28 oktober 2014 om 12:47

Klopt maar vergeet Monreal niet, Vermaelen vind ik persoonlijk beter en dat terwijl Vermaelen al maanden sukkelt met zijn vorm. Dus in principe heb je gewoon een matige achterhoede.

28 oktober 2014 om 13:57

Monreal is een LB die nu door blessures op Cb staat. Vermaelen wilde gewoon weer aan voetballen toe komen en dat zou met Per en Koscielny niet gaan lukken voor hem. Bij Barca heeft hij hoe gek het ook klinkt meer kans op een basisplaats.

Strik erom en weg, speel al 3 jaar waardeloos! Onder Pep fantastische speler, maar daarna niet meer gezien. Persoonlijk denk ik dat Barca hem moet verkopen en dan Sandro en Munir de kans moet geven. Wellicht is Depay ook een optie? Zie hem in ieder geval wel slagen bij Barcelona!

28 oktober 2014 om 12:46

Vraag je af hoe het komt dat hij na zijn periode van Pep minder goed speelde..

Kan hij het niet meer? Denk het niet, weer eenfantastische speler die Barcelona laat gaan omdat
ze liever grote namen kopen die meer opbrengen op commercieel gebied.

Begrijpelijk maar jammer, hopelijk mag Arsenal er nog vele jaren van genieten mocht het doorgaan..

Pedro haha, haal je 2e rangs overbodige aanvaller binnen, wat nog een enorme kwal is ook. Schwalbes, kaarten vragen etc.

Als dit Arsenal's eerste aankoop is in januari lachen zelfs de Arsenal fans hier Wenger uit denk ik

28 oktober 2014 om 13:50

Kijk je ooit Barcelona? Een van de beste, meest onderschatte wingers ter wereld. Doet nauwelijks onder voor Alexis, als hij in vorm is.

28 oktober 2014 om 14:00

Oh ja? Als ik kijk vind ik van niet. Niet voor niets is Suarez gehaald denk ik dan en wat is dat nou elke keer met dat kinderachtige; "kijk jij wel eens wedstrijden?". Omdat ik een andere hele erge andere mening heb haha.

Als Alexis en Pedro zo super goed zijn, waarom doet Barcalona ze dan weg als ze 2x een transferverbod hebben?

Sorry, maar omdat ze naar Arsenal gaan begrijp jij niet dat ze niet goed genoeg zijn voor de Europese top?

Real Madrid zet als eerste een nieuwe trend, die kopen elke keer de topper van dat moment omdat ze daar qua marketing opbrengsten gigantisch op vooruit gaan.

Maar jij bent er dus mee eens als Wenger alleen Pedro haalt in januari en weer DM en CV vergeet ?

28 oktober 2014 om 14:35

Barca en Real blijven strooien met geld. Real laat Di Maria toch ook gaan, terwijl die absoluut beter is dan James. Barca haalt Suarez, terwijl ze hem niet eens nodig hebben.

Alexis is zeker wel goed. Dus omdat je naar Arsenal gaat ben je niet goed genoeg voor de Europese top? Misschien pas je niet bij de club of het spel of weet ik het. Is Fabregas ook niet genoeg voor de Europese top? Die mocht ook gaan bij Barca. Oh, Ozil dan? Ook zeker niet?

Je hoeft niet alleen maar wereldklasse spelers te hebben. Pedro is een geweldige winger en Alexis ook. Los daarvan zou ik Pedro ook liever niet hebben. Walcott is enorm gevaarlijk, Ox een groot talent en hetzelfde geldt voor Gnabry. Cazorla kan ook nog op de flanken en zoals je al zegt, Pedro is een enorme kwal. Verschrikkelijk mannetje.

Heb liever Reus dan Pedro. Plus ze kosten bijna ongeveer hetzelfde en ik vind Reus drie klasse beter.

28 oktober 2014 om 13:41

Reus zal perfect zijn, hou van die speler!! Denk wel dat het moeilijk zal zijn om hem te strikken. Als Wenger de kans krijgt moet hij het doen! Jammer voor Cazorla, jammer voor Podolski. Reus is een geweldenaar en wordt alleen maar beter. Pedro hoeft niet, dan hou ik liever de huidige vleugels. Wat er ook gebeurt, Wenger moet aan de verdediging werken. Want dit kan niet.

Het is een beetje een arsenal rubriek geworden hier

Ik vind het al erg vreemd dat afgelopen zomer er geen mooie club zich bij QPR heeft gemeld voor Taarabt die het meer dan prima deed bij Milan onder Seedorf. Het is echt een speler waar je voor de stadion komt dus ik gun het hem van harte.

Als ik Wenger was zou ik die El Haddadi halen, een stuk jonger heeft laten zien dat hij nu al het niveau bij Barcelona aan kan en wordt echt een wereldspeler als hij zich zo door blijft ontwikkelen.

Tja, Pedro is zeker goed maar wat moet je ermee? Je hebt Sanchez, Walcott, Ox, Gnabry en Cazorla. Nu vind ik dat Cazorla op 10 moet en gewoon niet op de flank maar dan nog.

28 oktober 2014 om 23:25

Cazorla is inderdaad een '10'. Ox heeft veel potentieel, maar zet nauwelijks stappen. Ik vind hem echt niet beter dan pakweg 2 jaar terug. Hij en Walcott zijn ook vaak geblesseerd, en Gnabry is er absoluut nog niet klaar voor.

Dus we zouden Pedro best kunnen gebruiken, al wil ik uiteraard ook eerst een cvm en een cv.

29 oktober 2014 om 10:02

Ox staat idd ook best stil.. Echt jammer, barst ook van het talent. Denk ook dat dit komt omdat Arsenal zich ook niet ontwikkeld en Ox staat heet wisselvallig in de basis.

Zouden Pedro idd kunnen gebruiken, maar zoals je aangeeft, eerst een cv en cvm.

Ik snap ook gewoon niet waarom Wenger Cazorla of Ozil niet op de bank zet en een beetje rouleert zodat je altijd Ox, Walcott of Sanchez op de vleugels hebt.

29 oktober 2014 om 13:35

Ja, in dit team is het heel moeilijk om jezelf te verbeteren.
En ik begrijp het ook niet, Wenger is onbegrijpelijk bezig.

Prima!
Pedro is al jaren uit vorm. Reus als vervanger op rechtsbuiten zou eigenlijk geniaal zijn.

Neymar linksbuiten, Suarez in de punt en Reus op rechtsbuiten. Messi definitief een linie laten zakken en hem als klassieke nummer 10 gebruiken.

Daarachter 2 centrale middenvelders. Iniesta, Rakitic, Busquets, Xavi, Samper, Rafinha en Mascherano.. Genoeg opties..

29 oktober 2014 om 10:03

Poeh dat ziet er uit dan..

Lastig is dan wel dat je moet zorgen dat ze verdedigen als team. Grote kans dat er vaker momenten zijn dat ze wat blijven hangen en dan sta je nog met 4/5 man voorin. Messi loopt sws niet mee terug.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren