Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Ajax zit achter doelpuntenmachine uit de Virsliga aan

Laatste update:
/
Sander Fischer en Khalid Karami worden binnenkort op kantoor geroepen bij de clubleiding van Excelsior. Trainer Marinus Dijkhuizen is bijzonder tevreden over het duo. “Gezien de progressie die Sander en Khalid boeken, zou ik ze graag langer bij Excelsior zien. Ze zijn voor ons belangrijke spelers”, klinkt het. Fischer en Karami kunnen dus een voorstel tot een verbeterd contract verwachten. (Voetbal International)
/
Víctor Valdés wordt mogelijk de volgende Spanjaard in Duitse dienst. De momenteel werkloze doelman moet de zorgen van Josep Guardiola gaan verlichten. De coach van Bayern München werd recentelijk geconfronteerd met blessures van zijn reservekeepers José Reina en Tom Starke en wil Valdés als back-up naar de Allianz Arena halen. Vraag is echter of de Spaans international zin heeft in die rol. (Die Welt)
/
Ajax is een van de clubs met een oogje op een groot talent uit Letland. De negentienjarige Janis Ikaunieks weet zich gevolgd door clubs als Anderlecht, Udinese, VfB Stuttgart en dus ook Ajax. Het talent speelt de sterren van de hemel in de niet bijzonder hoog aangeschreven Virsliga van Letland: hij maakte 23 doelpunten. Onlangs maakte hij zijn debuut voor de nationale ploeg. (Mediaset)
/
Xherdan Shaqiri en Pierre-Emile Höjbjerg zijn ontevreden over hun situatie bij Bayern München en hebben daar melding van gemaakt. De Zwitserse aanvaller en de Deense middenvelder willen meer minuten maken, desnoods buiten München. 'We kennen hun gedachten, ik heb met de zaakwaarnemers gesproken. We hebben afgesproken om na de heenronde de situatie te evalueren", zegt algemeen directeur Karl-Heinz Rummenigge. (TZ)
/
Frank Acheampong maakt indruk bij Anderlecht. De 21-jarige vleugelaanvaller heeft zich in de kijker gespeeld bij AS Roma en weet nu ook dat Paris Saint-Germain hem wekelijks volgt. Enig nadeel aan de Ghanees international is dat hij niet beschikt over een Europees paspoort, waardoor een transfer mogelijk nog een paar jaar op zich zal laten wachten. Dat is voor de Belgen geen probleem: zijn marktwaarde zal waarschijnlijk alleen maar stijgen. (Le 10 Sport)
In de Eredivisie lopen geen negentienjarigen rond die Ajax beduidend sterker maken

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed dat shaqiri aangeeft meer speeltijd te willen.. in mijn ogen de nieuwe robben

24 oktober 2014 om 13:35

Shaqiri heeft de afgelopen wedstrijden geen knikker goed geraakt. Alleen de wedstrijden waar Bayern 5-0 en 6-1 voorstond heeftie iets gedaan wat goed was. Verder heeft hij de magische gave om te passen als hij moet schieten, en andersom.

Drama speler. Lekker naar liverpool of juventus aangezien die hem wide hebben. Als ze een leuk bedrag bieden kom ik hem op de fiets brengen.

Edit: Met een roze strik er omheen als dat nodig is.

Met sigi, zivkovic, milik Kishna en el gahzi heeft Ajax genoeg (eventuele) aanvallers.

ik zou als ajax zijnde opzoek gaan naar een goede CVM en goede verdediger

24 oktober 2014 om 09:18

Precies! En hopen dat sigi in januari verkocht kan worden aan een QPR ofzo

24 oktober 2014 om 10:09

Ik ga er van uit dat deze jongen nog lang niet Ajax I waardig is, als volgend seizoen 1 à 2 spitsen vertrekken ( Sigi en als ze besluiten Milik niet te kopen) heb je alleen Zivkovic over die echt in de punt kan spelen, dan zou ik deze jongen wel testen. Verder geloof ik dat het meer een CAM is dan een Spits, en Cam's lopen er al genoeg rond. Ik denk dan ook dat dit nooit zal gebeuren.

24 oktober 2014 om 13:39

Hojberg speelt bij Bayern meestal centraal op het middenveld, of als rechter centrale middenvelder.

24 oktober 2014 om 10:12

Ajax heeft vrijwel geen goede buitenspelers. El Ghazi, Kishna en Fischer zijn het allemaal niet. Van mij mag best een Ondaan of andere goede speler worden gekocht. El Ghazi en Kisha laten niks zien, Fischer is naar mijn mening niet echt een buitenspeler en Schone al helemaal niet. Spitsen hebben we nu voldoende.

24 oktober 2014 om 11:17

Jij moet wel heel erg dronken zijn om liever Ondaan te hebben dan Fischer, El Ghazi of Kishna. Ondaan komt qua talent en zelfs huidig niveau niet in de buurt. Met name niet bij Fischer.

24 oktober 2014 om 11:37

Jij moet wel heel erg een bord voor je kop hebben als je dit zegt. De drijging die die Ondaan toont hebben El Ghazi en Kishna amper laten zien. Speelt dit seizoen erg sterk. Mag jij mij vertellen waarom Kishna, El Ghazi en ook Fischer beter zouden zijn. Fischer heeft vorig jaar ruim een half seizoen belabberd gevoetbald en kwam niemand voorbij. Jongens maar gigantisch veel talent toedichten omdat ze 2 goede wedstrijden bij ajax hebben gespeeld. Word ik een beetje moe van.

24 oktober 2014 om 12:15

het is voor een buitenspeler van willem 2 makkelijker voetballen dan voor een buitenspeler van ajax. waar een buitenspeler bij willem 2 veel meer ruimte heeft doordat ze meer counteren zal een buitenspeler van ajax het in de kleine ruimtes moeten laten zien. daarvin vind ik een el ghazi en fisher in oude vorm wel beter in.

24 oktober 2014 om 12:46

Marlinho, je hebt aan de ene kant gelijk. Ik zie hem echter uit stilstand ook succesvolle dribbels beginnen en af ronden die ik bij El Ghazi en Kishna dit seizoen nog helemaal niet zie. Als je een keer vaardige en snelle buitenspelers hebt kun je zelf wellicht ook wat vaker counteren, zorgen dat de ruimte sneller en beter word benut.
Als Ajax nu de bal krijgt na een aanval van de tegenstander, hebben we niet eens de spelers om snel eruit te komen. Kishna en El Ghazi zijn aan de bal toch te slordig en/of niet snel/handig genoeg. Ik heb liever countervoetbal met meer goals dan het eeuwige trage heen en weer getik wat er nu vaak komt. El Ghazi in oude vorm ? Die jongen heeft 2 redelijke wedstrijden gespeeld.

Xherdan veehure desnoods verkopen, kan gemist worden en Hoybjerg verhuren , topper in wording.

Ik vond Shaqiri eigenlijk een goede optie voor United. Ik moet er bij zeggen dat ik hem al enige tijd nauwelijks heb zien spelen (ook niet als hij er wel in stond) en ik las hier onlangs wat reacties dat hij weinig presteerd. Klopt dit?

Ikaunieks, zijn naam zegt het al...

24 oktober 2014 om 10:17

Haha ja duidelijk wat zn bijnaam word als hij slecht speelt.

Bayern doet er goed aan om ze te verhuren. Lahm werd verhuurd en kijk hoe goed dat voor hem was en zo te lezen willen ze allemaal doorbreken bij Bayern, dus je kunt er van uit gaan dat het een succes word. Daar bij Bayern is het wel anders dan bij bijvoorbeeld United.

Zaha, Cleverly die matig presteren en niet zo hard hun best doen heb ik het idee.

Moet Ajax niet willen een speler uit Letland ..

24 oktober 2014 om 15:42

Alleen omdat het uit Letland komt en Letland geen groot voetballand is?

25 oktober 2014 om 01:04

Precies kan je nog beter eentje uit de jupiler league halen zelfde niveau ..

En waarom kan Ajax niet gaan voor een Shaqiri of Hojberg? Hoeveel zouden ze samen moeten kosten 15miljoen? Ik zeg de knip trekken!

24 oktober 2014 om 13:37

Shaqiri gaan ze nooit kunnen halen.
Hojberg daarintegen is nog een jong kereltje dat een hoop kan leren bij Ajax. Past prima in het spelletje in mijn ogen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren