Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Immers sluit terugkeer niet uit: ‘Dat doe ik zeker als de mogelijkheid er is’

Laatste update:

Lex Immers speelde in het verleden al zeven seizoenen voor ADO Den Haag en de geboren Hagenaar heeft een terugkeer nog niet uit zijn hoofd gezet. De aanvallende middenvelder is tegenwoordig echter actief voor Cardiff City en zal daar waarschijnlijk ook nog wel even blijven, zo maakte hij duidelijk op Twitter.

/

Voormalig Swansea City-bestuurder en bekende Hagenaar John van Zweden sprak Immers namelijk aan met de woorden: “Beter kom je terug jongen. Het leven is hier zoveel beter dan waar je nu bent”, waarop Immers antwoordde: “Terugkeren doe ik zeker als de mogelijkheid daartoe is.”

Van Zweden bood daarna nog aan om Immers bij te staan bij een eventuele transfer: “Hou me op de hoogte als ik ergens bij moet helpen Lex!”, waarna de speler van Cardiff iets gas terugnam: “Dank je John, maar dat zal nog even duren denk ik.”

Denk jij dat Lex Immers in de toekomst terugkeert bij ADO Den Haag?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

'Beter kom je terug'. Gaat het daar dan niet zo geweldig met hem? In het begin waren ze nog uiterst tevreden.

6 oktober 2016 om 23:02

Gaat er meer om denk ik dat van Zweden die zelf uiteraard ook een echte Hagenees is, Immers gewoon weer graag in Den Haag wilt zien spelen

Zal zeker nog een toegevoegde waarde zijn

Heeft Lex een tattoo van ADO? Of was hij dat niet?

6 oktober 2016 om 23:20

Lex heeft een tattoo van een ooievaar op zijn rug.

Immers zal eerst meer dan terecht proberen zijn zakken te vullen en vervolgens on zijn nadagen terugkeren! Vraag is echter of Ado dat dan nog moet willen aangezien dit vaak sportief tegenvalt

7 oktober 2016 om 11:14

Met alle respect is het maar ADO en geen Feyenoord. Immers is bijna zijn hele carrière gewoon fit geweest en zal op zijn 32e echt nog 2 jaar van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren