Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Immers begeerd op de transfermarkt: ‘Maar dit is een fantastische club’

Laatste update:

Lex Immers speelt ook de komende seizoenen in het shirt van Cardiff City. De Nederlander werd door de club uit Wales gehuurd van Feyenoord; sinds donderdag is de overeenkomst permanent. Immers laat weten dat hij heeft getekend bij ‘een fantastische club’.

/

“Ik ken de mensen bij deze club inmiddels. Iedereen is goed voor mij: van materiaalman tot supporters. De stad is groeiende, het is een fijne stad en mijn familie vindt het hier ook fijn. Dat is belangrijk voor een speler”, legt Immers uit via de officiële kanalen van de vereniging uit de Championship.

Volgens Voetbal International had Immers slechts ‘één gesprek’ met de directeur nodig om te weten dat hij langer wilde blijven. Vanuit de club toont die directeur, Ken Choo, zijn tevredenheid. “Meerdere clubs wilden hem komende zomer halen, maar ik ben opgetogen dat hij zijn betrokkenheid en loyaliteit aan ons heeft laten zien.”

Is Lex Immers ook goed genoeg voor de Premier League?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Weet iemand wat hij Cardiff heeft moeten kosten? Daar heb ik nergens iets over gelezen...

12 mei 2016 om 19:14

Met de mentaliteit van Immers had Dijks in het Nederlands Elftal gespeeld.

12 mei 2016 om 19:30

Oke....maar we weten nog steeds niet hoeveel hij gekost heeft.

12 mei 2016 om 20:20

Met de techniek van Dijks had Immers in het Nederlands Elftal gespeeld.

12 mei 2016 om 22:14

Lol ... Dijks en techniek. Kom op Dijks is ook gewoon een eenvoudig dravertje die door zijn fysieke kracht, actieradius en wilskracht momenteel een meerwaarde voor Ajax vormt. Ik vind juist aan zijn mentaliteit niets aan te merken, maar des te meer aan zijn tactische en technische gaven.

Maar even om op mijn vraag terug te komen? Wat kost Immers?

12 mei 2016 om 21:07

Ergens anders werd 5miljoen genoemd maar dat waren geruchten. Dus kan ik niet met zekerheid zeggen

Persoonlijk vind ik het raar dat de mensen vinden dan Immers thuishoort in de premier league, veel meer dan hard werken kan die toch niet?

12 mei 2016 om 19:02

Daarom onderin de PL zou wel kunnen dan. Lopen genoeg werkertjes.

12 mei 2016 om 19:03

Scoren doet hij ook aardig voor een CAM.

Wat zou het transferbedrag zijn?

Weet iemand wat Feyenoord voor hem heeft ontvangen?
Hoop dat hij doorgaat zoals hij is begonnen bij Cardiff, hij zit daar prima op z'n plek.

Geweldige vent! Kan natuurlijk totaal niet voetballen (uiteraard beter dan wie hier dan ook) maar werkt zich altijd rot. Mooie transfer voor hem!

Gewoon kul natuurlijk. Volgens mij kan hij best aardige cijfers neerleggen bii Feyenoord qua doelpunten en assists. Wie van de huidige Feyenoord middenvelder kan dat ook? Immers is in Nederland voor elke club een versterking, en zou bij elke club scoren. Alleen Koeman zag echt de waarde van Immers, laat Koeman ook het best gepresteerd hebben bij Feyenoord de laatste jaren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren