Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Il Mattino: Boscagli, Hancko en Gimenez vervolgen carrière mogelijk in Italië

Laatste update:

Het huidige seizoen is nog niet voorbij, maar Napoli begint langzaam de focus al te verleggen naar volgend seizoen. Scouts van de regerend landskampioen van Italië zijn met name geïnteresseerd in spelers uit de Eredivisie. De Napolitanen zouden interesse hebben in Olivier Boscagli, Dávid Hancko en Santiago Gimenez, zo meldt het Italiaanse Il Mattino.

Voor Feyenoord-verdediger Hancko bestaat al langere tijd sluimerende interesse. In de zomer wisten enkele media ook al te melden over de vermeende belangstelling van de Italianen in de Slowaak. Nu zitten de scouts van i Partenopei ook daadwerkelijk op de tribune voor de achterhoedespeler.

Vermoedelijk moet Napoli in de zomer de strijd aangaan met meerdere kapers op de kust. Afgelopen winter meldde de Italiaanse journalist Nicolò Schira dat Hancko de interesse van Paris Saint-Germain en Liverpool had verworven.

Feyenoord betaalde in de zomer van 2022 een ruime acht miljoen euro aan Sparta Praag. In Tsjechië stond Hancko ondanks zijn jonge leeftijd al bekend als een steunpilaar en in Nederland heeft de centrumverdediger zich stormachtig doorontwikkeld. De 35-voudig international van Slowakije heeft inmiddels 84 wedstrijden in Rotterdamse dienst gespeeld. Het gerenommeerde Transfermarkt schat de waarde van Hancko op 35 miljoen euro. Onlangs verlengde hij nog zijn contract tot medio 2028.

Voor PSV’er Boscagli is Napoli nog iets concreter. Volgens het medium zou er zelfs al een bod van achttien miljoen euro op tafel liggen. Het is onduidelijk of PSV daarmee akkoord zou gaan. Als alternatief heeft Napoli ook nog Udinese-voorstopper Nehuén Pérez op de korrel.

De 26-jarige geboren Monegask maakte in juli 2019 de overstap van OGC Nice naar Noord-Brabant, voor een schamel bedrag van twee miljoen euro. Onder hoofdtrainer Peter Bosz is hij dit seizoen een vaste waarde in het team dat nog altijd op een ongeslagen kampioenschap afstevent. Hij speelde dit seizoen 25 van de 26 Eredivisie-wedstrijden en scoorde tweemaal.

Van Napoli-spits Victor Osimhen wordt verwacht dat hij aan zijn laatste maanden in het blauw bezig is. De huidige nummer zeven van de Serie A heeft drie mogelijke vervangers voor de goalgetter geïdentificeerd. Topkandidaat is Jonathan David van Lille OSC. Napoli-voorzitter Aurelio De Laurentiis probeert de Canadees te verleiden naar Stadio Diego Armando Maradona te komen. Mocht dat niet lukken, dan staan Gimenez en Joshua Zirkzee op het schaduwlijstje.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

PSV moet Boscagli natuurlijk nooit voor 18 miljoen laten gaan. Hij is de enige echt betrouwbare verdediger die ze nu in de selectie hebben zitten. Voor 18 miljoen gaan ze hem niet vervangen, laat staan dat ze de verdediging echt kunnen versterken.

18 maart 2024 om 20:25

Hij heeft nog maar 1 jarig contract. Dan moet je hem voor dat bedrag laten gaan als hij niet wil verlengen.

18 maart 2024 om 20:29

Dan inzetten op verlengen, eventueel met een gelimiteerde afkoopsom.

18 maart 2024 om 23:54

Zou leuk zijn voor psv als het lukt, maar na zo'n seizoen en een blessure van bijna een jaar verwacht ik dat hij graag zo mooie stap wilt maken nu het kan. Als hij relatief goedkoop kan komen vanwege een 1 jarig contract dan zal hij misschien ookeen wat beter persoonlijk contract kunnen krijgen. Ook gezien zijn leeftijd zou dit het perfecte moment voor hem zijn denk ik

19 maart 2024 om 08:27

Had laatst nog een interview gezien met Boscagli en daarin vertelde hij dat hij heel gelukkig is in Eindhoven. Wat me name wat hoop gaf is dat hij heel duidelijk aangaf dat hij niet wilt vertrekken om maar te vertrekken. Het volledige plaatje moet kloppen voordat hij een eventuele stap wilt maken. Zijn kind is hier geboren en groeit hier ook op. Ik denk dat verlengen zeker mogelijk is als PSV dat zelf ook wilt.

Ik zie hem heel graag blijven.

19 maart 2024 om 09:32

Ik denk dat het volledige plaatje snel klopt als een grote club zich meldt en mooie voorwaardes en salaris biedt.

Heb zelden een interview gezien bij een goed lopende club waarbij spelers zeggen dat ze niet gelukkig zijn. Het zal zo zeker zijn, maar in het voetbal zegt dat niets als grote clubs uit grote competities zich melden.

18 maart 2024 om 20:52

Vorigjaar was het helemaal niks dit jaar doet hij het redelijk.voor 18 mil moet psv hem op de fiets naar Italië brengen

18 maart 2024 om 20:57

Hij is vorig seizoen bijna het gehele seizoen geblesseerd geweest. Hoe had hij toen moeten excelleren?

18 maart 2024 om 21:25

daarom zeg ik clubs die aan wanbeleid doen zullen 18 mil betalen want na 1 goed jaartje ineens 18 mil waard zeg kan gewoon niet

18 maart 2024 om 22:55

Maar onder Schmidt was hij ook geweldig, zou zelf zeggen 3 goede jaren, met daar tussen een jaar blessureleed, waar die overigens uitstekend van hersteld is.

18 maart 2024 om 23:12

Redelijk? Is een van de beste spelers van de Eredivisie dit jaar

19 maart 2024 om 08:58

In de mikey mouse competitie

19 maart 2024 om 14:41

Voor 18 miljoen haal je geen verdediger met de kwaliteiten van Boscagli, met name in de opbouw en passing. Volgens Transfermarkt is Boscagli 27 miljoen waard en ik denk dat dat meer in de richting komt voor deze 26-jarige. Ik hoop echter dat Boscagli wil verlengen, zijn contract loopt nog maar een jaar door. Indien dat niet het geval is zal PSV wel moeten verkopen en blijft er verdedigend weinig over in Eindhoven.

Boscagli en Hancko zijn allebei LCV toch? Of willen ze dan gelijk de stand-in voor Hancko halen als ie geblesseerd raakt? 😛

18 maart 2024 om 20:53

Hancko laat het al jaren bij Feyenoord zien en is veel beter maar wel veel duurder .

18 maart 2024 om 21:11

Als ik jou reacties lees over de verschillen tussen Feyenoord en PSV spelers dan is Bosz de nieuwe Guardiola en Slot de nieuwe Maurice Steijn

19 maart 2024 om 10:41

Crooswyker valt mij al vaker op en is niet echt serieus te nemen als het feyenoord (of ajax, want dat zijn de artikelen waar ik persoonlijk hem het vaakst zie) betreft. Dat feyenoord geen CL finalist is is voor crooswyker een raadsel

19 maart 2024 om 19:45

Hanko is bezig aan zijn 2de seizoen in nl. Boscagli al vanaf seizoen 19/20

100 miljoen voor een Package deal van Hancko en Santi

18 maart 2024 om 21:28

Krijg je niet

18 maart 2024 om 21:29

Doen we Boscagli er gratis bij!

18 maart 2024 om 21:32

50 Santi en 35 voor Hancko, denk dat je dan uitstekende zaken doet.

18 maart 2024 om 23:13

Meer dan uitstekend zelfs, kan me niet voorstellen dat Santi voor 50 gaat namelijk

19 maart 2024 om 09:36

@fellix, ongeveer hetzelfde als Bakayoko dus? Kan me namelijk niet voorstellen dat die vertrekt voor 50/60 miljoen zoals eerder gelezen.

19 maart 2024 om 18:54

Heel het voetbal leeft in hetmpmentum tegenwoordig, wanneer Santi een paar keer scoort is hij ineens weer 60 waard.....

Lijkt me voor zowel Hancko als Santi een hele mooie stap! Deze interesse is ook top voor Feyenoord, want iedereen weet dat Napoli heeft straks flink wat uit te geven heeft als ze Osihmen voor meer dan 100 miljoen hebben verkocht. Kunnen ze mooi de hoofdprijs betalen!

18 maart 2024 om 22:34

Feyenoord moet een speler die stap omhoog gewoon gunnen. Mooie sprong vooruit, lijkt me.

Wel mooie transfers

Ben bang dat Hancko niet te behouden is na dit seizoen... Maar zou wel enorm blij zijn met een mooi bedrag voor deze veelzijdige verdediger. Feyenoord gaat mooi cashen deze zomer en al helemaal als hij een mooi ek speelt.

Dat Hancko na dit seizoen zal gaan vertrekken staat vast en zal ook niet tegen te houden zijn. Ook met de geschermde interesse afgelopen winter van Liverpool en PSG. Persoonlijk hoop ik dat Hancko naar Liverpool vertrekt daar die daar prima uit de voeten zal kunnen en met Van Dijk een duo zou kunnen vormen. Er zal toch zeker 35 tot 40 miljoen voor Hancko verwacht mogen worden.

Santiago zou van mij persoonlijk nog 1 vol seizoen mogen blijven met een jaartje CL waarin die zich echt kan laten zien. Er heerst tegen een bepaalde tendens tegen hem in mijn ogen. Denk dat hem dit prsoonlijk goed zal gaan doen. Santiago zal hoe dan ook voor 45 miljoen+ verkocht gaan worden lijkt me. Als je al leest dat een Bakayoko een prijs heeft van 50/60 miljoen die niet wekelijks uitblinkt in het dominanste team van de ED.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren