Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou willen dat MSN iedere minuut van het seizoen zou kunnen spelen’

Laatste update:

Met Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar beschikt Barcelona over misschien wel de beste voorhoede ter wereld. Trainer Luis Enrique zou MSN het liefst iedere wedstrijd opstellen, maar beseft maar al te goed dat hij zijn sterspelers af en toe rust moet geven.

/

"Ik zou willen dat Messi, Suárez en Neymar iedere minuut van het seizoen zouden kunnen spelen, maar dat is nou eenmaal niet mogelijk. MSN moet genoeg rust krijgen, kijkend naar het aantal wedstrijden dat ze spelen en de reizen die ze moeten maken. Daar heb ik het soms met ze over”, zei Luis Enrique dinsdag op de persconferentie.

Wanneer één van de steraanvallers rust krijgt, wordt Paco Alcácer opgetrommeld. De spits werd deze zomer voor dertig miljoen euro overgenomen van Valencia en fungeert als stand-in van MSN. "Alcácer heeft nu twee wedstrijden gespeeld. In zijn eerste wedstrijd speelde hij zwak en creeerde hij geen kansen. In zijn tweede duel scoorde hij, al was het misschien wel in buitenspelpositie”, aldus een kritische trainer, die verder tevreden is over de eerste weken van Alcácer bij Barcelona. “Hij doet het prima.”

Hoe denk jij dat Barcelona - Atlético Madrid eindigt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
20 september 2016 om 16:59

Ik vind Benzema zelf de laatste tijd een beetje tegenvallen. Maar Ronaldo en Bale vind ik dan wel weer net iets beter dan Messi en Neymar. Al ligt dit hartstikke dicht bij mekaar en kan ik het over een maand alweer andersom vinden.

20 september 2016 om 17:02

Ik denk dat het ieders eigen keuze is, ik vind Messi en neymar beter dan Ronaldo en bale.

20 september 2016 om 17:02

Deze reactie is wel voor jou msn is stukke beter Messi en Neymar zijn in alles beter dit is mijn mening en kijk ook naar status Dankje

20 september 2016 om 23:03

Ik vind alleen Neymar al beter dan zowel Bale als Ronaldo op dit moment en ook afgelopen seizoen. Ronaldo heeft zich natuurlijk wel over een langere tijd meer bewezen maar Neymar van dit en vorig seizoen is echt beter dan Ronaldo en Bale. hij is bij zoveel aanvallen betrokken, zet de acties op, geeft de pass, verdedigt mee...

21 september 2016 om 00:21

Messi -> 43 goals en 30 assist in 2016.. Ja ronaldo en bale zijn beter dan messi

20 september 2016 om 17:01

Ik vind jou reactie nergens op slaan zeg dan off-topic want dit is een mening waar niks op slaat kijk naar de statistieken msn is in alle opzichten beter dan BBC maarts de jeugd van tegenwoordig geen bron aanduiden niks sommige mensen die kijken alleen naar goals ik wed dat jij niet eens 10 wedstrijden van Barcelona gezien hebt. On topic: iedereen wil ze het hele seizoen zien.

20 september 2016 om 17:01

Ik had het tegen iemand anders sorry...

20 september 2016 om 17:20

Welke statistieken? Kan je aub een bron aangeven?

20 september 2016 om 19:31

Google is een bron😉 ik heb heel veel bronnen maar ik ben iemand die vergelijkt ik zou dat ook maar doen ik heb alles vergelijkt goals assists en wat blijkt msn heeft meer goals en assists terwijl BBC er al veel langer is dus...

Ja wie niet...?

On ; De kwaliteit gaat zo ver omlaag. Misschien de wedstrijd die ze verloren wel een "incident" maar het bewijst echt wel dat het verschil dus danig groot is zonder MSN dat tegenstanders met meer vertrouwen durven te spelen tegen Barca

20 september 2016 om 16:56

Precies, afgelopen weekend was alles ook verre van perfect, maar msn was in vorm en dan winnen ze gewoon zonder problemen 1-5

20 september 2016 om 17:29

Nou misschien vorig seizoen, maar dit seizoen hebben ze echt uitstekende vervangers met Arda en Paco. Arda speelt dit seizoen echt magistraal en zou bij bijna elke andere club in de wereld met uitzondering van Real(ronaldo) basis hebben. Hij heeft gewoon het pech dat er een God op zijn positie speelt.

MSN is gewoon niet te vervangen. Neymar is zo technisch, zo snel en frivool. Suarez heeft het spits zijn tot in perfectie uitgevoerd en is met zijn werkvermogen zo belangrijk voor het spel van Barca. Dan heb je nog Messi en dat is de Zeus der goden. Wat hij kan is gewoon ongeloofelijk en ik denk dat er een hele lange tijd niet nog zo iemand zal opstaan (en dit zeg ik als Cr7 fan). Net als dat bij Real Cr7 en modric niet te vervangen zijn. Je hebt gewoon heel weinig van dat soort spelers en het is normaal dat je kwaliteit verliest maar met arda en paco ben je nog steeds wereldtop en zou je behalve van Bayern, real en atleti van iedereen winnen.

20 september 2016 om 19:04

Waarom geeft hij ze dan alle 3 tegelijk vrij? Is ook niet zo'n tactische zet, en dat konden nog wel eens hele dure punten blijken te zijn geweest.

Rust hebben ze inderdaad nodig, maar niet aan het begin van het seizoen. Je kan ze ook wisselen in de rust. Maar als je die de drie rust geeft en dan ook niet start met Iniesta en Pique dan krijg je klop

Hmm misschien niet handig om dit te zeggen tegenover je andere aanvallers lijkt me.

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren