Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik zou nog zwemmend naar Barcelona zijn gekomen, ik moest de gok wagen'

Laatste update:

Samuel Umtiti is niet bang voor een rol in de marge bij Barcelona. De zomeraanwinst van de Spaanse grootmacht weet dat de concurrentie moordend zal zijn, maar daar loopt hij niet voor weg. “Ik moest deze gok gewoon wagen”, vertelt hij in een interview met France Football.

/

Barcelona nam de 22-jarige centrumverdediger onlangs voor 25 miljoen euro over van Olympique Lyon. “Barça is een hoger niveau”, zegt Umtiti. “Voor mij is er geen betere plek om me verder te ontwikkelen. Ik weet dat ik in een andere wereld ben beland. Bij Barcelona wordt alles tien of honderd keer uitvergroot. Daar moet ik me op voorbereiden, maar ik hoop er klaar voor te zijn.”

Zorgen maakt de international zich echter niet. “Ik ben rustig. Ik weet dat een contract tekenen bij Barcelona een risico is, maar ik moest de gok wagen. Het was het juiste moment”, vindt Umtiti. “Toen ik de kans kreeg, wist ik eigenlijk al meteen dat ik erop in zou gaan. Ik zou nog zwemmend naar Barcelona zijn gekomen.”

Zie jij Samuel Umtiti een basisplek veroveren bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Umtiti-Varane zou later een erg goed duo kunnen zijn bij het Franse elftal

20 juli 2016 om 15:29

Zouma-Varane nog beter. En Zouma is ook al veel verder dan Umtiti, alleen spijtig dat Zouma een zware blessure heeft opgelopen.

20 juli 2016 om 15:43

Ik denk dat umtiti beter gaat worden dan zouma naar wat ik van hun beide gezien heb

20 juli 2016 om 17:07

Off: Iedereen lijkt hier Laporte te vergeten.... Zou hem graag samen zien spelen met Varane of Zouma.

On: prachtige transfer natuurlijk voor deze jongen. Als het geen succes word, zijn er altijd andere clubs die je graag willen hebben als je van Barcelona komt.

21 juli 2016 om 21:17

@rksman Shit je hebt helemaal gelijk. Wat een luxe heeft Frankrijk, niet normaal. Gewoon 4 super talenten op de CV positie.

20 juli 2016 om 15:51

Ook heb je nog Koulibaly.

20 juli 2016 om 15:59

Umtiti kan ook linksback spelen.

20 juli 2016 om 16:37

Ja dat is wel zo, maar vind hem daar wel een klasse minder dan op LCV.

20 juli 2016 om 20:23

Koulibaly heeft als het goed is al 10 interlands gespeeld voor Senegal. Deschamps maakte deze fout ookal wanneer hij zei dat de kans groot was dat Koulibaly geselecteerd werd voor het EK.

20 juli 2016 om 20:33

Ooh, had dat niet meegekregen. bedankt voor je scherpte!

Vind hem wel volwassen overkomen. Hoop en verwacht dat hij het goed gaat doen.

Hoezo moordende concurentie alleen 2 cv's die echt goed zijn 1 dervan bleseren en dan je plek pakken mascherano gaat tog nog maar een jaartje blijven als ik et goed heb

20 juli 2016 om 15:36

Hij zal wss gehaald zijn om marscherano op te volgen. Maar momenteel niet goed genoeg om 'm te vervangen.

Barca heeft nu ook de mogelijkheid om met drie verdedigers te spelen : Mascherano, Pique en Umtiti. Vind Alba niet echt denderend en anders zet je hem op linkshalf.

Ik heb mij ook mateloos geergerd aan Alba tijdens het ek. Hopelijk dat die Digne hem het ook echt moeilijk gaat maken.

20 juli 2016 om 17:44

ben fan van AS Roma en kan je vertellen dat Lucas zich heel erg goed heeft ontwikkeld naarmate het seizoen vorderde. Kan het de (zwakspelende) Alba lastig maken.

Lijkt me een nuchtere jongen die zijn droomtransfer maakt. Denk dat hij wel hard wil werken om het te laten slagen! Ik ben benieuwd.

Hij zou zijn gegaan, niet gekomen.

On topic: een goede en voordelige transfer van Barca. Hij maakt een goede kans op minuten. Ben benieuwd of hij Mascherano er in zijn eerste seizoen meteen uitspeelt. Er is in ieder geval serieuze concurrentie bijgekomen.

Ben benieuwd hoe hij het gaat doen. Ik vind Barca niet heel sterk in het scouten / aantrekken van verdedigers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren