Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zou geen ‘nee’ zeggen als sc Heerenveen komt, het is een mooie club’

Laatste update:

Kostas Lamprou keepte vrijdagavond een van zijn laatste wedstrijden voor Willem II. De doelman hield zijn doel in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen niet schoon (1-0), maar speelde misschien wel tegen zijn toekomstige werkgever.

De 25-jarige Lamprou wordt al maanden in verband gebracht met de Friezen en zou ook wel openstaan voor een transfer naar het Abe Lenstra Stadion. “Ik zou geen ‘nee’ zeggen als Heerenveen komt, maar zover is het niet. Er is nog geen duidelijkheid, het is afwachten”, zei hij voor de camera van FOX Sports.

Mocht Heerenveen hem een aanbieding voorleggen, dan zou Lamprou niet veel bedenktijd nodig hebben: “Of ik dan ja zeg? Ja, wat denk je? Het is een hartstikke mooie club. Als ik daar de kans kan krijgen, vind ik het prima. Maar ik sta voor meer dingen open.” Lamprou is overigens is de eerste Willem II-doelman met minimaal tien clean sheets in een Eredivisie-seizoen sinds Jimmy van Fessem in 1998/99.

Zou Kostas Lamprou een geschikte doelman zijn voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik vind dat Lamprou echt heel erg onderschat wordt. Als je ziet hoeveel ballen hij tegen houdt dan vind ik Heerenveen misschien nog niet eens zijn plafond. Gun hem ook wel een mooie transfer

22 april 2017 om 00:19

Helemaal mee eens! Wordt altijd gezeurd over zijn lengte, vooral bij VI waar hij bij wijze van spreken niks goed kan doen. Zag ook een statistiek dat hij de eerste eredivisie-doelman was sinds het seizoen 11/12 met minimaal 150 reddingen.

En Mulder dan? Transfer naar het buitenland?

21 april 2017 om 23:57

Wil transfervrij vertrekken. Ik denk dat het niveau van willem 2 best bij hem zou passen

Ik vind het een goede keeper maar heeft hier en daar wel zijn momentjes dat je denkt van keepertje wat doe je nu.

Vandaag had hij ook weer zo'n moment op het schot van ik meen Kobayashi.

Zou Heracles wel een mooie club voor hem vinden maar de echte subtop is denk ik net iets te hoog gegrepen (letterlijk en figuurlijk)

22 april 2017 om 09:44

Met alle respect voor Lamprou maar Heracles heeft al een betere keeper dan hem.

Word bij elk foutje vaak helemaal onderuit gehaald. Was dit seizoen gewoon 1 van de betere keepers in de eredivisie. Heeft een zeer belangrijke rol gespeeld in het lijfsbehoud van Willem II. Snap niet dat die sommige eigen supporters ook zo onderschat word. Betere keepers komen niet voor Willem II spelen.

Ik zou als ik Heerenveen was eerder voor benjamin van leer gaan.

22 april 2017 om 07:48

Of Robbin Ruiter bij ons in Utrecht ophalen. Zijn contract loopt af en denk niet dat hij verlengd om dan als tweede keeper achter Jensen te zijn.

22 april 2017 om 07:58

Ruiter vond ik in het begin bij Utrecht heel erg sterk, later niet meer dan middelmaat in mijn ogen.

Ik zou nee zeggen als Lamprou komt! Zat er gisteren weer een paar keer behoorlijk onder de bal door. Hij pakt goeie ballen, maar hij kost ook zeker punten. Kijk eerst maar eens over Lamprou heen of er niet een betere is.

Lamprou is in ieder geval goed genoeg voor de eredivisie. Met een betere verdediging wordt hij ook minder getest en daar komen zijn kwaliteiten (namelijk zijn reflexen) veel beter uit de verf. Als hij de tijd krijgt om naar de bal te duiken, dan heeft hij hem ook vaak. Bovendien is hij redelijk sterk in 1 tegen 1-situaties, dus een hoge verdedigingslinie past goed bij zijn spel.

22 april 2017 om 10:21

Betere verdediging heeft hveen zeker niet dan willem 2 bekijk de laatste oaar wedstrijden maar eens dat is echt drama. Met die nieuwe belg als toppunt.
Als heerenveen zeinde zou ik eerst kijken wat van leer van roda kost. Dat vind ik persoonlijk echt een topkeeper maar lamprou is geen slechte optie

22 april 2017 om 14:12

Misschien, maar Van Leer ligt nog zeker 2 jaar vast. Daar kunnen ze bij Roda dus een mooi bedrag voor vragen. Vergeet daarnaast niet dat Heerenveen de laatste jaren de gewoonte heeft om transfervrije keepers aan te trekken. Denk maar aan Stuhr Ellegaard, Nordfeldt, Mulder en ik geloof ook Vandenbussche.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren