Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zorg dat ik op tijd terug ben, Ajax is voor mij het allerbelangrijkste’

Laatste update:

Thulani Serero is volgende week van de partij op de afsluitende training van Ajax voor het uitduel met FC Twente, zo verzekert hij. Het is een voorwaarde van Frank de Boer om de middenvelder in te zetten in Enschede. De Zuid-Afrikaans international speelt uit en thuis tegen Congo en gaat ervoor zorgen dat hij op tijd terug is in Amsterdam.

“Ajax is voor mij het allerbelangrijkste. Dat is mijn dagelijkse werk”, benadrukt Serero dinsdag in gesprek met De Telegraaf. Serero vond het niet vreemd om als verdedigende middenvelder te spelen; hij deed dat eerder ook bij Jong Ajax. “Niki Zimling en Nick Viergever zijn meer ervaren op deze positie, zijn goede spelers, maar moeten nog even wennen.”

Serero krijgt meer en meer respect voor Daley Blind, die afgelopen zomer naar Manchester United vertrok. “Hij was heel belangrijk voor het team. Maar ik ben anders dan Daley. Als de trainer en het team me daar nodig hebben, sta ik er. Als ik het defensieve werk moet doen, doe ik dat. Ik heb veel tackles gemaakt, omdat ik het me op die plek niet kan permitteren de bal te verliezen.”

Thulani Serero speelt ooit voor een Europese topclub

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij was afgelopen weekend feller dan ooit. Stevige tackles en hard werken, helaas mist hij wat body voor duels en ontbreekt ook soms het overzicht zodat het tempo uit het spel gaat. Daarom niet optimaal geschikt als VM. Maar verder is hij een heel complete middenvelder geworden.

7 oktober 2014 om 07:33

Ik vind dat Frank Serero echt als CVM moet gebruiken, Serero kan goed het spel verdelen en is constant in beweging, Serero heeft daarbij ook meer overzicht dan een Viergever of Zimling, op CVM komt hij gewoon veel beter tot zijn recht want hij heeft te weinig scorend vermogen, Fysiek was Daley ook niet perfect dus waarom zou Serero ook niet op die plaats kunnen spelen.

7 oktober 2014 om 10:05

Hij heeft naar mijn mening nog steeds te weinig overzicht. Toen Blind vorig seizoen op die plek spelen wist hij altijd voordat hij de bal kreeg waar hij naartoe moest draaien om een opening te vinden. Als Serero de bal krijgt dan begint hij pas om zich heen te kijken om een opening te vinden. Dat moet echt beter als je op die plek speelt. Viergever en Zimling hebben die kwaliteiten ook niet.
Daarnaast snap ik uberhaupt niet waarom Viergever als CVM wordt gebruikt. Ten eerste is zijn handelingssnelheid te traag, is hij stijf links waardoor hij beperkt is in zijn passing. Vooral in het spel dat Ajax voor ogen heeft met een verzorgde opbouw zijn zulke kwaliteiten zeer belangrijk.
En ik betwijfel of Zimling deze kwaliteiten ook heeft, tot nu toe heeft hij een beperkte indruk achtergelaten maar ik laat me graag nog positief verrassen.

7 oktober 2014 om 12:48

Ik ben het helemaal met jou eens caribbean. En als het niet Serero is die daar speelt, zou ik Veltman een keer op die plek willen zien. Centraal achterin wordt hij als puntje bij paaltje komt nooit een echte topper vanwege zijn fysiek. Maar hij heeft wel het voetballende vermogen en de verdedigende kwaliteiten om op het middenveld te lopen denk ik. Frank gaat het alleen niet doen.

7 oktober 2014 om 19:59

Denk dat Veltman wel een topper kan worden. Wat heeft Ibrahimovic, die meerdere keren duels heeft uitgevochten met Veltman, nou gebracht tegen Ajax? Als je naar een speler kijkt zoals Sergio Ramos, die heeft toch ook niet het meeste geweldige fysiek?

On:
Denk dat Serero over alle kwaliteiten beschikt om als CVM te spelen. Denk wel dat hij problemen kan krijgen als hij tegenover fysiek sterke spelers komt te staan. Ook maak ik mij zorgen over zijn traptechniek..

Serero zou de rol van CVM prima kunnen invullen, hij is fel, snel, en kan snel het spel verleggen aangezien hij snel kan opendraien. Ook heeft hij altijd de ingentie om vooruit te denken. Aan zijn crosspass zou hij nog kunnen werken, maar dat is te trainen! Als linkshalf vind ik hem toch te weinig rendement hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren