Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zal tot de laatste seconde op Real Madrid wachten, dat heb ik eerder gezegd’

Laatste update:

Het contract van Pepe bij Real Madrid loopt komende zomer af, maar de verdediger blijft wachten op een nieuwe aanbieding van de club. Daarmee accepteert de Portugees international dat hij zijn toekomst niet in eigen hand heeft. Pepe zou de nodige mogelijkheden hebben, mochten de Koninklijken niet met een aanbieding komen.

Zo zouden Manchester City, Paris Saint-Germain en Chelsea de verdediger komende zomer wel binnen willen halen, terwijl ook een vertrek naar China tot de mogelijkheden behoort. “Ik zal tot de laatste seconde op Real Madrid wachten, dat heb ik eerder gezegd. Voor mij is het nog steeds een eer om hier te zijn”, zegt de verdediger op een bijeenkomst van supporters van Real Madrid.

“Ik wil dat de fans tevreden zijn, ik draag het shirt altijd met trots. Daarom probeer ik altijd alles te geven. Alleen God weet wat er in de toekomst gaat gebeuren, mijn contract loopt af”, vervolgt Pepe zijn verhaal. In de derby tegen Atlético viel hij door een botsing met ploeggenoot Toni Kroos uit met enkele gebroken ribben. “Ik focus me nu op mijn rentree en we zullen er alles aan doen om alle competities te winnen waar we nog in zitten.”

Moet Real Madrid Pepe behouden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ondanks zijn leeftijd toch nog steeds een beest. Ben benieuwd hoelang hij dit kan volhouden. Daarna wellicht als back-up van Varane en dan afsluiten bij Real Madrid zou mooi zijn. Maar kan snappen als hij ervoor kiest om te cashen, want verdedigers verdienen niet zo heel veel in vergelijking met aanvallers. Ik vrees zelfs dat hij evenveel verdient als Lingard zijn nieuwe contract..

10 april 2017 om 10:47

Dan heeft hij het wel heel slecht als hij evenveel als Lingard verdient ..

10 april 2017 om 11:07

Natuurlijk verdienen ze allemaal veelte veel, maar de salaris bij voetballers onderling ligt ook erg scheef. Pepe heeft 1000x meer gepresteerd en gewonnen dan Lingard, maar ze verdienen wel even veel, dat bedoel ik ermee.

10 april 2017 om 11:10

Ze verdienen helemaal niet veel te veel! Waar zou al dat geld wat er in het voetbal omgaat dan heen moeten gaan? Naar de grote bazen die in hun smoking sigaren staan te paffen in een skybox? Nee laat die mannen die het voetbal zo mooi maken al die knaken maar opstrijken.

10 april 2017 om 11:15

Wat ze zouden kunnen doen is alle seizoenskaarten goedkoper maken? De schoonmakers in het stadion meer salaris geven? Ik kan genoeg bedenken waar het geld beter heen kan gaan dan al die miljoenen die er nu naar de spelers gaan. Ik ben het wel met je eens dat het beter naar de spelers kan gaan dan naar de bazen, en dan de spelers het voetbal maken dus dat zij het ook verdienen om veel te verdienen. Maar eerlijk vind ik het niet dat het verschil zo groot is!

10 april 2017 om 12:08

Met de seizoenkaarten ben ik het volledig eens, de schoonmaker mag van mij hetzelfde verdienen als dat hij schoonmaakt bij de jumbo

10 april 2017 om 11:11

Het zou geweldig zijn als Pepe genoegen neemt met een rol als back up, alleen gun ik hem beter... hij moet naar Utd en geef hem dan maar een beter contract Lindgard lijkt mij een mooie laatste uitdaging voor Pepe.

10 april 2017 om 14:52

Ongeveer evenveel. 100.000 pond per week ofzo. Imo een prima salaris voor een speler als Pepe, zeker aangezien hij dat contract tekende toen hij op zijn top was. Gewoon veel en veel te veel voor iemand met de kwaliteiten van Lingard, wiens grootste kwaliteiten eigenlijk zijn nationaliteit en de club waar hij opgeleid is zijn. Maar goed, Pepe komt niets tekort denk ik. Als hij nog wil cashen is dat zijn volste recht, maar hij heeft het dus niet nodig

Alsjeblieft Perez, verleng met deze held. Verdedigend zo sterk, misschien wel de sterkste van Europa op verdedigend gebied. Zo zag je afgelopen weekend maar weer, Pepe eruit en Atletico werd meteen gevaarlijker. Zou het zeer jammer vinden als deze held weggaat. Speelt al sinds 2008/2009 al bij Real! 33 maar altijd nog in de top van Europa. Ondanks zijn fratsen onder Mourinho is hij echt mijn held. Ronaldo verdiende de gouden bal niet voor mij. Die bal moest naar Pepe. Tijdens de Champions League en EK zoooo belangrijk geweest!

10 april 2017 om 12:33

Neen, die bal moest niet naar Pepe. Ik begrijp de waardering voor hem wel, maar men draait soms iets te veel door. Net zoals een paar jaar geleden met Sneijder. En Pepe zit er sinds 2007 zelfs.

Voor mij nog steeds een van de betere pure verdedigers die er nog rondloopt

Deze kerel verdient toch een contractverlenging! Varane is erg vaak geblesseerd en al is hij 33, hij lijkt beter en beter te worden. zijn onderscheppingen zijn meesterlijk en zo goed getimed. Met Ramos, Pepe , Nacho en Varane heb je gewoon 4 goede verdedigers. Nacho is de ideale 12de man, Varane is 50% van de tijd geblesseerd en dan kan Vallejo zich rustig ontwikkelen in de luwte.

11 april 2017 om 08:34

Sorry ik vind Nacho niet de ideale man. Ja hij is niet heel slecht, maar niet goed genoeg voor Real. Je zag meteen dat Real inkakte nadat Nacho centraal kwam te staan voor Pepe. Hopelijk Vallejo snel terughalen!

Perez verleng dat Contract gewoon. Pff icoon van Madrid kan ik hem al noemen en speelt oo 34 jarige leeftijd nog zo constant en is de beste verdediger van Real qua verdedigen.

Perez zou een grote fout maken door niet met hem te verlengen, verdedigend misschien wel de beste van de wereld.

Ik zie Pepe ondanks die gebroken ribben gewoon starten in de return van de cl. Morgen komt uiteraard te vroeg en tegen Gijon is hij hopelijk niet nodig. Zo'n bikkel is hij wel. Gewoon lekker inpakken die zij. Ik hoop nog steeds dat hij een contract aangeboden krijgt. Voor 1 of zelfs 2 extra seizoenen. Hopelijk kan Varane het duo met Ramos vormen volgend seizoen, dan verwacht ik dat Varane snel van die concentratiefoutjes afraakt, met dan Pepe en Nacho als back-ups. Vallejo nog een seizoen uitlenen in de bpl bij een team waar hij wekelijks speelt en dan het seizoen erop misschien Pepe vervangen als eerste back-up van Varane en Ramos, en op termijn Ramos vervangen

10 april 2017 om 17:55

Als madrileen hoop ik dat Pepe een nieuw contract aangeboden krijgt, ook al is het voor 1 seizoen met eventuele verlenging. Pepe is de laatste jaren veranderd als verdediger, op het EK was het een man en een leidend figuur wat hij nu ook meer bij Madrid laat zien. Het is niet meer de psychopaat van vroeger waar iedereen, zelfs de Madrilenen een hekel aan hadden. Respect voor deze man.

Gelijk verlengen die contract, varane is jong en sterk en sneller dan pepe, maar als het aankomt om kracht, ervaring en lucht dan is pepe weer beter, pepe behouden tot varane een sleutelspeler wordt en anderen kunnen weer iets van pepe leren

Ik ben een Barca supporter maar "objectief" (altijd moeilijk hoewel ik echt geloof dat ik dat ben) denk dat verlengen juist niet zo een goed idee is. Pepe is 34.. Als je kijkt naar alle spelers bij Real die 30+ zijn.. Navas, Casilla, Ramos, Modric, Ronaldo is Pepe gewoon 2 jaar ouder dan de 2de oudste (ronaldo). Op 34-35 is het bobijntje gewoon op. En nu met zn blessure zit zn seizoen erop. Hoe gaat die terugkomen? En waarschijnlijk wil die een contract van 3 jaar, Pepe weet ook dat dit zn laatste contract wordt. 1 seizoen Real of 3 seizoenen ergens anders maakt een wereld van verschil. Gebroken ribben is minstens 6 tot 12 weken en de pijn kan zelfs een jaar later nog voelbaar zijn. Dan is Pepe al 35.. Binnen 6 weken is het de laatste speeldag van La Liga dus Pepe is out voor de rest van het seizoen of hij had geen gebroken maar wel zwaar gekneusde ribben. Je kan hem dus niet meer in actie zien voor einde contract, dan is "blind" verlengen volgens mij de verkeerde keuze want Pepe gaat ook niet "bijna gratis" verlengen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren