Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zal Suárez precies zo dekken als ik Bale, Benzema en Ronaldo dekte’

Laatste update:

Giorgio Chiellini maakt zich niet zo’n zorgen over het verloop van de Champions League-finale. De ervaren verdediger staat op 6 juni in Berlijn oog in oog met de droomaanval van Barcelona, die bestaat uit Lionel Messi, Luis Suárez en Neymar. Chiellini’s directe tegenstander lijkt Suárez te worden en dat baart hem geen zorgen.

/

“Het is nu een week geleden dat wij Real Madrid uitschakelden, maar iedereen vraagt me voortdurend naar Suárez”, geeft de verdediger van Juventus aan. “Maar ik hoef geen wraak te nemen op hem, om wat er op het WK 2014 gebeurde. Ik heb ook helemaal geen problemen met hem. Ik zal hem precies zo dekken als ik Gareth Bale, Karim Benzema en Cristiano Ronaldo al dekte toen we tegen Real speelden.”

Chiellini hoopt vurig dat Juventus erin zal slagen Barcelona te ontmantelen en de Champions League te pakken. “Het wordt een bijzondere wedstrijd, het is veel te lang geleden dat deze club de beste van Europa was. Juventus heeft deze prijs al zo lang niet gewonnen. Ik zit hier nu al tien jaar en in die periode hebben we alleen een keer de finale van de Coppa Italia bereikt. Het feit dat we die finale verloren, zit me nu nog dwars.”

Wie wint de Champions League-finale?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou het wel mooi vinden als Juventus de Cl wint, vrees alleen het ergste voor ze dat trio voorin is erg dodelijk.

20 mei 2015 om 12:17

Zou helemaal niet mooi zijn. De beste van europa moet winnen en dat is geen juve. Ook als ze winnen zijn ze niet de beste.

20 mei 2015 om 12:33

@ Blink182

Heb je helemaal gelijk in.

Barca heeft tot nu toe elke 2013/2014 kampioen van de Europese toplanden verslagen (behalve Atletico Madrid) in de CL, als Juventus daarbij komt is het overduidelijk dat zijn de baas in Europa zijn.

Manchester City - kampioen Engeland
Paris Saint Germain - kampioen Frankrijk
Bayern Munchen - kampioen Duitsland
Juventus - kampioen Italie

Hoe dominant wil je het hebben

20 mei 2015 om 12:36

jawel als ze winnen dan zijn ze de champions league-houder en mogen zij zich voor minimaal een jaar de beste van europa noemen.

als je clubs van topklasse in de groepsfase, achtste finale, kwartfinale en halve finale vernedert en uitschakelt, maar uiteindelijk niet de belangrijkste wedstrijd van het seizoen kan winnen, dan verdien je het ook niet om de beste van europa te zijn.

20 mei 2015 om 14:42

Helemaal gelijk in, Juve is verdedigend gewoon ontzettend sterk dat is het verschil met andere clubs die te veel incasseren vergeleke met Juve.

20 mei 2015 om 17:47

Precies hoe duvel en bink het zeggen

20 mei 2015 om 17:47

Blink

De enige mensen die zich met dit incident bezighouden zijn de mensen van de pers, wat natuurlijk hun job is.
Maar ik denk niet dat er speciale spanning gaat zijn tussen Evra, Chiellini en Suarez. Al de spelers op dat veld zullen gewoon bezig zijn met die wedstrijd te winnen. Natuurlijk zullen de verdedigers proberen om Suarez en de andere aanvallers te irriteren en provoceren. Maar dat hoort er nu eenmaal bij.
Ik hoop alleen maar dat Suarez zich niet laat vangen. (En dan bedoel ik niet alleen bijten.) Maar ik denk dat hij zich in Barça zo gesteund voelt door zijn medespelers, je kon dat al zien gedurende het seizoen, dat hij zich niet zal laten vangen.

20 mei 2015 om 11:19

Evra is ook een schijnheilige Reken er maar op dat juist hij Suarez gaat provoceren. Vies mannetje. Ik hoop dat Juventus de finale wint al zou ik het ook niet erg vinden als Suarez de held van de avond wordt.

20 mei 2015 om 11:27

tuurlijk gaat hij suarez provoceren. Dat is toch de normaalste zaak van de wereld, het gebeurt in elke wedstrijd hoor. Misschien niet altijd in dezelfde mate, maar toch.
Mij maakt het ook niet uit wie dat er wint, ondanks het feit dat ik Barça-fan ben. Het is ook Juventus van harte gegund.

20 mei 2015 om 11:29

Enige vieze mannetje die hier is, is toch echt Suarez, al vind ik hem de beste spits en kort daarachter aguero, is hij veruit de vieste mannetje van de 3.

20 mei 2015 om 11:50

Ik zou Suarez ook provoceren als je weet dat hij daar gevoelig voor is. Je speelt toch een stuk makkelijker tegen 10 man zonder Suarez.

20 mei 2015 om 12:28

De vieste mannertje-.- heb echt een hekel aan barca maar alleen om suarez hoop ik dat hij de cl een keer omhoog mag houden!

Als er 1 verdediging is die Barcelona van het scoren af kan houden is het wel die van Juventus denk ik. Zij kunnen heel degelijk spelen en met gevaarlijke tegenaanvallen gevaar creëeren. Ik denk dat het een hele spannende wedstrijd zal worden.

20 mei 2015 om 11:31

Klopt, maar andersom geldt hetzelfde. Als er één ploeg is die z'n mannetjes in de verdediging voorbij komt dan is het Barcelona.

Gaat inderdaad mooie pot worden.

20 mei 2015 om 11:47

Ik vind dat dat nogal wordt overdreven. Juventus kan uitstekend verdedigen, dat zeker. Alleen kwam Real Madrid met een ''gemankeerd' elftal toch aardig tot kansen en hadden zij ook meerdere keren moeten scoren (vooral in de thuiswedstrijd). Barcelona daarentegen is in topvorm en kan via het centrum en de flanken scoren (waar Madrid alleen gevaarlijk was via de flanken). Een vroege goal van Barça en deze finale is zo goed als gespeeld. Aanvallend verwacht ik weinig van Juventus. Barça heeft met Mascherano namelijk de beste verdediger ter wereld.

Atlético bijvoorbeeld vind ik verdedigend en aanvallend vele male beter dan Juventus, maar die zijn dit seizoen kansloos geweest tegen Barcelona, dus wellicht geen goed voorbeeld.

Ik had altijd een gigantische hekel aan Chiellini. Maar de manier hoe hij met Suarez z'n bijtactie op het WK omging vond ik erg professioneel. Daarnaast vind ik hem tijdens de CL-wedstrijden echt geweldig spelen. Hij is voetballend ook veel beter dan ik dacht. Echt een beest, die altijd voorop in de strijd gaat. Hij heeft mijn respect gewonnen (niet dat je daar veel aan hebt, maar oké). Wat een baas

20 mei 2015 om 11:20

Zo te horen moet je je eigen respect nog accepteren haha.

On: klopt wat je zegt, hij strijdt tot het einde, heerlijk om te zien

20 mei 2015 om 11:21

Het is een beetje een ouderwetse verdediger. Hard, maar wel zo fair mogelijk. Hij zal niet met opzet iemand een doodschop geven, maar gaat wel ieder duel met 100% inzet in. Beetje vergelijkbaar met Godin alleen dan nog wat sneller.

20 mei 2015 om 12:47

Waarom had je een hekel aan hem? Ik vind het echt 1 van de beste verdedigers ter wereld en echt al heel erg lang. Als Barcelona hem 3 jaar geleden had gehaald, dan zou dat een schot in de roos zijn geweest. Vind hem nog steeds beter dan Hummels of Vermaelen. Opbouwend misschien iets minder, maar hij boezemt de tegenstander nog angst in en heeft vrijwel iedere grote spits in zijn zak zitten. Als ik een topspits was als Suarez, Benzema of Ibrahimovic zou ik 10x liever spelen tegen Thiago Silva, Kompany of Hummels dan tegen Chiellini.

Hij is werkelijk spijkerhard, maar zoals hier ook al gezegd is wel fair en gaat voor de bal. Je ziet hem zelden een echte doodschop geven zonder dat hij voor de bal gaat. Wat dat betreft een tegenstelling van Materazzi

20 mei 2015 om 15:20

@remcob Ik vond hem (met nadruk op Vond) erg smerig. Hij maakt nu ook wel eens harde overtredingen als het nodig is, maar ik kan me herinneren dat hij Van Persie vlak voor het WK blesseerde. Dat irriteerde me. Maar nu ik hem meerdere wedstrijd in actie heb gezien, vind ik het echt een topper. En ik ben het helemaal met eens. Alhoewel ik hem voetballend niet eens minder vind, hij neemt alleen iets minder risico. Maja heb je Silva zien spelen op het WK? Stelde ook niets voor.

@juicher Helemaal mee eens. Dat was ook een klasse actie. Het lijkt wel dat Italianen pas de respect krijgen die ze verdienen naarmate ze ouder worden. Het gaat vaak over Pirlo en Buffon. Ookal heeft Chiellini niet die mooiboy-uitstraling, mag hij van mij vaker genoemd worden.

20 mei 2015 om 13:58

@ Garrie Maai: Chiellini is ook als een van de weinige bij Juve gebleven nadat ze teruggezet zijn naar de serie B i.v.m. het omkoopschandaal. Dat siert hem enorm vind ik.

Juventus gaat dit niet aankunnen. Real Madrid had bij vlagen in 2 wedstrijden soms een hoge balcirculatie en toen kon Juventus gewoon niet mee laat staan tegen Barcelona waar zij 90 minute lang in balbezit op hoge tempo aanvallen.

Als Juventus wilt winnen moeten zij gewoon voetballen en niet afwachten want hoe goed Juventus ook is achterin zij hebben kansen weggeven tegen Real en die kansen zal Barcelona niet missen.

Met Pirlo beginnen zal ook dodelijk zijn ook al is het een legende en waarschijnlijk zijn laatste CL-finale. Pirlo was dramatisch zowel in balbezit als zonder bal. Barcelona zal constant de bal hebben dus zal je aan Pirlo echt niks hebben maar ook niks.

Buffon
Lichtenstein
Bonucci
Chielini
Evra
Pogba
Barzaghali
Tevez
Vidal
Perryra
Morata
20 mei 2015 om 11:26

Zou je dan Vidal en Pogba niet omdraaien? Vidal is echt een geweldenaar die maar blijft gaan en zich vast kan bijten in een tegenstander, volgens mij heeft Pogba dat een stuk minder. Die kan ook opeens een hele nonchalante bal geven dan staat Suarez of Messi gelijk 1 op 1 met Buffon.

Verder denk ik dat Pirlo speelt, zou echt een keiharde beslissing van Allegri zijn als hij hem ernaast zet.

20 mei 2015 om 12:27

Ik zou Pogba en Vidal altijd wisselen Vidal is offensief niet zo creatief als Pogba maar Allegri deed het tegen Real en daarom doe ik het ook gewoon.

Pirlo zal echt de kop kosten ben ik bang. Het ergste geval zal een Gerrard-situatie worden het was al bijna raak toen hij uitgleed tegen Real.

20 mei 2015 om 13:39

@ancelotti: ik volg je helemaal. Ik heb me zitten 'ergeren' aan Pirlo tijdens de terugwedstrijd in Bernabeu. Inderdaad een keer uitgegleden, maar ook enkele keren balverlies geleden op een gevaarlijk moment of plaats. Het was op dat gebied voor hem een atypische wedstrijd. Ook ben ik bang dat ze inderdaad nog minder bal zullen hebben, waardoor hij minder nuttig wordt. Ik zou hem eerder inbrengen als Juve op zoek moet naar een goal en toch wat druk moet gaan zetten.

een vraagje: waarom Barzagli op het middenveld? zou het niet logischer zijn om daar Marchisio te brengen. Of is hij misschien geschorst.

@ Rodg: 'vidal is een geweldenaar die zich vast kan bijten in een tegenstander.'
-- leuke woordspeling m.b.t. het onderwerp van dit artikel.

20 mei 2015 om 13:57

@yba en totaal onbedoelde woordspeling ook

Ik denk wel dat het een geweldig intense wedstrijd zal worden met 2 verschillende speelstijlen die tegenover elkaar staan.

20 mei 2015 om 11:29

Lichtenstein? Barzaghali? Perryra? Sowieso klopt u opstelling van geen kant, Juventus heeft nog nooit zo gespeeld en Barzagli kan echt niet op het middenveld spelen, Pereyra niet linksbuiten (alleen rechtsbuiten) en Tevez heeft nog nooit rechtsbuiten gestaan. Daarnaast mis ik Marchisio, onze belangrijkste middenvelder van het seizoen.

Het zal sowieso deze opstelling worden met Pirlo in de basis:

Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Evra
Marchisio
Pirlo
Pogba
Vidal
Tevez
Morata
20 mei 2015 om 12:25

Barzagli kan niet op het middenveld spelen? Volg jij je eigen club niet of wat? Hij heeft daar genoeg wedstrijden gespeeld.

Mijn formatie klopt niet maar de opstelling wel. En als je met Pirlo wilt spelen goed maar hij zal niks goeds doen en alleen in de weg lopen

20 mei 2015 om 16:35

Zooooo gast die namen van jou kloppen ook van geen kant.

20 mei 2015 om 17:33

Lol, Barzagli heeft nog nooit op het middenveld gespeeld. in een 352 staat hij rechts van Bonucci, anders speelt hij niet.

20 mei 2015 om 18:03

Gast, komop zeg. Je weet toch zeker dat Pirlo gaat spelen. Allegri gaat barzagli echt niet op het middenveld positioneren hoor. Helemaal niet in de CL-finale.

20 mei 2015 om 11:29

Haha in m'n post heb ik toevallig precies hetzelfde aangekaart als jij in de tweede alinea.
Inderdaad, was Real wat meer gefocused in de afronding, dan hadden ze Juventus van de mat geveegd.

20 mei 2015 om 11:29

dubbel

Buffon
Lichtsteiner
Bonucci
Chiellini
Evra
Marchisio
Pirlo
Pogba
Vidal
Tevez
Morata
20 mei 2015 om 12:34

Barzagli op het middenveld? Gast waar heb je het over.

Niet goed dus die zal snel een gele kaart pakken.

Ik denk dat met de overwinning tegen Real Madrid de verdediging van Juventus een beetje wordt verbloemt. Uiteindelijk heeft Real twee keer weten te scoren over twee wedstrijden maar laten we al die andere onafgemaakte kansen niet vergeten en die keren op de lat en paal.

Suarez en Messi zijn hartstikke efficient in de afronding(neymar is af en toe slordig). Een weggegeven kans is er al één teveel.

Juventus kan een verrassing worden, maar anders verwacht ik een 3-1 overwinning voor Barcelona.

20 mei 2015 om 11:32

Nul keer de doelpaal en één keer de lat door een van richting veranderde bal.
Zoek op youtube maar op James header Sturaro.

20 mei 2015 om 12:00

Inderdaad, fantastisch verdedigd

20 mei 2015 om 12:26

Mijn fout. Verwarde de wedstrijd tegen Juventus dan met die van Valencia volgens mij.

Ik heb het tweeluik wel bekeken en wat me toch echt bijblijft dat Real toch aardig wat kansen creeerde.

Ik denk dat dit een hele leuke finale kan gaan worden. Barcelona mag Juventus absoluut niet onderschatten. Hoe langer de nul blijft, hoe sterker ik Juve als favoriet ga zien. Ik ben benieuwd.

Juventus is in mijn ogen gewoon kansloos Barcelona is vele malen beter en Juve had enorm veel mazzel in Madrid want als je ziet hoeveel kansen real heeft gehad om voor de rust al met 2/3 - 0 voor te staan dat zie ik Juve niet tegen Barcelona doen want die kunnen 1 ding heel erg goed de kansen afmaken ,

mrancelotii,
Ben het met je eens Juve gaat dit niet aankunnen. Barca is hier te sterk voor en heel dodelijk in de aanval. Maar ik denk dat ze Pirlo wel nodig hebben, tuurlijk overlopen word die maar geef Pirlo de bal en hij leest het spel. balletjes die hij kan geven op Teves en Morata, en natuurlijk zijn traptechniek voor de dode spelsituaties. Ik hoop op een mooie finale en veel tegenstand van Juve , ben zelf wel voor Barca

Als ik de trainer van Juve was zou ik zo gaan spelen:

Buffon
Lichtsteiner
Barzagli
Chiellini
Evra
Marchisio
Pirlo
Vidal
Pogba
Morata
Tevez

Dat laatste stuk ging niet over de Champions League, maar over de coppa italia, die heeft Juve al 20 jaar niet meer gewonnen. Misschien heeft VZ een italiaanse vertaler nodig want ik zie het de laatste tijd vaak fout gaan

Chiellini denkt ook werkelijk kans te maken? Tegen Real werden ze al continue aan alle kanten voorbij gelopen, zei het niet dat de aanval van Real totaal niet scherp was. Wanneer Real scherp was, was het zomaar aan 5 a 6 goals gekomen.

20 mei 2015 om 12:04

Wel typerend dat alles via de flank moest.

20 mei 2015 om 12:31

Als typerend bedoelt als in dat het wat zegt over de verdediging, heb je het mis..
Real probeert zelden door het midden te breken, tenminste wat ik geconstateerd heb over de laatste wedstrijden in La Liga. Het is altijd een hoge voorzet vanaf de flank en dan in een kopduel winnen.

20 mei 2015 om 12:35

Dat bedoelde ik dus..

Alles via Marcelo en hopen op een kopgoal of een afvallende bal die goed valt..

20 mei 2015 om 12:35

Zo gaat dat bijna altijd bij Real. Mede natuurlijk omdat Benzema de minste is en de kracht juist bij de vleugelspelers ligt.

20 mei 2015 om 12:40

Daarom snap ik ook niet dat mensen veelal negatief praten over Marcelo. Aanvalllend gaat alles via hem. Rushes, combinaties, individuele acties en zelfs doelpunten. Hij is zeer belangrijk voor dit Real Madrid.

20 mei 2015 om 13:25

Haha ok. Dan heb je het dus niet mis.

Ik hoop dat juventus wint. Maat ik vrees ervoor. Voor mij het uitschakelen van madrid was een moment opname. Ik bedoel als je de bal circulatie zag van madrid met momenten ging dat zo snel dat ze nog ni eens konden volgen. En dan de vele verspeelde kansen van madrid was puur pech. Een barca in vorm verpest zo'n kansen niet. Laten we eerlijk zijn een barca in vorm maakt juventus kapot. Enige hoop van Juventus is dat barca ni 100% is en de kansen dat juventus krijgt erin trappen. Het midden veld domineren met pogba pirlo en vidal lukt dat wel maar dan moeten ze wel 100% fit zijn. De aanvoer van pirlo gaat zeer nodig zijn

Ik blijf het jammer vinden dat Chiellini nooit naar Barca, Real of een Engelse topclub is gegaan. In mijn ogen is hij 1 van de beste verdedigers ter wereld en dat al jaren lang. Hij is geen goede voetballer, maar is verdedigend zo ontzettend sterk dat hij voor elke topploeg een aanwinst is.

Ik gok dat het 2-1 voor Barcelona word. Het mooiste is dat alle hoofdrolspelers van beide teams fit & niet geschorst zijn , opdat het een mooie finale word!

Ben erg benieuwd. Eerlijk gezegd vind ik dit de beste verdediging vs de beste aanval, dus het belooft wat te worden. Hopelijk komt MSN door de verdediging.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren