Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik zal alles geven om bij Manchester United te mogen blijven’

Laatste update:

José Mourinho bekritiseerde Luke Shaw in de afgelopen weken een aantal keer in het openbaar en de invalbeurt van de linksback tegen Everton op dinsdagavond was pas zijn tweede optreden voor Manchester United sinds eind januari. De Engels international, die in verband wordt gebracht met een zomers vertrek bij the Red Devils, is echter niet van plan de strijd zomaar op te geven.

“Soms probeer ik niet op te vallen, maar alles wat nu speelt is moeilijk te accepteren. Zo ben ik namelijk helemaal niet. José zei al dat hij mij wil zien vechten en dat zal ik ook tot de laatste seconde blijven doen, ik wil er voor de club zijn. Ik wil voor de manager spelen en helpen om United weer aan de top te brengen”, reageert Shaw tegenover verslaggevers.

“Ik werk op dit moment keihard en ik zit in een fase waarin alles tegenzit. Maar ik wil dit heel graag en ik wil het ongelijk bewijzen van de mensen die kritiek hebben. Ik hou van het voetbal en ik wil op het veld staan”, gaat hij verder. “Ik vind het nog steeds geweldig om voor United te spelen, de fans zijn ongelooflijk en ze hebben me de afgelopen dagen geweldig gesteund.”

“Ik probeer mijn hoofd omhoog te houden en ik zal tot het einde blijven vechten. Ik zal niet opgeven, ik hou van deze club en zal alles geven om hier te mogen blijven. De fans zijn zo goed geweest, zeker de laatste paar dagen. Dat is waarom ik van ze hou, het is makkelijk voor hen om zich tegen mij te keren na alle uitspraken in de pers, snap je? Maar de passie die zij laten zien is ongelooflijk en iets dat ik niet zal vergeten. Ik wil ze niet teleurstellen en zal voor iedere fan vechten.”

Vind jij dat Luke Shaw het niveau heeft dat Manchester United nastreeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuk verhaal jongen , nu nog ff doen ! Mentaal niet de allersterkste deze jongen.

6 april 2017 om 12:30

Nou je hoeft het maar aan 1 persoon te bewijzen en dat is aan Mourinho. Vind het triest dat hij het zo tegen de pers zegt maak je geen één speler beter van. Denk dat de supporters op dit moment meer achter de spelers staan dan achter de trainer. Die had er al een beter team van kunnen maken dan ze nu laten zien.

6 april 2017 om 15:34

Dat kan ook een manier zijn om hem te motiveren. Ik denk niet dat Mourinho heb bewust zwart aan het maken is, maar meer aan het triggeren en hem op scherp zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren