Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik wist niet wat ik van Rutten moest verwachten, maar ik begin fan te worden'

Laatste update:
/

De kans dat Fred Rutten een nieuw contract aangeboden zal krijgen bij Feyenoord is behoorlijk groot. De technische leiding en spelers zijn zeer te spreken over het werk van de opvolger van Ronald Koeman en ook Pim Blokland is positief. "We zijn erg enthousiast geworden over deze trainer", zegt hij.

Rutten tekende in de zomer een eenjarig contract in De Kuip, maar lijkt wel langer te kunnen blijven. "Ik geef toe dat ik eerst ook niet wist wat ik van Rutten moest verwachten, maar ik begin fan te worden", zegt Blokland, commissaris namens de invloedrijke geldschieters Vrienden van Feyenoord, in gesprek met Voetbal International.

"Als je kijkt naar hoe Feyenoord voetbalt en hoe sommige spelers zich ontwikkelen, kun je onmogelijk niet tevreden zijn", vindt Blokland. "Ik merk om me heen dat iedereen enthousiast is over zijn manier van werken." Feyenoord staat momenteel vierde in de Eredivisie, met een achterstand van negen punten op koploper PSV. Na de interlandperiode speelt Feyenoord thuis tegen FC Dordrecht.

Fred Rutten is de juiste man voor Feyenoord

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Rutten is iemand die spelers vertrouwen geeft.
Beste voorbeeld is Vermeer, als deBoer daar normaal mee om was gegaan had hij ajax veel meer geld op laten leveren.

12 november 2014 om 22:11

Nog even afwachten, Rutten begint vaak geod aan het seizoen, maar valt regelmatig weg na 2/3 competitie. Dat was bij psv ook een aantal keer het geval.

Toch vind ik het een goede trainer, ben er veel positiever over dan de gemiddelde voetbalzone bezoeker.

12 november 2014 om 22:28

Feyenoord begon juist dramatisch..

12 november 2014 om 22:52

Die dramatische start mag je geheel toeschrijven aan Martin van Geel, niemand anders dan hij is daarvoor verantwoordelijk. Dat weet elke Feyenoorder wel...

12 november 2014 om 22:55

Dit vind ik zo goedkoop, overal van Geel de schuld van geven..
Ben je soms al vergeten dat er een WK gespeeld is, dat er 5 basisspelers verkocht zijn, de voorbereiding is een grote bende geweest.
Feyenoord komt net uit de schulden, ik vind het helemaal niet zo onlogisch dat ze wachten tot er eerst iets verkocht is voordat ze iemand als vervanger aantrekken.
Alleen een vervanger van Pelle, waar heel Nederland al van wist dat hij weg zou gaan, had er al eerder moeten zijn, de jongens die nu op 9 spelen zijn noodverbanden, geen waardig vervangers.

12 november 2014 om 22:58

Je laatste alinea is exact de reden van mijn eerder geventileerde mening.

12 november 2014 om 23:40

"Dat weet elke feyenoorder wel". Ik heb liever niet dat je namens mij gaat praten want ik vind het grote onzin wat je zegt en erg close minded.
Noem eens een spits die goed kan koppen, schieten, technisch vaardig is, een bal bij kan houden en mentaal sterk genoeg is voor het feyenoord budget dan.

12 november 2014 om 23:50

Hij had Kramaric kunnen halen (vlamt tegen uitgerekend Feyenoord), hij had Guidetti kunnen halen (vlamt voor Celtic) en hij heeft Luka Zahovic aangeboden gekregen in de zomer (vlamt voor Maribor en scoort zelfs in de Cl)...

Meningen verschillen gelukkig, houdt de boel interessant...

13 november 2014 om 00:19

En wist je van al deze spelers op voorhand zeker dat ze ook daadwerkelijk zouden gaan scoren? Achteraf makkelijk praten.

13 november 2014 om 00:34

Als we een ding op voorhand wel wisten is dat een elke van deze drie spelers een veel betere aanwinst was geweest dan Kazim-Kazim. Daarin moet je gewoon eerlijk zijn...

13 november 2014 om 00:45

Ik ben het met je eens. Feyenoord/Van Geel heeft optimaal geprofiteerd van het WK en alle redelijke (niet meer dan dat) verdedigers voor de hoofdprijs verkocht, waardoor Feyenoord nu schuldenvrij is. Alleen voor Pelle is geen adequate vervanger gehaald.

Mijn verwachtingen waren ook niet al te hoog van Rutten. Hij presteert het om het team te laten voetballen en pakt zo zijn puntjes mee. Alleen laten we nou niet vergeten dat hij geen kampioenen maker is. Hij is tot nu toe nog nooit kampioen geworden en dat zie ik hem nu ook niet worden.
Naar mijn mening snakt heel Rotterdam naar een kampioenschap, als je iets wilt bouwen zou ik dat gewoon doen met Van Bronkhorst en Van Gastel. Zij zijn ondertussen ook rijp om op eigen benen te staan.

12 november 2014 om 22:11

Had hetzelfde, maar ben onder de indruk en vol vertrouwen. Had toen Rutte benoemd werd ook geen idee wie het wel moest overnemen.

12 november 2014 om 22:25

Ik zou Rutten nog minstens 1 jaar verlengen.
Voor van Gastel en Gio is het beter om eerst ervaring bij een kleinere club op te doen en daarna zie ik ze allebei nog wel een keer hoofdtrainer bij Feyenoord worden.

12 november 2014 om 22:37

Hoelang moeten zij nog ervaring opdoen? Frank de Boer en Philip Cocu zijn voorbeelden hiervan. En natuurlijk zijn dat ook direct twee uitersten. Maar Van Gastel en Bronkhorst lopen nu lang genoeg mee als assistenten en zij zouden samen met een ervaren iemand een prima staf kunnen vormen. Jeugd kijkt tegen Van Bronkhorst op en niet tegen een met alle respect Fred Rutten.

12 november 2014 om 23:23

Inderdaad. Vind van gastel ook een minder aansprekende persoonlijkheid dan een de boer. Dat is toch wel een niveau hoger. Van gastel lijkt me juist prima in het tweede gelid. Van bronckhorst is op zijn manier wel een persoonlijkheid maar heeft niet echt de trainersuitstraling in mijn optiek. Waarom niet gewoon met een goede trainer als rutten wat opbouwen? Meestal worden die kroonprinsen een desillusie.

13 november 2014 om 05:39

Omdat Van Bronkhorst een winnaar is, en hij kent de Varkenoord van binnen en van buiten. Ik geloof niet dat zij(van gastel, van bronkhorst en een ervaren assistent) slechter zouden presteren als een Fred Rutten. Die nogmaals nooit kampioen is geworden, en in mijn ogen ook nooit kampioen gaat worden. Zij hebben nu geduld maar straks zullen ook zij hoofdtrainer willen worden. Toen Frank de Boer het overnam van Martin Jol bij Ajax waren er ook geluiden van te vroeg en onervaren.... Ik geloof dat hij ondertussen gerekend wordt tot één van de meest talentvolle Nederlandse trainers die er zijn.

13 november 2014 om 16:59

De meeste trainers zeggen toch dat het een ervaringsvak is en dat ze in het begin fouten maakten die ze nu niet meer maken. En dan heb ik liever dat ze die fouten bij bijvoorbeeld Sparta maken dan bij Feyenoord.

12 november 2014 om 23:57

"alleen laten we nou niet vergeten dat hij geen kampioenen maker is."

Elk seizoen dat Rutten kampioen kon worden en hij bovenaan stond gingen in de winterstop zijn belangrijkste spelers weg. Vind het daarom onzin om te zeggen dat Rutten geen kampioenmaker is omdat hij elk half seizoen zijn beste spelers is kwijtgeraakt....

13 november 2014 om 07:45

En Koeman dan? Die had jaren beter materiaal tot zijn beschikking. Aan de andere kant is Rutten wel degene die de basis voor het kampioenschap voor Twente heeft gelegd.

ben geen fan van rutte wisselt merkwaardig.
afgelopen zondag kazim wisselen was een voorbeeld ervan.
daardoor had je geen aanspeelpunt meer waardoor aansluiting middenveld niet liep.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren