Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik wil zo hoog mogelijk spelen, dus in de Eredivisie of in het buitenland'

Laatste update:

Soufiane Laghmouchi ondertekende donderdag een contract tot het einde van het seizoen met FC Volendam. De 25-jarige aanvaller begon de huidige voetbaljaargang met een amateurcontract, maar zijn inspanningen hebben tot een professionele verbintenis tot het einde van het seizoen geleid. "Altijd fijn als je een stuk zekerheid hebt", zo erkent Laghmouchi.

/

Laghmouchi speelde eerder al voor FC Volendam en koos in de zomer van 2014 voor een contract met FC Emmen. In Drenthe mocht de aanvaller hoofdzakelijk invallen. "Dat was een verloren jaar. Ik heb altijd contact gehouden met Misha Salden (Technische coördinator FC Volendam, red.) en zo kwam ik weer terug bij Volendam", verklaart Laghmouchi in gesprek met RTV Noord-Holland.

Laghmouchi schommelde in het begin van het seizoen tussen bank en basis, maar in de laatste weken is hij niet meer weg te denken uit de basisopstelling van Robert Molenaar. De aanvaller staat nu op zeventien optredens en twee goals. "Zoals iedere voetballer wil ik zo hoog mogelijk spelen. Dus in de Eredivisie of in het buitenland, maar misschien ligt mijn toekomst wel in Volendam."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

17 optredens 2 goals. Statistiek is niet alles want je weet niet hoe wedstrijden lopen misschien veel pech ofzo. Maar dit is toch wel een zwakke statistiek voor iemand die Ere of buitenland wil.

Verschrikkelijk dit. Is niet eens goed genoeg voor mijn clubje en staat er alleen in nu vanwege een paar blessures.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren