Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil niet het doelpunt maken waardoor Ajax Champions League misloopt’

Laatste update:

Django Warmerdam maakt als middenvelder een goede indruk bij PEC Zwolle. De huurling van Ajax heeft zich opgewerkt tot basisspeler onder trainer Ron Jans, die van mening is dat Warmerdam op het middenrif het best tot zijn recht komt. Bij Jong Ajax werd hij door Jaap Stam juist omgeschoold tot linksback, waardoor de vraag rijst hoe de jongeling zichzelf ziet.

/

Stam, inmiddels hoofdtrainer van Reading, gaf de linkermiddenvelder het advies om een linie te zakken. Op de linksbackpositie was immers meer kans op een doorbraak bij Ajax. Dat advies is Warmerdam nog niet vergeten. "Het is mijn ambitie om volgend seizoen terug te keren bij Ajax als linksback. Daar liggen mijn kansen en daar wil ik me op richten", vertelt hij aan Ajax Life.

Zondag krijgt de 21-jarige Warmerdam de kans om zich te bewijzen tegen zijn eigenlijke werkgever, die op bezoek komt in Zwolle. Als hij scoort, denkt Warmerdam te zullen juichen. Toch spreekt hij van een dubbel gevoel. "Ik wil natuurlijk niet het doelpunt maken, waardoor Ajax aan het einde van de rit de Champions League misloopt."

Django Warmerdam is beter als...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechter dan Dijks kan hij het niet doen als linker verdediger. Dus lekker op die positie focussen.

14 januari 2017 om 17:59

Dat heeft Bosz ook door, daarom speelt Sinkgraven daar.

14 januari 2017 om 18:21

Ja maar als backup bedoel ik

14 januari 2017 om 18:09

Dijks en Warmerdam zijn allebei onwaardige Ajax spelers.

Ik vind het nog steeds raar dat degene die zijn salaris betaald benadeeld zou kunnen worden als hij tegen zijn werkgever zou scoren.

14 januari 2017 om 18:52

Huren is bijna nooit gratis voor een club. Vaak betalen ze een vergoeding of nemen ze een deel (of alles) van het betalen van het salaris over.

Het dubbele belang wat kan leiden minder inzet, motivatie wordt hier keurig aangegeven. Dit is nou precies het probleem met verhuurde spelers die tegen hun werkgever aantreden. Niet opstellen.

Lees je mee Ron Jans? Dan kun je nog beter Achahbar uit vorm opstellen. Die zal wel gemotiveerd zijn tegen Ajax. Belangenverstrengeling is echt waardeloos...

Jan Vertonghen praktijken wil die voor zijn, begrijpelijk.

Dan is het geen Ajacied. Een speler van een topploeg gaat altijd voor de kil.
Als hij volgend jaar weer bij Ajax wil spelen, dan zal hij voor 100℅ moeten gaan.
Omleggen dat Ajax, laat zien dat ze het fout hebben.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren