Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik wil niet de nieuwe Messi zijn, onze relatie is niet geweldig’

Laatste update:

In Argentinië weet men ook dat Lionel Messi niet het eeuwige leven heeft als voetballer en het voetbalgekke Zuid-Amerikaanse land is al enige tijd op zoek naar een speler die na het pensioen van Leo de kar kan trekken. Paulo Dybala lijkt op dit moment de meest waarschijnlijke naam om in de toekomst de nieuwe grote Argentijnse ster te worden, maar de aanvaller van Juventus heeft voorlopig wel even genoeg van de vergelijkingen.

“Ik bewonder en respecteer Messi enorm. Hij heeft de Champions League meerdere malen gewonnen en ik droom nog van de eerste keer. Ik speel voor Juve en ik wil winnen”, blikt hij tegenover La Repubblica vooruit op de Champions League-ontmoeting tussen La Vecchia Signora en Barcelona. “Of ik de nieuwe Messi ben? Mensen moeten begrijpen dat ik Paulo Dybala ben en dat ik dat ook zal blijven.”

“Ik snap de vergelijkingen en verwachtingen van de Argentijnen, maar ik wil niet de nieuwe Messi, of de Messi van de toekomst, zijn. Hij is uniek, net zoals Diego Maradona. Ik word ook nooit zijn erfgenaam genoemd”, gaat Dybala verder. “Messi praat ook niet zoveel, hij is erg op zichzelf. Onze relatie is tot nu toe niet geweldig.”

Denk jij dat Paulo Dybala net zoveel prijzen gaat winnen als Lionel Messi er nu heeft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

maar wat bedoelt hij met de laatste zijn, dat ze het niet met elkaar kunnen vinden??

10 april 2017 om 11:17

Ze praten niet veel met elkaar. Dus dat weten we niet echt. Je kan er denk ik van maken wat je wilt. Denk niet dat ze ruzie hebben. Daar is dybala niet echt de type voor.

10 april 2017 om 12:00

Je kent hem?

Laatste zin was best wel onnodig, als je relatie met iemand gewoon normaal is en dus niet goed of slecht hoef je het toch niet te vermelden?

Dacht dat Messi wel veranderd was en meer zou praten nu. Komt voornamelijk door zijn look. Maar goed dat zegt dus niet zo veel.

10 april 2017 om 11:18

Welkom in de wereld van de journalistiek. Kans is groot dat hem de vraag is gesteld: Hoe is je relatie met Messi? Waardoor hij eerlijk antwoord: we hebben geen geweldige klik, puur professioneel. Hij is geen prater.

10 april 2017 om 11:37

Goh hij zal geen haantje zijn die altijd met een grote mond voorop wilt showen wat een ramp, het is net een mens...

Ik waardeer dit veel meer dat zo'n wereldvoetballer gewoon rustig is en niet zo'n patsertje.

Messi praat met z'n voeten. Zegt genoeg...

10 april 2017 om 11:32

Inderdaad, voeten kunnen namelijk niet praten en het zegt dus dat Messi 'stom' is en hiermee een (kleine) beperking, die je communicatief gezien best wel in de weg kan zitten aangezien de meerderheid van de mensen gebarentaal niet kunnen verstaan/ontrafelen.

10 april 2017 om 11:46

Ja, messi heeft daar inderdaad al erg veel last van gehad in zijn carrière. Had al veel verder kunnen zijn!

10 april 2017 om 13:45

Dat zegt hij niet, hij wilt zeggen dat hij een kleine beperking heeft. Wel jammer

10 april 2017 om 15:36

Zoals laatst tegen die grensrechter bedoel je?

10 april 2017 om 16:06

Ondanks zijn genialiteit vertoont hij ook menselijke trekjes.

Als een speler als Messi veel op zichzelf is en weinig praat, dan kan je daar alleen maar begrip voor hebben. Maar waarom zou je hem dan in godsnaam aanvoerder maken. De spaarzame keren dat hij een keer zijn mond open trekt is het om de leiding te bekritiseren of beledigen, zo blijkt.

10 april 2017 om 14:32

Komt omdat hij het meest ervaren en het meest verstand heeft, het is niet zo dat hij niet coacht, hij laat spelers ook beter voetballen

Dan klopt het dus toch dat ik ergens las hier op vz dat ze het mogelijk niet heel goed met elkaar kunnen vinden. Zou toch eventueel een pluspunt kunnen zijn voor Real als Real en Barcelona voor Dybala zouden gaan.

Ik geloof dit niet het is heel anders neer gezet dat weet ik miljoen procent. Ik weet nog toen hij rood kreeg met Argentiniã« nog vol lof over Messi ging praten dat hij hem steunt en veel met hem praat en nu opeens praat hij niet veel. Dit is allemaal media shit

Hij wint niet zoveel prijzen als messi
Maar hij zal de prijs winnen waar messi van droomt
Geloof me deze man maakt Argentinië wereld kampioen

10 april 2017 om 13:18

Waarop baseer jij dat als ik vragen mag?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren