Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik wil me voorlopig op die drie seizoenen bij Feyenoord richten'

Laatste update:

Joris Mathijsen sluit uit dat hij aan het slot van zijn actieve carriere nog terugkeert bij de club waar hij begonnen is, Willem II. "Maar ze zien me er ongetwijfeld ooit terug, al is het als supporter", benadrukt de 32-jarige verdediger. De Oranje-international verbond zich eerder voor drie jaar aan Feyenoord.

/

Mathijsen is er nog niet uit wat hij na zijn carrière gaat doen. "Ik wil me eerst op die drie jaar bij Feyenoord richten", vertelt Mathijsen aan het Brabants Dagblad. "Ik denk dat de mooiste periode in mijn carrière nog moet komen."

Dat hij het tenue van Willem II niet meer aantrekt, zegt niets over zijn liefde voor de Tilburgse club. "Als jongetje had ik sympathie voor de topclubs Feyenoord en PSV, maar het was mijn droom om in het eerste van Willem II te spelen. Dat is gelukt. Ik ben nu heel trots dat ik voor Feyenoord ga voetballen. Maar toch roept het niet dezelfde gevoelens op. Die krijg je niet zomaar voor een club. Mijn ware liefde blijft toch Willem II."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd hoe lang hij nog een niveau kan aanhouden, bij Oranje was hij niet erg opdreef en hopelijk kan hij een goede start maken bij Feyenoord en die doorzetten..

Te oud,heb je niks aan. 3 seizoenen is trouwens wel veel voor hem.

Hij denk dat de ooiste jaren nog komen, dat klinkt als: ik ga hier kampioen worden. Goede instelling en het zou ook zomaar kunnen.

Drie jaar contract is wel erg lang vind ik voor een matige speler als mathijssen die ook nog eens zwaar over de hill is. Hij is nix beter dan de Vrij of bruno martins en staat zo eigenlijk in de weg.

Mathijsen sowieso over the hill, wie weet is hij belangrijk in de kleedkamer, geeft hij een signaal af, is hij een verlengstuk, dat soort onzin. Het zou al niks worden met hem en Feyenoord, nu al helemaal niet. Als je een versterking haalt moet hij zoals het woord al zegt een versterking zijn. Als je het mij vraagt zijn de vrij en martins indi nu al beter en ze zijn groot genoeg zodat mr Mathijsen hun handje niet hoeft beet te houden. Geld kon beter naar een spits.

Oh jee ze zijn er. br @ scotsman, denk jij echt dat ze in jouw test Alle supporters hebben meegerekend die er daadwerkelijk komen? Weleens in de kuip geweest? Dan weet jezelf ook beter. Verder goeie data, toevallig ook iets over Sparta erin??

@ tommetjebr Ach gossie, jij komt helemaal niet uit Rotterdam!!!! Er is werkelijk waar nog nooit een koekebakker in Rotterdam geweest die zegt dat hij van Rotterdam komt. Maw hallo import. Daarnaast weet ik wel zeker meer te weten hierover dan jou. Testen??? Dan ter zake, bij normaal sociale denkende supporters maakt het inderdaad niet uit. Ik loop vrolijk fluitend door de arena als rotterdammer te verkondigen dat ik spartaan ben en niemand zal iets kwaads doen. In de kuip ken ik het beter niet zeggen of ik krijg een enkeltje maas. En dat zijn jouw supporters!!!

Nogmaals geen handige actie van Mathijsen

Ps @ tommetjefrblablabr Ervaring pakt geen punten, gebruik het geld voor een spits, lijkt mij harder nodig. Of staar jij ook blind op Guidetti?

18 augustus 2012 om 07:51

Guidetti moet eerst herstellen vriend , jij Snapt echt niks van he.

Mathijsen spreekt de waarheid , dus respecteer het en ga niet zeuren pff

18 augustus 2012 om 17:38

Jij hebt er echt weinig kaas van gegeten he? Denk jij dat het ons ook maar iets boeit dat jij loopt te verkondigen in de Kuip dat je voor Sparta bent? Het enige wat ze doen is zeggen dat je dan moet oprotten naar Spangen, maar een enkeltje Maas absoluut niet. Je kan me veel vertellen, maar ik ben er mee opgegroeid en weet wat wel en niet gewaardeerd wordt door de harde kern. Ga vooral door met onzin verkondigen, je maakt jezelf alleen maar belachelijk.

Edit: Op die halve gare Pincholles was m'n reactie.

@ Berryaerle,br Helemaal gelijk gozert, maar wat verwacht je anders iemand met zo'n naam. 8-)br Heb hij nou nog een baantje bij Psv?? Zou wel zo horen. Barman, elftalleider ofzo

18 augustus 2012 om 03:04

Ik ben krantenjonguh! Voetbal leverde niets op.
laat lekker de jeugd ballen bij feijenoord. Is echt nog niet verkeerd.

@pincholles

Feyenoord heeft echt geweldig gepresteerd afgelopen seizoen met een jeugdig en grotendeels zelf opgeleide ploeg, ik als Twente supporter vind het mooi dat jullie weer meegespeeld hebben in de top, maar een type speler als mathijsen hebben jullie nodig, de jeugd voetbalt leuk maar die hebben ook leider nodig, of mathijsen die rol in gaat vullen weet ik niet maar ervaring is nodig.

Feyenoord kan onder leiding van Mathijsen serieus voor de 4de plek gaan.

Waren jullie de jongens, die vooraan stonden op museum-plein te schreeuwen Joris Joris toen oranje 2de werd in zuid -afrika.vanuit mijn raam aan de v Bearle straat zag ik jullie staan.

@pincholles

Waarom altijd zo hatelijk zijn als het over de grootste en mooiste club van Rotterdam gaat??..doet het zooo veel pijn dat jullie al weer een tijdje in de marge van het betaald voetbal bivakkeren??..het legioen omschrijven als een stelletje dombos is weer zo,n Calimerouitspraak waar heel veel Feyenoordsupporters weinig mee kunnen..als jij voldoening en plezier krijgt uit t feit door anoniem het hele legioen te beledigen moet je dat vooral blijven doen..laat gelijk alweer pijnlijk zien dat de jaloezie bij de kasteelgangers nog steeds aanwezig is..je mocht willen dat er ooit nog een speler als Joris voor dat pauperclupje van je wilt spelen..zo,veel plezier in de jupilerleague..t is je gegund!

hij weet gewoon niet wat het is om voor zo'n fantastisch publiek te spelen en een publiek achter je hebben staan als het legioen..
dat hebben ze niet bij Willem II, sterker nog bij geen andere club is dat zo..
het legioen is uniek en kan niet geevenaard worden... straks komen er alleen maar meer bij als het nieuwe stadion er komt..

Dit is voor de boys van de commentaren, ja ik vind jullie een stelletje halve zolen. Dat heeft verder niets met Sparta te maken. Maar zijn jullie vergeten wat voor een mongolen van jullie tijdens de wedstrijd om de zilveren bal, waarbij mr Moulijn net 1dag dood was, door de 1 minuut stilte te schreeuwen en vervolgens het halve stadion te slopen. Dat getuigt pas van iq loosheid.br Dan over het calimero gelul, Bullshit. Tenminste een echt biertje halen in het stadion. En ja we zitten in de jupiler league, gezelligheid. Klassieke posters als Go Ahead Eagles - Sparta, schitterend de nostalgie ; maar ben benieuwd waar zou ik jaloers op moeten zijn??? Er is daar maar 1 prachtig ding en dat is het stadion, het gebouw. Vertel ik ben benieuwd.br Daarbij blijf ik erbij Mathijsen is een domme aankoop. br Feyenoorders, het blijft een vreemd volk

18 augustus 2012 om 13:28

Nogmaals..niet iedereen over 1 kam scheren..het zou je sieren als normaal weldenkend mens..of ben je dat niet en zit je hier alleen maar om de boel op te hitsen..en ga nou niet vertellen dat het allemaal zo leuk is in de jupilerleague want dat is het niet..mathijssen zou voor jullie de beste aankoop in de laatste 20 jaar zijn..helaas voor jullie zal iemand van Joris zn klasse nooit voor Sparta kiezen..vergane glorie noemen we dat

18 augustus 2012 om 17:42

Zal ik dan maar beginnen over het zielige gedrag van de Sparta fans toen Excelsior ze in een rechtstreeks duel terug naar de Jupiler League schoot? Toen stonden ze met grote groepen de Excelsior fans - die voor 50-60% uit kinderen bestond met ouders - op te wachten omdat ze het niet konden hebben en hebben de stewards een andere poort open moeten gooien. Dat zijn dus de stoere jongens van de Dennis Neville tribune. Die durven op te boksen tegen kinderen, maar tegen de Feyenoorders zullen ze dat nooit doen. Jullie zijn en blijven tenslotte junkies uit Spangen en die staan niet best in het leven.

Of je kranten wijkje nou veel opleverd laat dat eens een tientje per week zijn nou phoe phoe.

Veel opmerkingen als: Zwakke verdediger, oud, kan het niveau niet meer aan...........onzin!!!

Joris Mathijssen heeft enorm veel ervaring en kan dat mooi over brengen aan de jong groep. Hij Speelde in de subtop van Duitsland en Spanje mee en heeft veel meegemaakt bij Oranje, voor deze 3 is hij misschien op z'n retour ja, maar kom op he, in de Eredivisie? Nee natuurlijk niet, hier kan hij nog makkelijk mee!!

Staat hij de jonge talenten in de weg? Nee ook niet, dat stond Vlaar toch ook niet en was die zo veel beter dan Joris? Hij zal de jonge jongens beter maken en met blesures en schorsingen is er niets aan de hand met 3 fantastische centrale verdedigers. BMI zou CV moeten staan maar hij is ook erg sterk op de LB positie en beter dan Nelom, zo is er dus plek voor iedereen. En Koeman laat echt wel de beste spelers spelen.

Wederom goed gezien door Feyenoord en van Geel dat de jonge groep getallenteerde voetballers het niet alleen gaat redden en dat er een ervaren speler bij moest, nou die is er nu, alleen nog een spits, want die is misschien wel nog belangrijker!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren