Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet niet onder welke ster hij geboren is, maar hij wint werkelijk alles’

Laatste update:

De nationale ploeg van Frankrijk werd in 1984 en 2000 Europees kampioen en hoopt ook komende zomer aan het langste eind te trekken op het eindtoernooi. Thierry Henry heeft er vertrouwen in dat les Bleus onder leiding van bondscoach Didier Deschamps het goud in eigen land kunnen houden.

/

“Ik denk dat Frankrijk het kan winnen. Ik zeg dat niet omdat ik Frans ben, maar omdat we het beste team hebben. De vraag is of we kunnen profiteren van het thuisvoordeel. Het is niet makkelijk, omdat er meer druk bij komt kijken. Maar ik geloof echt dat we kunnen winnen”, zo wordt de voormalig ploeggenoot van Deschamps geciteerd door de Daily Mirror.

“Deschamps doet het geweldig. Ik weet niet onder welke ster die gast is geboren, maar hij is de eerste die de Champions League met een Franse ploeg heeft gewonnen, de eerste Fransman die het WK heeft gewonnen en hij heeft ook al het EK gewonnen. Olympique Marseille werd kampioen toen hij nog speler was en toen hij er als coach terugkeerde, won hij opnieuw de competitie. Hij haalde bovendien de Champions League-finale met AS Monaco.”

“De ploeg lijkt weer op een echt team. Hij heeft er nooit problemen mee gehad om een waterdrager te zijn in het veld, maar dat maakt ook niet uit. Wie is er namelijk succesvol geweest? Wie heeft als aanvoerder alles gewonnen? Wie is de bondscoach van de nationale ploeg? Juist, hij. Het lijkt erop dat we een goed team hebben en een goede coach. De fans staan er ook weer helemaal achter”, aldus Henry. Frankrijk speelt in Groep A tegen Roemenië, Albanië en Zwitserland.

Denk jij dat Frankrijk het EK wint?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het jammere is wel dat vlak voor het EK veel internationals van het frans elftal geblesseerd zijn.

29 mei 2016 om 12:56

Indd. Maar toch blijft er een wereldteam over

Kan niet wachten tot het EK begint. Er zijn veel landen die dit jaar een kans maken op de titel.

29 mei 2016 om 13:46

Ik moet eerlijk zeggen dat het EK me zonder Nederland niet kan boeien. Als er vanaf de kwartfinale een paar top wedstrijden volgen zet ik hem misschien aan, maar verder.... Niet voor mij...

Blijft toch wel heel toevallig dat ze in de zwakste poule zitten.

Vind de selectie van Spanje en Duitsland beter.

30 mei 2016 om 14:37

Qua selectie doen ze weinig onder voor elkaar maar als team vind ik de Duitsers toch wel favoriet.

Ik verwacht dat het thuisvoordeel voor de Fransen zeker gaat meewegen het aankomende EK en dat bedoel ik overigens absoluut niet sarcastisch of negatief. Voor mij persoonlijk zijn ze namelijk al een tijdje de topfavoriet voor de eindzege en het thuisvoordeel zou ze zomaar eens de beslissende boost kunnen geven. Het team loopt over van de kwaliteit, ondanks enkele belangrijke afwezigen en nog belangrijker: Deschamps heeft er ook nog eens een hecht collectief van weten te smeden. Hun belangrijkste uitdagers op voorhand? Spanje en Duitsland. En Italië zie ik ondanks het gemis van enkele zeer belangrijke krachten ook wel ver komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren