Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik weet niet of ik Chelsea nodig had om hier sneller te kunnen wennen’

Laatste update:

Manchester City neemt het dinsdag in de kwartfinale van de Capital One Cup op tegen Hull City en Kevin De Bruyne staat waarschijnlijk weer aan de aftrap. De aanvallende middenvelder heeft tot dusver veel indruk gemaakt in het Etihad Stadium en hoopt veel prijzen te winnen met zijn huidige werkgever.

/

“Als we winnen, staan we in de halve finale. Het zou mooi zijn om de finale te spelen, want als je wint, dan pak je de eerste prijs van het seizoen. We gaan er natuurlijk alles aan doen om die te winnen”, aldus De Bruyne. “Of ik mijn mindere periode bij Chelsea nodig had om nu zo snel te wennen hier? Dat weet ik niet. Ik voel mij gewoon vrij in mijn hoofd ben gelukkig.”

“Ik kwam fit aan en alles voelde direct goed en ik probeer dit niveau gewoon zo lang mogelijk vast te houden”, aldus de Belg, die uitkijkt naar de rentree van David Silva. “Hij is een heel goede voetballer en ik denk dat we snel op elkaar ingespeeld gaan zijn. Ik kijk er naar uit om meer met hem te kunnen spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind het ook een domme vraag, hoe moet hij dat nou weer weten. Vind het jammer dat hij nu minder in de spotlight staat dan bij Wolfsburg, daar was hij de absolute ster.

30 november 2015 om 19:50

Ik denk dat het niet verkeerd is voor hem om nu iets meer in de luwte compleet door te breken in de wereldtop. Silva zal over 2 a 3 seizoenen vertrekken en dan kan hij de status nemen die hij bij Wolfsburg had. We leven als supporters iets te veel in de waan van de dag en hebben geen geduld meer.

“als we winnen, staan we in de halve finale. Het zou mooi zijn om de finale te spelen, want als je wint, dan pak je de eerste prijs van het seizoen. We gaan er natuurlijk alles aan doen om die te winnen”,

Alsof je niks zit te lezen..

30 november 2015 om 22:08

Buitenechtelijke zoon van Cruijf?

Hij had gewoon minuten nodig en dat kreeg hij niet genoeg bij Chelsea, case closed.

Mourinho weet zelf ook dat hij een gigantische fout heeft gemaakt met Kdb. Dit wordt zonder twijfel de beste nummer 10 ter wereld. Hazard zal verkocht worden als hij zo doorgaat. Willian is de enige goeie winger die ze hebben. Pedro is dramatisch. Oscar is eerder een nummer 8 dan een nummer 10. Ramires op rechts kan niet. Tja, je hebt niet veel keus hé Mourinho. Dat wordt flink wat geld uitgeven in de winter.

30 november 2015 om 20:47

moet ie wel eerst naar een club waar ie op 10 speelt ..

30 november 2015 om 21:13

De Bruyne speelt bij City veel vanaf de vleugels, maar hij komt veel naar binnen en speelt vaak zelfs als centrumaanvaller. Het gaat goed en zegt ook terecht dat hij hoopt dat Silva snel terug komt want ze lopen beiden over van creativiteit.

30 november 2015 om 21:24

Volgens mij heeft hij ook elke wedstrijd op 10 gespeeld? Op papier heeft hij een vrije rol op rechts, maar elke aanval zie ik Kevin door het centrum huppelen. Bij Belgie speelt die wel als RM. Maar bij City lang niet altijd.

30 november 2015 om 21:37

Nee denk dat hij alleen tegen West Ham echt op tien stond

1 december 2015 om 09:09

lol zelfs met een geblesseerde silva speelt ie nog niet op 10. maja hij krijgt wel veel centjes ..

1 december 2015 om 12:12

Dat kwam omdat Bony niet zo hoog op het veld kon spelen als Agüero. De Bruyne en Sterling waren daardoor eigenlijk de spitsen en dat werkte erg goed tegen Sevilla, waar het middenveld bovendien bestond uit Fernando met Fernandinho en Touré in een aanvallende rol. Sowieso komt Touré de laatste jaren verdedigend tekort en daardoor zet Pellegrini hem ook wel op tien. Liever zie ik hem vertrekken hoor, en een speler als Moutinho komen die wel keihard werkt.

1 december 2015 om 02:39

Chelsea heeft Kevin de Bruyne niet nodig, wel jammer natuurlijk dat was een grote misser maar als je weet watvoor talenten bij Chelsea lopen. Je vergeet fabregas en matic nog eens op te noemen. Ze hebben Atsu, v ginkel en piazon ergens verhuurd. Dan heb je nog bij Vitesse een paar geweldenaren. Ze hebben nog 10 anderenals Kevin de Bruyne maar ze weten het zelf nog niet

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren