Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik was toen de Neymar en ging voor 2,5 miljoen gulden naar PSG’

Laatste update:

Kees Kist was in 1979 de eerste Nederlander die de Gouden Schoen wist te winnen en de inmiddels 65-jarige oud-spits kreeg drie jaar later zijn droomtransfer toen Paris Saint-Germain op de stoep stond. De ploeg uit de Franse hoofdstad legde in die tijd met 2,5 miljoen gulden een flink bedrag neer om Kist weg te halen bij AZ. Bekijk het hele interview hieronder.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Heel even dacht ik, toen in de titel las, dat dit stuk over Ronaldinho ging. Maar nee hoor, het gaat over die ouderwetse stormram Kees Kist.

16 januari 2018 om 14:33

Haha precies mijn gedachte, maar ik denk eerder dat neymar zich nu de Ronaldinho voelt alleen bewandelt hij de omgekeerde weg van barca na psg, ondanks het financiël aspect moet dat toch ook een vd redenen zijn geweest dat hij na psg wou haha hij zag als kleine jongen zijn grote held in zowel het shirt van barca als psg voetballen

16 januari 2018 om 14:40

@afcajaxxx

Haha, zou het inderdaad zijn om zijn grote voorbeeld te volgen...?? Misschien wel. Al denk ik toch vooral dat het Neymar te doen was om die roem die hij dan eens een keertje niet hoeft te delen met 'hem' (ook wel Messi genaamd), al heb ik Neymar nooit gesproken om hem dat eens te vragen.

16 januari 2018 om 14:43

Dank eerder dat Neymar zich de Kees Kist van vroeger voelt.

16 januari 2018 om 22:30

Er zijn maar 2 redenen voor Neymar om naar PSG te gaan. Ten eerste en bovenal het astronomische geldbedrag wat ermee gemoeid is. Ten 2e dat hij daar het koninginnetje kan uithangen en iedereen alles doet om hem te behagen, terwijl hij bij Barcelona niet meer was dan het prinsesje in de schaduw van de Koning Messi.

19 januari 2018 om 17:45

haha dat zal niet dé reden zijn natuurlijk, maar geloof best dat dat een klein rolletje speelt, natuurlijk is geld de grootste factor maar ik wil graag geloven dat het feit dat R10 daar heeft gespeeld ook een kleine reden is haha en idd is het feit dat hij de man wou zijn ook erg mee.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren