Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik was niets waard, iedereen vroeg zich af wat ik hier kwam zoeken'

Laatste update:

Zakaria Bakkali hoopt in Valencia langzaam maar zeker zijn in het slop geraakte loopbaan nieuw leven in te blazen. De aanvaller raakte in een langdurig conflict verzeild met PSV en speelde daardoor anderhalf jaar lang geen serieuze wedstrijden meer. Hij wilde niet bijtekenen, maar dat was niet louter vanwege het geld. Zijn keuze voor Spanje toont dat volgens hem aan.

/

“Ik had ook naar Shakhtar Donetsk kunnen gaan. Of Qatar, ja. Dan kon ik over vijf jaar stoppen. Dat doe je voor het geld, als je dertig jaar bent”, stelt het negentienjarige supertalent in Fan. “Een jaar geleden kon ik nog naar Atlético Madrid, nu op het einde ging het vooral tussen Sevilla en Valencia. Sportief raakte ik overtuigd door Valencia.”

Alhoewel hij al één keer mocht invallen bij zijn nieuwe club, zijn hem voorlopig weinig speelminuten in het vooruitzicht gesteld. De eerste maanden van Bakkali bij los Che staan vooral in het teken van wedstrijdfit worden en aanhaken bij het hogere niveau. Daarmee heeft hij naar eigen zeggen niet voor de gemakkelijke weg gekozen. “Maar waar is het wel simpel? Ik weet dat ik bij Valencia moeilijk basisklant kan worden.”

Eenvoudig waren zijn eerste weken in Spanje niet. “Op training keken ploegmaats naar mij”, vervolgt hij zijn relaas. “Ik was niets waard. Iedereen vroeg zich af wat ik hier kwam zoeken. Nu gaat het beter. Ik was een kilogram of vijf bijgekomen tijdens mijn revalidatie, maar die zijn er weer af.”

Gaat Zakaria Bakkali slagen bij Valencia, denk jij?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Net alsof je bij valencia niet genoeg verdiend veel meer als bij eredivisie clubs in ieder geval als hij echt voor de sportieve prestaties wou gaan had die gewoon naar een middenmoter in de eredivisie moeten gaan in plaats van op de bank wegrotten in spanje

4 september 2015 om 17:28

Valencia investeert wel in Bakkali, ze zien er duidelijk een potentiële basisspeler in. Dat kan je afleiden uit zijn andere interviews. Ze zijn veel individueel met hem bezig. Ik zie het wel goed komen.

4 september 2015 om 21:06

Hahah wat een hater zeg. Zegt ie dat ie beter naar een middemoter had kunnen gaan in de eredivisie dan naar valencia. Nou nou, niemand zou dat doen...

"het negentienjarige supertalent "

op basis van wat? paar mooie goals tegen zulte waregem?

4 september 2015 om 17:44

Jup en tegen NEC, geweldig.

4 september 2015 om 18:40

19 jaar en zo gewild zijn terwijl publiek in nl hem zo hard kan uitkotsen zegt wel wat. Of a. Hij heeft een waanzinnig waarnemer, of b. Clubs zien echt talent in hem wat veel mensen niet zien /gunnen

4 september 2015 om 18:40

Op basis van wat? Bakkali was sinds het moment dat hij bij psv ging spelen het grootste talent. Dat kunnen veel mensen binnen de club psv je vertellen. Deze jongen heeft volgens de mensen in Eindhoven meer talent als Depay. Dat het nu niet zichtbaar is heeft natuurlijk de reden dat hij al een tijdje geen wedstrijden speelt. Ik denk dat de mensen die dagelijks met hem hebben gewerkt bij psv het wel beter weten als jij. Ze wouden tot op de laatste dag van zijn contract nog verlengen met hem. Dat doe je niet met een speler die niks voorstelt.

Ik hoop dat Bakkali succesvol wordt en later voor 50 miljoen wordt verkocht. Zodat iedereen die haat op hem kapot gaan van binnen.

4 september 2015 om 18:35

Ofniet, mensen haten maar hebben alleen verhalen in de media gelezen. Niemand van ons weet wat er echt is afgespeeld bij PSV

4 september 2015 om 19:24

Precies dit. Beide partijen zullen wel iets van schuld hebben.
Jammer voor Bakkali en Psv.
Ik hoop oprecht dat hij zijn carrière kan herlanceren , het is hem gegund want voetballen kan hij zeker.

5 september 2015 om 08:04

Ik gun hem nog minder dan Zakaria Labyrat! Hoop dat ie over 3 seizoenen samen met hem bij Jonathan Reis op het tweede niveau van Turkije kan ballen. Die jongen spreekt weer over zijn nieuwe club met alles bieden en dankbaar. Als je PSV nu zo afschrijft na alles wat die club voor jou heeft gedaan. F*ck die basisplaats eisen en had gewoon je invalbeurten achter Depay gemaakt. Stond je over 2 jaar bij een echte topclub op de loonlijst!

4 september 2015 om 21:12

Haha, dat zou wel mooi zijn voor hem maar ik en met mij nog heel veel mensen weten dat dit niet zal gebeuren.

Ja komt goed. Die gasten kijken je nu aan maar daarna kijkt iedereen je aan omdat je dan de speler wordt waar die gasten naar moeten kijken maar daar hangt gewoon vechten als prijskaartje aan.

In het begin horen deze dingen erbij. Is elke voetballer overkomen. Je vecht je gewoon naar een basisplaats en daarna tot een dragende speler. Dan komt de rest vanzelf. Juiste keuze hoor Valencia. Goede club om je in te ontwikkelen tot een topper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren