Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik was geërgerd door Van Gaal, volgens hem waren we kansloos’

Laatste update:

Na lange tijd staan Mick McCarthy en Louis van Gaal woensdagavond weer eens tegenover elkaar. Het door McCarthy gecoachte Ipswich Town gaat in de Capital One Cup op bezoek bij het Manchester United van Van Gaal en dat is de eerste ontmoeting tussen de twee trainers, die elkaar voor het laatst troffen in de aanloop naar het WK van 2002; McCarthy was toen bondscoach van het Iers elftal.

/

De Ieren versperden Oranje tijdens het eerste dienstverband van Van Gaal bij de KNVB de weg naar het toernooi om de wereldtitel in Japen en Zuid-Korea. McCarthy kijkt met genoegen terug: “Nederland was toen al bezig hotels te boeken voor de play-offs, maar wij mochten die spelen en wonnen van Iran, zodat we naar het WK mochten”, tekent Goal op uit de mond van de huidige Ipswich-trainer.

Het zinde McCarthy niet dat Van Gaal zich destijds laatdunkend uitliet over de Ieren en hun coach. “Hij gaf aan dat mijn baan waarschijnlijk in gevaar zou komen. Nu snap ik wat beter hoe het allemaal werkt, maar toen was ik kwaad. Ik was geërgerd, omdat hij suggereerde dat we geen kans zouden hebben om van Nederland te winnen en dat we verslagen zouden worden door hun geweldige team, maar dat gebeurde niet.” Na het WK van 2002 plaatste Oranje zich weer voor iedere eindronde.

Denk je dat Mick McCarthy opnieuw gaat winnen van Louis van Gaal?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Dat was destijds een knappe prestatie van de Ieren.
En een ontzettende Blamage van het Nederlands elftal en van Gaal, het elftal wat vele malen sterker was dan het huidige elftal. ( waar van Gaal het wel geweldig deed).
Ik begrijp nog steeds niet dat ze zich toen niet kwalificeerde, ze waren voor mij toch één van de favoriete voor het toernooi.

23 september 2015 om 09:25

Een aantal jonge jochies met nog al wat spelers die over the hill waren. Ik had niet anders verwacht dan dat Ierland zou winnen. Roy Keane speelde dan ook als een bezetene.

23 september 2015 om 12:24

Klopt, maar hij ging toen uiteindelijk niet mee met Ierland, toch???

23 september 2015 om 14:04

Kijk nog eens de basis elf terug toen tegen Ierland. Matig als je het mij vraag en 2 jaar later was de selectie nog slechter.

23 september 2015 om 14:05

Jawel maar keerde terug na ruzie met McCarthy

23 september 2015 om 11:10

Was destijds ook heel slecht van van Gaal. Speelde op het laatst met 4 centrumspitsen terwijl hij de buitenspelers Overmars en Zenden eruit had gehaald.

Ik kan me die wedstrijd nog herinneren, ben daar met me vader heen geweest en kan me herinneren dat ook ik dat het een makkie zou worden en met een slecht gevoel het stadion verliet. Ierland had toen volgens mij wel een paar leuke spelers maar zou nu geen enkele speler meer van Ierland kunnen opnoemen.

23 september 2015 om 09:55

Kluivert had toen binnen vijf minuten al kunnen / moeten scoren.

23 september 2015 om 12:27

Kluivert mistte idd die wedstrijd en de gehele kwalificatie kans op kans. Dat heeft oranje toen het Wk gekost en kluivert zijn abonnement op de plek in de spits voor oranje.

23 september 2015 om 10:41

Matt Holland!

23 september 2015 om 11:11

Damien Duff, Jason Macateer, Given, Harte, Kelly, Finnan en Roy Keane speelde geweldig die wedstirjd

23 september 2015 om 11:39

Keane schopte na 10sec vlgs mij al iemand onder t gras. Zo van: hier valt nix te halen vandaag

Natuurlijk was het wel een penalty toen van Nistelrooij werd neergehaald door de keeper.

Dat is een wedstrijd die ik nooit vergeet bij vaders gekekekn ( komt uit ierland ) en ik voor holland maar dat uitgerekend de speler van ierland die scoorde holland heet hahaha

Jason Mcateer was de gast die 2 keer tegen Nederland scoorde.

ON: Nederland toen de tijd was op "high horse" 2 grote toornoien goeie prestatie. Natuurlijk moest er gewonnen worden van Ierland.
Maar wrm haalt ie het nu naar boven?
Kijk wat Van Gaal heeft gewonnen en wat heb je Mick gewonnen, al vind ik jammer toen Ierland heeft verloren van Spanje met penalties...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren