Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vond Huntelaar van jongs af aan al geweldig, dus dit is heel leuk’

Laatste update:

Guus Hiddink trainde deze week op verschillende varianten: het klassieke 4-3-3 en een tweespitsensysteem met Bas Dost en Klaas-Jan Huntelaar in de punt. Het valt niet uit te sluiten dat zij samen in de aanval beginnen en dat zou Dost een mooie ervaring lijken, vertelt hij aan OnsOranje.

/

“Huntelaar is een speler die ik van jongs af aan al een geweldige voetballer vond, dus dat is iets heel leuks. We hebben op de training heel kort met elkaar in de spits gestaan. Dat ging prima, dat was in orde”, zegt Dost. De ochtendbladen melden zaterdag overigens dat de contractspeler van VfL Wolfsburg op de bank begint tegen Turkije.

In dat geval moet de ex-speler van onder meer sc Heerenveen hopen op een invalbeurt: “Een droomscenario? Dat heb ik niet echt. Ik debuteerde ooit bij FC Emmen en toen verloren we dik, maar dan kan ik toch van zo’n moment genieten. Ik probeer mijn best te doen, maar ook te genieten. Ik heb lang weinig laten zien en merk dat de jongens deze kans mij ook gunnen.”

Denk jij dat Bas Dost in de basis staat tegen Turkije?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wir brauchen Bas! Ik hoop dat hij zijn debuut mag maken, maar dat is wel als invaller denk ik.

28 maart 2015 om 12:56

Alleen als stormram bij gelijke stand of een minimale achterstand, of wanneer de voorsprong zo ruim is dat je hem de kans gunt. Maar met een penibele voorsprong zou ik hem lekker op de bank houden. Ik gun hem de kans ook wel, maar een 2-spitsen-systeem met toch 2 tamelijk passieve spitsen zie ik niet zitten..

Huntelaar is een topper zowel in als buiten het veld. Ik ken hem niet persoonlijk hoor maar op tv vind ik hem altijd sympatiek en spontaan. Leuke gast. Maar Klaasje moet echt naar Liverpool verhuizen daar samen met Sturridge in de spits geweldig. En Bas samen met Ricky van Wolfwinkel in de spits bij een Middlesbrough, Aston Villa, Wba, Whu, Sunderland of Stoke City. Geweldige duo's.

28 maart 2015 om 13:55

Binnen het veld : mislukt bij A-C milan, mislukt bij Madrid .
Buiten het veld : onrust stoker binnen en buiten het veld . Stoorzender .

Topper? Tis maar wat voor criterias je handhaaf . Als toppers is : top 100 beste spitsen ter wereld yup. Als topper is : top10 beste spitsen , dan komt hij biet eens in de buurt.

28 maart 2015 om 15:15

Mooie nietszeggende criteria. Pak zijn gemiddelden er eens bij en zie dat hij bij iedere club dodelijk effectief is. Bij al zijn (basis)plaatsen in de spits bij iedere club en het nationale elftal haalt hij gemiddelden die door veel topspitsen (als RvP) amper haalbaar zijn.

28 maart 2015 om 18:41

Gemiddelden vertellen slecht een halve vertaal . Met gemiddelde zou zelfs Danny koevermans een top spits zijn .
Pak eens zijn beslissende doelpunten , pak eens zijn gemiddelde teams uit get linkerrijtje vs rechterrijtje...
Schrikbarend .
Niet voor niets scoort hij meestal de 3-0 4- 0 of maakt hij hattricks tegen de nummer laatst ....

Tegen Turkije word het geen probleem.. Kijk maar naar onze CV's, Ersan en Aziz tegenover een Huntelaar/Bas Dost? Really?..
We hebben Töprak en Egemen maar 1 meneertje wilt niet meedoen en de ander is niet opgeroepen.

Nederland zal het wel makkelijk hebben als ze via midden gaan, onze CV's worden onze zwakte punt. Tenzij ze opeens een super wedstrijd spelen.

Hoop dat Turkije met dit opstelling begint.

---------------------------Volkan B---------------------
----Gokhan-------Aziz------Ersan-----Caner----
---------------------Emre----Topal--------------------
----Töre-------------Calhanoglu---------Alper-----
-------------------------Burak-------------------------

Op middenveld zullen we veel controleren en via de flanken snel aanvallen. Maar bij een aanval van NL word het billenknijpen.

28 maart 2015 om 13:27

Wie is Egeman? En jullie hebben toch ook nog Kaya?

28 maart 2015 om 13:30

Egemen is niet erg bekend bij jullie maar hij is nu een van de beste Turkse CV's die er rond loopt. (Straks word ik aangevallen door andere supporters als ik zeg dat hij de beste is)
Semih Kaya is al weken? geblesseerd dus hij kan niet meedoen.

28 maart 2015 om 14:14

Egemen is een houthakker, hij kan helemaal niks met een bal. Het enige wat hij kan is door zijn mannetje heen zagen. Serdar Aziz ben ik niet zo kapot van, maar dat is dan ook niet de positie van (linkspoot) Egemen. Ersan vind ik nog zeker een klasse beter als Egemen.

Wat betreft je opstelling verdient Mehmet Ekici naar mijn mening een basisplaats. Ik zou hem absoluut opgesteld hebben ipv Alper.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren