Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik volg zelf Voetbalzone, dan lees je dat wij niks te zoeken hebben bij Ajax’

Laatste update:

Ajax verloor ‘de belangrijkste wedstrijd van het jaar’ van Rapid Wien en speelt na de Europese nederlaag van afgelopen week niet in de Champions League. Zondag toonden de Amsterdammers enigszins eerherstel en werd er in Alkmaar knap met 0-3 gewonnen van AZ. Linksback Mitchell Dijks is blij dat het jeugdige team van Frank de Boer heeft laten zien dat er wel degelijk kwaliteit is bij Ajax.

/

De vleugelverdediger is van mening dat veel meningen over zijn ploeggenoten en hem te voorbarig zijn geweest. “Er was veel kritiek, op tv, internet, ik volg zelf voetbalzone.nl bijvoorbeeld. Dan lees je dat wij jonge jongens niks te zoeken hebben in dit elftal”, vertelt Dijks aan Metro. “Maar ik denk: laat ons maar gewoon staan dan laten we wel ‘effe’ zien dat we kwaliteit hebben.”

De weinig positieve opmerkingen waren er niet alleen aan het adres van de Ajax-spelers, ook hun coach kreeg er flink van langs. “Ik begrijp de kritiek op De Boer wel. Iedereen heeft hoge verwachtingen van Ajax”, geeft Dijks aan. “Maar als je logisch nadenkt en weet dat we net op elkaar ingespeeld zijn en een jonge ploeg hebben, dan snap ik de kritiek weer niet.”

Vind je dat de kritiek op Frank de Boer terecht is?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voetbalzone maakt even reclame voor zichzelf haha.

10 augustus 2015 om 11:38

On: Erg leuk om te lezen inderdaad.
Dijks heeft goed gespeeld de afgelopen wedstrijden en vooral tegen az speelde Dijks zeer sterk.

Off: waarschijnlijk kent Dijks mij dan ook wel!

10 augustus 2015 om 12:08

Grappig dat hij Voetbalzone.nl noemt inderdaad.

Maar als Ajacied ben ik héél blij met Dijks! Als je dit leest Mitchell: een reactie zou leuk zijn, haha.

Om eerlijk te zijn begreep ik nooit helemaal waarom Ajax hem had laten gaan. Ik zag wel potentie in hem al vond ik hem nog niet goed genoeg voor Ajax 1. Toen hij deze zomer werd teruggehaald had ik mijn twijfels. Ik had Willem 2 niet zó goed gevolgd om te kunnen zeggen dat hij nu wel goed genoeg zou zijn voor een basisplaats bij Ajax. Maar Dijks heeft zich inderdaad ge-wel-dig ontwikkeld. Verdedigend stabiel en aanvallen heel goed: zijn voorzet is heel sterk en ook technisch en qua snelheid (passeren van de tegenstander) valt hij zeer postief op.

Ga zo door jongen!

PS. En wat meer on-topic: Als je verliest van Rapid is het duidelijk dat Ajax weinig te zoeken heeft in de Champions League. Al zou het zomaar kunnen dat deze ploeg wint van een ploeg als Liverpool, om maar wat te noemen.

Ik reken dit de jonge ploeg niet zozeer aan. Wel ben ik van mening dat de leiding van Ajax eens wat meer moet investeren in de scouting van 24-30 jarige fysieke beren die er direct staan en de jonkies bij de hand nemen. Ik vind dat Ajax simpelweg niet genoeg ambitie en visie heeft; met jeugd alleen lukt het nooit! Veel jeugd met een aantal goede, ervaren mannen kan een groot succes worden.

10 augustus 2015 om 12:44

Hij was bij Ajax én Heerenveen gewoon ondermaats, vrij logisch dat Ajax hem liet gaan. Laat hem eerst een seizoen lang goed presteren, daarna weten we waar hij staat.

10 augustus 2015 om 13:52

Vond hem eerst bij Ajax niet slecht en hij was goed bij Heerenveen hoor. En nu maakt tot nu toe een hele goede indruk bij Ajax.

En die jonge jongens hebben zeker kwaliteit: technisch is het uitstekend. Maar ze missen de ervaring om te weten wanneer je bepaalde risico's kan nemen. Of dat bepaalde patronen er in geslepen zijn zodat je niet overweldigd wordt door de druk of de adrenaline en je hoofd koel kan houden om echt eindproduct neer te zetten. Af en toe ineens een counter kan een enorm wapen zijn aangezien de tegenstander een passing game verwacht.

Ik raad Ajax aan om eens naar Swansea te kijken, kunnen ze veel van leren.

10 augustus 2015 om 14:18

Leuk om te horen inderdaad dat iemand als Dijks ook op Voetbalzone zit.

Tegen Wolfsburg dacht ik echt dat Ajax een grote fout had gemaakt en vond ik hem net zo slecht als Boilessen spelen. Maar de wedstrijden erna behoorde hij juist tot de betere spelers van het veld. Hij verdedigd goed en doet aanvallend ook leuke dingen. Je ziet dat hij nu met veel meer vertrouwen speelt. Ik hoop echt dat hij deze lijn doortrekt.

10 augustus 2015 om 17:34

Hoi Mitchel!

Het is wel weer duidelijk, we mogen niet meer verwachten dat onze topclubs van Oostenrijkse clubs winnen. Onze excuses Mitchell, maar het duurt even voordat wij er ons aan hebben aangepast dat het niveau van de eredivisie zo is gekelderd.

10 augustus 2015 om 11:32

Rapid Wien heeft een begroting van 14 miljoen ofzo. Dus de kritiek is zeker terecht.

10 augustus 2015 om 11:39

Hij was niet sarcastisch ofzo
On: tegen rapid wien heeft Ajax gewoon keihard gefaald en het is gewoon terecht dat een club die amateurfouten maakt niet meedoet aan de cl.

10 augustus 2015 om 12:35

Verschil in begroting maakt weinig uit als je, zoals ajax, een bepaalde weg ingeslagen bent m.b.t. zoveel mogelijk jeugd inpassen.

Ben het met je eens, zouden door gemoeten hebben maar naar mijn mening is dat niet relevant.

10 augustus 2015 om 11:35

Dijks heeft het ook een beetje selectief geïnterpreteerd.. Volgens mij zijn de reacties van fans heel behoorlijk en realistisch. Heb ook niet gezien dat er wordt gezegd dat Ajax geen kwaliteit heeft. Wat er terecht wordt opgemerkt is dat het veel te wisselvallig is en een schande dat je verliest van Rapid.

10 augustus 2015 om 11:59

Het is wel zo. Ik ben van mening dat als Ajax zijn gemiddelde niveau haalt van de afgelopen jaren, dat we niet veel beter zijn dan de kampioen van Roemenië of Denenmarken. PSV haalde na een aantal magere jaren vorig jaar eindelijk een hoger niveau. Het nog te bezien of ze dit jaar datzelfde niveau kunnen halen. Ajax vind ik dit jaar in ieder geval sterker ogen dan vorig jaar. De selectie is gewoon beter geworden. Maar zo vroeg in het seizoen heb je gewoon te maken met een wisselvallige vorm.

Het is natuurlijk een teleurstelling dat we van de 2e ploeg uit Oostenrijk verliezen, maar wat als we door waren gegaan? Dan is de kans nog veel kleiner dat je het zou halen over 2 wedstrijden. Ploegen als Fenerbache, Shakhtar hebben inmiddels wel een groot gat geslagen met de ploegen uit Nederland. Allemaal het gevolg van $$$.

10 augustus 2015 om 13:06

"Het niveau van de eredevisie is gekelderd" zaterdag keek ik Man U - Spurs en daar stonden toch een partij ex-eredivisie spelers op t veld, raakte de tel kwijt. Zondag keek ik Newcastle - Southampton en daar gelde het zelfde, toch netjes

10 augustus 2015 om 13:16

9 bij man u vs the Spurs, 7 bij Newcastle vs Southampton

10 augustus 2015 om 13:30

@basreus:

Al die ex-eredivisiespelers in het buitenland, dat is toch juist het probleem? Een eredivisie-smaakmaker zoals Chery kiest nu zelfs voor het tweede niveau in Engeland. Dat is toch diep triest?

Dat zou je wel moeten snappen, Mitchell.

Van Ajax wordt terecht verwacht dat ze er vanaf de eerste wedstrijd al staan. Het is namelijk een topclub; die krijgt niet eerst een wedstrijd of 5 om aan elkaar te wennen.

Juist dat 'net op elkaar ingespeeld zijn' heeft er voor gezorgd dat je van Rapid Wien verloor.

10 augustus 2015 om 11:12

Hij zegt toch ook niet dat hij het niet snapt? Hij zegt alleen dat de jonge jongens allemaal al afgeschreven werden op basis van 1 slechte wedstrijd, wat inderdaad wel wat overdreven was. Ik vond het ook vooral een slechte keuze van de Boer in de thuiswedstrijd tegen Rapid om een zo'n jong elftal op te stellen.

10 augustus 2015 om 11:46

Uhm, hij geeft zelf aan dat 'de kritiek niet snapt', terwijl hij dat wel zou moeten doen.

Ajax is (was?) een topclub. Wat dat betreft realgiel het prima aan; schijnbaar geeft Dijks hiermee aan dat wij Ajax niet meer als een topclub mogen zien. Een topclub is er altijd klaar voor, of het om de eerste wedstrijd gaat of wedstrijd #34 in het seizoen.

Mitchell Dijks denkt daar schijnbaar anders over. Met zo'n instelling geeft hij zelf aan niet voor een topclub te spelen...

10 augustus 2015 om 11:12

@ Mutsaers78,

Ik denk dat wij het inmiddels eens zouden moeten snappen, Ajax is geen topclub meer, het nederlandse voetbal is niet top, en het nederlands elftal ook niet.

10 augustus 2015 om 11:47

Dat het publiek het snapt ....a la.....maar van een speler van Ajax mag je toch echt wel verwachten dat zij zichzelf nog als een topclub zien.

Schijnbaar doen zij dat ook niet meer.

10 augustus 2015 om 13:08

@ Mutsaers78,

dat doen ze idd niet met alle uitschakelingen in europa.
Overigens niet alleen Ajax hoor. Dit is de algemeen verhaal over het nederlandse voetbal

Dit is het 4e bericht over Dijks in 1 uur denk ik?

On:
Vind dat spelers geen tot weinig contact met de media hoeven te hebben over dit soort dingen, heel leuk dat die jongen voetbalzone leest en dat hier geklaagd wordt over de kwaliteit bij Ajax, is zeker niet zonder reden.
Gewoon je voeten laten spreken en dan komt de rest vanzelf, of niet natuurlijk. Maar dat is mijn mening.

He Mitchell, leuk dat je ook op VZ te bewonderen bent!! Al een accountje aangemaakt hiero?

Natuurlijk is er kwaliteit in dit jonge elftal, maar dat is de hele discussie ook niet. Met een veredelde kleuterklas ga je aardig wat wedstrijden winnen, maar in Europa ga je vaak onderuit als het erom spant. Dat is een stukje ervaring wat dit Ajax mist (ten minste, de spelers die in actie kwamen tegen Rapid Wien). Ik vond Ajax veel te naïef spelen en te veel domme persoonlijke fouten maken. Dat ze kunnen voetbalen staat vast, maar qua ervaring komen ze te kort en dat heb je in sommige gevallen hard nodig. Ajax betaalt duur lesgeld op deze manier.

10 augustus 2015 om 11:30

Kwaliteit en veel talent is er zeker en je kan het doe jonge kongens ook niet kwalijk nemen. Zoj horen het elftal niet op sleeptouw te nemen. 15 jaar geleden liepen er een stuk of 6 of 7 27 jarigen in dat elftal aangwvuld met jongens van 22of 23 jaar en een talent van 17 18 mocht af en toe invallen wn laten zien wat in een kqartiertje kon. Nu is het andersom. Slecht beleid dus. Goede jeugd prachtig, juiste mix goede aankopen en goede jeugd nog prachtiger.

10 augustus 2015 om 11:52

Goed om te weten dat hij - en waarschijnlijk anders spelers - Voetbalzone volgen. Dan lezen ze eens kritiek van fans en niet van zelfbenoemde journalisten.
Misschien dat Frank eens een accountje aan moet maken om in conclaaf te gaan met de supporter .

Wel mooi voor Dijks dat hij twee redelijk zuivere potten speelde, anders was die nog steeds verdrietig geweest. Gasten als Veltman, El Ghazi en Fischer kwamen er minder goed vanaf!

Haha, dit heb ik nog nooit gezien. Maar vond Dijks er juist positief vanaf kwam!

10 augustus 2015 om 11:14

Ik ook, speelde wel aardig stabiel tegen Wien, wel de beste denk ik aan zijde Ajax. Als je dit leest; goed gespeeld hoor.

10 augustus 2015 om 11:34

Dat zegt gelijk ook alles, Dijks moet met alle respect voor hoe hij het doet niet de beste speler zijn.

Ik vind de stemming wel heel snel omslaan na die wedstrijd in Alkmaar. Maar hoe goed het resultaat tegen AZ ook was, zo geweldig was het spel echt nog niet. We hebben honderdtachtig minuten tegen Rapid zitten lijden, misschien was alleen het laatste kwartiertje van de eerste helft in Wenen nog enigszins schappelijk, maar voor de rest was het spel om te janken. Als ik nu El Ghazi en Dijks over de kritiek hoort, dan ben ik bang dat we de kritiek nog directer en nog harder moeten brengen, want het dringt op deze manier niet door tot die jochies ben ik bang.

10 augustus 2015 om 11:08

Ik denk juist dat de stemming erg snel heel erg negatief was/is.
Natuurlijk verliezen ze op domme wijze en liggen uit de CL.

Maar wat zegt dat verder? 2 wedstrijdjes? Waarin ze zeker uit gewoon een stuk beter waren. Een paar persoonlijke fouten en ze kunnen er opeens niks meer van?

10 augustus 2015 om 11:39

Oh ik zeg niet dat ze er niets van kunnen, maar ze waren uit echt niet beter. Die tweede helft waren ze zwak, maar kijk ook die eerste eens terug. Tot de goal was Ajax machteloos en Rapid gewoon de bovenliggende partij.

10 augustus 2015 om 12:16

@baardgrasmua

Ik heb niet zitten lijden, meestal genoten, allen een 6 tal momenten van ergernis gehad. Over algemeen vond ik Ajax zelfs goed, buiten die momenten om. Dat die momenten fataal worden zijn keihard lessen, helaas. Het is allang doorgedrongen, ze gaven het juiste antwoord tegen AZ, moeten ze dan met de koppies omlaag blijven hangen?

Dijks! Als je dit leest? Je bent goed bezig hoor jongen! Ga zo door!

10 augustus 2015 om 11:18

Helemaal mee eens, lekker aanvallend als back en ook vrij constant. Vooral de voorzetten zijn vaak erg sterk.

10 augustus 2015 om 11:49

Hoi Mitchell! Goed je best doen hoor!

Dat spelers zich wat aantrekken van de media is tot daaraan toe, maar dat ze de mening van VZ vezoekers serieus nemen gaat echt te ver. De meeste reacties hier slaan nergens op en vaak zitten ze tegen het provoceren aan, ga dan de sites af van je eigen club, dat kan je meer de mening van je eigen supporters polsen.

10 augustus 2015 om 11:16

Ik denk dat hij eerder voetbalzone ook volgt voor al het andere voetbalnieuws in Nederland en in Europa. Er staan hier immers altijd al gelijk transfers en geruchten en dergelijke.

10 augustus 2015 om 11:21

Dat hoop ik dan maar voor hem want het is soms om van te janken hoor haha

10 augustus 2015 om 12:21

Dijks is een prima voetballer die de afgelopen wedstrijden niet heeft gefaald. Dat je als team aan elkaar moet wennen, snap ik, maar dat moet je als topvoetballer nooit uitdragen. Geen excuses zoeken, je wint niet, dus je faalt in de topsport.
Dat hij voetbalzone volgt voor het nieuws lijkt mij gek, want het 'nieuws" staat altijd laat op deze site. Vaak heb ik het al gelezen op andere sites, clubsites enzovoort.

10 augustus 2015 om 11:20

On: de kritiek in de media was denk ik wel terecht. Een ervarender speler zou die bal van Riedewald op Sinkgrave gewoon wegtrappen en niet aan een ander jong mannetje geven op knie hoogte. Mijn mening over ervaren spelers is dat het niet zozeer gaat om hoeveel wedstrijden iemand heeft gespeeld maar meer om leeftijd, iemand van 27 jaar of ouder is mentaal anders als iemand van net 20, Ajax is trots op zijn jeugd en terecht maar gooi er gewoon wat spelers in die ouder zijn, een Vejnovic moet ook nog wat leren maar was tegen Utrecht wel belangrijk zo ook V/d Heijden die er later in kwam, dat heeft Ajax nodig en dan als Feyenoord of PSV zulke spelers kan halen dan kan Ajax het toch ook, ga dan niet voor Heitinga dat soort spelers brengen dan weer gewoon te weinig in het veld (wel belangrijk voor buiten het veld)

10 augustus 2015 om 12:59

Waarom gaat het meer om leeftijd dan om ervaring? Wijnaldum is pas 24, maar heeft toch 220 Eredivisiewedstrijden gespeeld en een WK, waar hij in elke wedstrijd minuten gemaakt heeft, gespeeld. Dan heb je meer ervaring dan iemand als de 27-jarige Jan-Arie Van der Heijden.

Voor CL komt de Nederlandse compititie/clubs gewoon te kort. Maar in de EL vind ik dat zowel Ajax, PSV en in mindere mate AZ, Feyenoord gewoon thuis horen en de knock-out fase moeten halen.

Dit Ajax is daar ook gewoon in toe in staat. En denk dat dit jonge elftal langzaam in het seizoen zal groeien en erg leuk voetbal kan laten zien. Tuurlijk zal er eens een wedstrijd minder zijn, maar dat is bij alle clubs zo.

10 augustus 2015 om 11:12

Bullshit, de CL poule moet gewoon haalbaar zijn voor clubs als PSV en Ajax. Dan hopen op een stuntje, anders eventueel die 3e plek en dan lekker verder in de EL.

10 augustus 2015 om 11:54

Natuurlijk niet.
Ik geloof dat sinds we geen 2 "vaste"plaatsen meer hebben het nog maar 1x gelukt is voor een NL ploeg om via de voorronde de CL poulefase te halen in de laatste 7 jaar.

Dat is echt geen toeval hoor dat is gewoon structureel.

Het was leuker als je het had laten zien tegen Rapid, scheelt namelijk wat punten voor die UEFA-ranglijst.

Grappig dat ze dan opeens 3-0 winnen van de club die het kennelijk wel kan in Europa in Az..

10 augustus 2015 om 12:01

Dat komt omdat het alles of niets is met zo'n jong elftal, de ene keer winnen ze met 3-0 de andere keer geven ze een 2-0 voorsprong weg, en dat gebeurden helaas tegen rapid, en dat kun je Frank kwalijk nemen.

10 augustus 2015 om 18:03

Dan kun je eigenlijk als enige hopen dat ze dan ook echt zo'n grote belofte gaan inlossen over een seizoen of 2, maar dan ben je heel goedgelovig om ervan uit te gaan dat ze dan ook grotendeels blijven. En dan kijk ik vooral naar een Bazoer bv., die lijkt me zo weg met hoe goed en makkelijk hij soms speelt.

11 augustus 2015 om 12:45

Klopt idd, en dat komt dan weer doordat de boer en overmars geen ervaring halen, ze zijn zo ongelofelijk koppig en weigeren naar de opinie te luisteren , onmogelijk om alles met jeugd op te lossen, alleen zien ze het zelf niet helaas ..

Goed om te weten dat je meeleest Mitchell. Dus onderstaande is voor jouw en je collega's:

Zijn ze nu echt zo dom en naief bij Ajax? Na die 2 wanprestaties tegen Rapid zou het ze sieren als ze 'gewoon' de eerste 10 wedstrijden in de competitie winnen, wanneer ze dan met deze praatjes zouden komen wil ik het nog accepteren maar niet nu na 1 overwinning tegen een uitgekleed Az.

Beetje hetzelfde als dat interview van el Ghazi. Speel nu eerst maar eens een seizoen constant voordat je met gebaartjes en maniertjes komt.

Enige zelfreflectie is jullie compleet vreemd he? Maarja, wat wil je ook, jullie krijgen je dikke salaris toch wel, ook al lever je een wanprestatie en ben je verantwoordelijk voor het devalueren van onze competitie.

Nooit gedacht dat ik Arno Vermeulen zou citeren.. maar zelfs hij zei het juiste: Het is al 5 jaar een jonge ploeg. Je kan dat niet eeuwig als excuus blijven gebruiken.

Het gaat me ook allemaal wel een beetje te ver. Het seizoen is pas net begonnen en we kunnen er niks van. Laat deze groep eens een paar wedstrijden lekker zijn wedstrijden spelen en na elkaar toe groeien. Dat we uitgeschakeld zijn in de VRCL is idd wel een tegenvaller. Maar we weten allemaal dat het voor een Nederlandse club moeilijk is om zich via de voorronde te plaatsen voor de CL.

10 augustus 2015 om 11:42

Het gaat niet te ver. De kritiek was terecht. Ik snap Dijks en El Ghazi ook niet, de kritiek was helemaal niet dat alle spelers er niks van konden, maar het probleem was dat er 11 jonge spelers stonden. De Boer en Overmars kregen juist vooral de kritiek.
Ze nemen het allemaal veel te persoonlijk. Er is helemaal niks mis met de talenten van Ajax (behalve mentaal blijkbaar) er zitten hele goede tussen. Maar dat neemt niet weg dat je ook ervaren spelers nodig hebt die constant spelen, de druk aan kunnen en het team bij de hand nemen. Dat ze die druk niet aankunnen blijkt nu al helemaal met die reacties,

In Nederland kom je er nog wel mee weg omdat bijna alle teams hetzelfde probleem hebben, maar in Europa redt je het niet.

De reacties moet je denk ik niet eens willen lezen als profvoetballer, het kan je mentaal finaal doen breken denk ik.

Als Boilesen alle artikelen over de afgelopen maanden zou lezen kan ik me haast niet voorstellen dat hij met plezier en zelfvertrouwen naar de voetbal gaat de volgende dag. Bovendien kan denk ik 80% van de leden geen objectieve reactie geven of een reactie geven op basis van meerdere geziene live wedstrijden.

Het mag natuurlijk gezegd worden dat Ajax tegen Rapid niet best speelde, zeg maar gerust matig/slecht. De eerste helft in Wenen was prima, tweede helft weer belabberd. Het probleem is dat het elftal te wisselvallig is, daar moet aan gewerkt worden. Maar Ajax heeft een lekker jong en fris elftal dat in de eredivisie hoge ogen kan gooien, dan moet het wel elke wedstrijd op 100% blijven spelen want op 80% procent kunnen ze het gewoon niet!

Ik ben het absoluut niet eens met Dijks hier. De ongezouten kritiek is gewoon terecht. Ajax is het vlaggenschip van het Nederlands voetbal op clubniveau en als er dan in de kwalificatie voor het belangrijkste clubtoernooi ter wereld (waar financieel en qua imago ontzettend veel vanaf hangt) gefaald wordt tegen een club met een 4x zo kleine begroting, dan kan de kritiek niet ongezouten genoeg zijn!

Dit zegt niet dat de spelers of de trainer er iets aan kunnen doen. Die hebben ongetwijfeld hun stinkende best gedaan. Dit is voor kritiek op de beleidsmakers bij Ajax, die het voor elkaar krijgen om een kapitaal op de bank te hebben staan, maar geen/weinig kapitaal op het veld hebben.

Het is dus zeker niet zo dat er een selectie met weinig kwaliteit staat. In tegendeel zelfs! Echter mist er een doordachte investering om het huidige niveau omhoog te brengen. Er wordt alleen maar geinvesteerd om in de toekomst winst te maken en dat is nou juist wat niet past bij een voetbalclub. Daar moet het gaan om de prestaties op het veld (tegen een zeer gering financieel risico). Nu is het andersom aan het worden bij Ajax. De financiele prestaties en de sportieve prestaties zijn compleet uit balans en dat is voor een voetbalclub op de lange termijn erg slecht! Immers, goede prestaties zorgen voor meer exposure en daarmee extra inkomsten.

Wat een gezeur en zielig gedoe. Mitchel, miss wist je het nog niet. Maar Ajax moet gewoon winnen. Simpel. Het is een topclub en daarvan verwachten wij niet dat die na een lange voorbereiding nog op elkaar ingespeeld moeten worden. Als je een goede prof bent en dat zou je moeten zijn bij Ajax. Dan kan je je snel in een situatie passen. Al die smoezen en excuses. Was bij Willem 2 gebleven dan had je die smoezen kunnen gebruiken.

Haha dit hoor je ook niet vaak. Wel mooi om te lezen dat er professionele spelers Voetbalzone lezen.

10 augustus 2015 om 11:26

haha ik kon het ook nauwelijks geloven maar hij heeft het schijnbaar echt gezegd..staat ook in de tekst op metronieuws.nl, zou hij ook al 12 jaar een account hebben?

10 augustus 2015 om 12:18

Voetbalfreak, ik vind het ook leuk om te lezen. Want ik vraag me al jaren af, zullen prof voetballers ook onze reacties lezen en deze website bezoeken.

10 augustus 2015 om 12:46

in de loop der jaren heb ik voetbalzone wel groter zien worden dus grote kans dat prof voetballers het voetbalzone virus ook gekregen hebben..maar of ze ook reageren..wie weet..denk dat ze dan de voorkeur geven aan de playstation..

Je kunt het niet als excuus gebruiken dat Ajax een jonge ploeg heeft, i.t.t. bijvoorbeeld Rapid. Het is een bewuste keuze van Ajax om te spelen met zo'n jong en onervaren team, niet geboren uit noodzaak. Dus dat argument gaat gewoon niet op. Ik hoor het bij De Boer, bij Dijks maar Ajax heeft veel meer te besteden dan Rapid, hoe kan het dan dat die een evenwichtigere ploeg het veld in sturen? ... Beleid.. Bewuste keuzes..

Hij spreekt zichzelf nogal tegen! Eerst zegt hij dat 'wij jonge jongens heus wel kwaliteit hebben'! Waarop hij later in het artikel zegt, ' we zijn nog jong, dus ik begrijp die kritiek niet'...

Als je 4x de begroting hebt van zn ploegje uit oostenrijk dan is het inderdaad schandalig dat jullie er uit liggen. Tel daarbij op dat je in wenen 2-0 voorstond en zij bij een 2-1 tussenstand rood kregen. Vervolgens word het 2-2 dankzij wederom geweldig verdedigen van Veltman en komen jullie thuis 0-2 achter. Vervolgens word het 2-2 en dan is het een minuut later 3-2. Dit is niet alleen frustrerend voor de ajax supporter maar frustrerend voor iedereen in Nederland die het nederlands voetbal een warm hart toedraagt. Juist nu we de punten zo hard nodig hebben en er kritiek is geweest dat go ahead europa in mocht leggen jullie zn absolute wanprestatie neer. Ik moet er wel bij vermelden dat ik juist Dijks wel goed vond spelen.

“maar ik denk: laat ons maar gewoon staan dan laten we wel ‘effe’ zien dat we kwaliteit hebben.”

Mitchell, dat is wel spierballentaal, maar volgens mij hebben jullie dat nou juist niet effe laten zien tegen Rapid. En dat waren wel 2 wedstrijden waar het om het 'echie' gaat.

Pijnlijk om te zien dat er schijnbaar zo weinig zelfreflectie onder de spelers is. Gisteren het interview van El Ghazi en nu deze reactie. Rapid Wien is niets meer dan een clubje uit Oostenrijk met een begroting die lager is dan de gemiddelde subtopper in Nederland. Van zo'n team moet je in een tweeluik gewoon simpelweg winnen. En als je dat niet doet dan krijg je gezeik, en terecht.

Overigens vond ik de 0-3 van gisteren erg geflatteerd en ook zeker niet per se op herstel duiden. AZ was vaker de bovenliggende partij dan dat Ajax dat was en ook gisteren heb ik weer vele momenten gezien waar zo enorm laks verdedigd wordt. Alleen had AZ gelukkig niet de kwaliteit om hiervan te profiteren.

10 augustus 2015 om 11:55

De eerste alinea ben ik helemaal met je eens Stefan. Tenenkrommend om gisteren El Ghazi aan het woord te horen. In nu, in mindere mate, dit van Dijks.

Goede kijk op de wedstrijd van gisteren ook. Als Dijks op basis hiervan denkt dat ze het nu wel 'effe' hebben laten zien, dan vrees ik voor de rest van het seizoen.

10 augustus 2015 om 12:25

@ stefanj

Inderdaad, maar dat is echt een mode verschijnsel vandaag dag wat je overal ziet in de maatschappij. Politieke correctheid, het niet luisteren, lezen of verdraaien van terechte kritieken, doelstellingen, afspraken, functioneren, beleid etc etc etc. Om vervolgens dan met boerenwijsheden te reageren op die paar niet onderbouwde reacties; en dan alsof dat de meeste gehoorde negatieve reacties zijn.

Waardoor de kritische geluiden met steekhoudende argumenten overschreeuwd worden. Voornamelijk met misplaatste nuchterheid en overdreven positivisme en uiteraard het ook veel gehoorde "een gebrek aan respect" en het " je bent maar een "azijnzeiker" wanneer je weigert mee te gaan in dat kortzichtige positivisme of als je het ook maar durft om een kritische nood te slaan. Echt, wat dat betreft lijkt het de politiek wel.

Ondanks dat ik echt wel blij was met de drie punten en de mooie goals, ben ik het ook met jou eens dat de wedstrijd en uitslag van gisteren nog niet veel zegt. Ajax heeft al al meer dan tien jaar grotendeels dezelfde problemen en daar is ondanks een revolutie nog weinig aan verandert omdat het technische hart en de Boer liever hun eigen draai aan het beleid geven. Tel daarbij ook nog eens op het bedroevende niveau van vorig seizoen en dan ben je echt niet 1,2,3 uit het drijfzand.

hij zal zowiezo een account hebben...en zichzelf plussen ...want die 8.6 is wel erg hoop
Nee...zonder dollen...het was een goede en terechte overwinning op AZ, maar om nu al praatjes te krijgen. AZ is niet meer het AZ van vorig jaar.

Kan die autoplay filmpjes zooi niet uit voetbalzone? autoplay is altijd kut!

Beter konden jullie dat 'effe' laten zien in de voorronde Champions League..
Dat zijn de wedstrijden waar je het het hele jaar voor doet...
De kritiek is in mijn ogen terecht geweest.. Vooral op De Boer..
Je had maar 1 taak die tweede wedstrijd, en dat was de nul houden... En dan zo'n aanvallend jong team de wei insturen, dan vraag je er om... Het hoeft in de belangrijke wedstrijden niet mooi, dat doen de Europese toppers ook niet, en daarom is dat waarschijnlijk ook de top!

Dijks komt tenminste met bruikbare voorzetten. Dat heb ik boilesen een heel seizoen niet zien doen. Daarnaast is hij fel en niet te beroerd een goede ovetreding te maken. Gewoon lekker doorgaan kerel!

Zeker geinig dat hij dit leest. Ik denk ook dat je hier meer eerlijkheid en juiste meningen leest dan dat je in de bevooroordeelde kranten kan lezen.

Alleen is het ook weer leuk om de reacties op dit topic te lezen van mensen die nu contact gaan zoeken in hun post haha

Echt niet te geloven dit, een goede wedstrijd tegen az wil toch niet zeggen dat ze het tegen Rapid niet verneukt hebben. Blijkbaar denken de ajax jonkies dat je maar 1 van de 3 wedstrijd moet presteren om praatjes te hebben.

Der is een verschil tussen goed spelen tegen az en in de champions league he.. zoals die el ghazi die zegt dat we still moeten zijn omdat ie tegen AZ 2 keer scored lol.

Voetballers zijn ook mensen, en lezen ook kranten en kijken tv. Dus waarom geen voetbslzone. Zal mee niet verbazen als sommige hier ook commentaar op artikelen geven. Dat de volgende ronde niet heeft gedaald. Zal me als Twente supporter niks schelen. Maar wel voor het Nederlands voetbal. Als we zo doorgaan, speelt zelf de kampioen voorronde champions league. De Boer heeft risico genomen om een jeugdig elftal op te stellen. Daar heeft hij de prijs voor betaald. Logisch dat er kritiek is. En El Ghazi met zijn vingertje, je word goed betaald. Dat hoort kritiek ook bij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren