Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vind zijn komst niet wenselijk, Van Persie is een einzelgänger'

Laatste update:

Bij Feyenoord zingt nog altijd de naam van Robin van Persie rond. De Rotterdammers willen de 34-jarige aanvaller graag terughalen naar De Kuip, maar daar lijkt voor hem in eerste instantie een reserverol weggelegd. Om die reden denkt Kees Jansma dat het onnodig is om Van Persie terug te halen.

“Ik vind de komst van Van Persie niet wenselijk, los van het feit dat hij een geweldige staat van dienst heeft. Hij is nog steeds een geweldige voetballer, dat heeft Dick Advocaat vorig seizoen bevestigd”, zegt Jansma in het programma Studio Voetbal van de NOS. Hij ziet een groot verschil met Dirk Kuyt, die twee jaar geleden ook terugkeerde bij Feyenoord. “Met Kuyt haalde je werklust en ambitie terug, hij is iemand die andere kan stimuleren.”

“Van Persie is een ander type, een einzelgänger. Iemand die met zichzelf als voetballer werkt en denkt. Ik waag te betwijfelen of hij op dezelfde manier voor het elftal zal werken als Kuyt”, stelt Jansma, die daarnaast geen plek voor Van Persie in het elftal ziet. Arno Vermeulen ziet toch een rol voor de geboren Rotterdammer. “In de Champions League zie ik toch wel wat weggelegd voor Van Persie met al zijn ervaring.”

“Dat niveau heeft hij zeker. Hij kan niet het hele seizoen op de bank zitten, maar hij voegt kwalitatief zeker wat toe”, vervolgt Vermeulen. Pierre van Hooijdonk sluit zich daarbij aan, maar ziet voor Van Persie ook een reserverol. “In de breedte voegt hij zeker iets toe aan Feyenoord. Voor Nicolai Jörgensen of Jens Toornstra kan hij een stand-in zijn.”

Zie jij Robin van Persie deze zomer terugkeren bij Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik ben zelf ook nog steeds van mening dat hij niet moet komen. Denk dat een reserve rol echt niks voor hem is. Als het hem niet zint, dan denk ik dat hij vooral een negatieve invloed kan hebben op de groep.

Dat hij kwalitatief iets toe zou voegen staat natuurlijk buiten kijf.

14 augustus 2017 om 08:57

Persoonlijk denk ik dat je het altijd moet proberen. Cruz was ook een Einzelgänger en momentenvoetballer, maar zorgde wel voor een paar memorabele CL-avonden. Baat het niet schaadt het niet en voor de merchandising is het ook prima lijkt me.

14 augustus 2017 om 09:35

Het enige verschil is wel dat Cruz gewoon speelde en V Persie waarschijnlijk gaat banken. Zijn toegevoegde waarde is puur afhankelijk van zijn instelling.
Heerlijke voetballer was Cruz trouwens! Kon zelf van Vossen uit de basis houden

14 augustus 2017 om 11:01

Ik weet nog wel de tijd van Cruz, iedereen die voor Feyenoord was zag de spits het liefst vertrekken...ondanks de paar memorabele momenten.

On: beter dat V persie niet komt. Feyenoord is een team gericht op strijden en hard werken....dat zit er bij V persie niet echt in.

14 augustus 2017 om 12:38

v Persie moet je niet willen. Feyenoord behaalt resultaten door het team. v Persie neemt geen genoegen met een plek op de bank, hebben we bij Oranje ook gezien dat ie dan voor onrust zorgt. En waarom zou v Persie vd bank komen als ie in Turkije miljoenen verdient op de bank in het zonnetje?

v Persie heeft overigens al sinds zijn laatste matige seizoen bij Manchester niet veel meer laten zien, en in Oranje was het ook op toernooien geen wereldspeler, WK in Zuid Afrika faalde hij opzichtig alleen een topgoal tegen Spanje. voor de rest een drama en andere toernooien was hij ook matig.

Feyenoord heeft een prima selectie om in de top 3 van NL te eindigen en internationaal kan v Persie het verschil niet meer maken

Wat een geleuter van die analisten. En maar klagen over het niveau hier. Kan je van persie in de eredivisie krijgen, past hij niet in het plaatje. Altijd doen

14 augustus 2017 om 12:30

Ach deze pipos weten dat hij bij Fener blijft en denken dan dat ze vanalles kunnen roepen.moet je ze volgend jaar horen als hij vrij is om te gaan en staan waar hij wil. Reserve amehoela, als hij terugkeert is het voor basis ja.

Van Persie is uiteraard welkom en een versterking, mits hij zich idd kan schikken in een rol als reserve. Verder zou Feyenoord er goed aan doen nog een extra linksbuiten aan te trekken die de concurrentie met Boetius aan kan gaan.

Waarom zou je Robin van Persie voor de Champions League halen terwijl je na zes wedstrijden in het meest gunstigste geval toch in de Europa League speelt?

14 augustus 2017 om 12:16

Zodat het niet helemaal een afgang wordt en de spelers er beter van worden wanneer ze toch een redelijk CL wedstrijden hebben gespeeld...

Daarom maakte de trainer van Arsenal en van Oranje hem tot captain. Omdat het een einzelganger was.

Voor mij zijn er twee redenen waarom ik hoop dat van Persie niet komt:
1) Dan moet mijn club tegen hem
2) Ik zie hem liever een basisplaats krijgen om van zijn kunsten te genieten.

En inderdaad, het is een ander type dan Dirk. Maar behalve zijn kwaliteiten doet het zoveel meer. Te meer omdat het dan de zoveelste speler in korte tijd is die zijn carriere bij Feyenoord afsluit wat een signaal naar de jeugd kan zijn. Dat juist samen met zijn manier van bezig zijn kan voor veel jongens een mooi boegbeeld zijn. Een 16-17 jarig snotjong met het stempel "talent" dat ineens naast meneer van Persie op de bank mag zitten. Redelijke prijzenkast, topscorer aller tijden van Oranje en dan heb je de kans om daarmee te praten over de beleving van voetbal, hoe hij daar gekomen. En dan niet voor de TV geregiseerd en al.

Stand in voor Toornstra, wat een lachertje. Als hij komt moet hij ook gewoon spelen, achter Jorgensen is er prima plek voor hem te vinden. Laat je Berghuis lekker banken.

Stand-in voor Jorgensen en Toornstra?
Wat denk je ervan dat het andersom zou zijn.
Van Persie is nog altijd 10 klassen beter dan Toornstra die aan zijn plafond zit.

Ga er maar vanuit dat Toornstra op de bank beland.
Van Persie in de spits met Jorgensen achter zich op "10"

Toch ongelooflijk dat die gasten een vermogen opstrijken met het geven van onzinnige en niets toevoegende meningen.

RvP niet wenselijk bij Feyenoord? Die Jansma is als de dood dat Feyenoord nog beter gaat worden. Zeker na gisteren is wel duidelijk dat er nog wel wat creativiteit bijkan. Ik zie RvP liever vandaag dan morgen komen.
Standin voor Toornstra of Berghuis? Wat een grap, hij wordt gewoon basisspeler ten koste van een van deze twee spelers.

14 augustus 2017 om 12:30

Boetius en Berghuis zijn of blessuregevoelig(jpb) of grillig als wat (sb). Waarom maken mensen een issue van een speler erbij die maar 1 wedstrijd per week aankan (fysiek). Gaat iedereen er voor het gemak van uit dat iedereen altijd beschikbaar is? Toornstra is vast een keer geschorst. Jorgensen vast wel een keertje licht geblesseerd. Boetius en Berghuis vast wel een keer uit vorm. Van Persie erbij lost vooral veel op.

14 augustus 2017 om 12:53

Als het om een gemiddelde speler gaat dan wordt dit niet zo een issue. Maar RvP is natuurlijk een ander verhaal, met zijn kwaliteiten gaat Feyenoord er flink op vooruit en dat zien veel media figuren om wat voor redenen dan ook niet zitten.
Het is precies wat je zegt, door gebrek aan vorm, schorsingen van andere spelers blijft de basis met RvP in de selectie qua niveua intact. Een speler als Boetius ziet hem ook graag komen en er zijn wel meer spelers in de selectie incl de trainer die dat graag zien.
Als van Geel hem nog weet binnen te halen dan zie ik het helemaal zitten dit seizoen.

14 augustus 2017 om 12:42

Feyenoord werd met Berghuis en Toornstra kampioen, vertel mij eens hoelang geleden v Persie 3 goede wedstrijden achter elkaar speelde?

en hij gaat mokken als ie er niet in staat. v Persie gaat de sfeer bij Feyenoord negatief beinvloeden. Moet je niet willen, zeker niet voor dat salaris

14 augustus 2017 om 14:13

Ik volg de Turkse competitie niet op de voet dus ik kan dat niet precies zeggen, bovendien is de term "goede westrijden" vrij breed. Wat ik zo her en der las speelde hij over het algemeen verdienstelijk.
Maar omdat we met Toornstra en Berghuis kampioen zijn geworden hoeft RvP niet te komen? Dat is toch een vrij mager argument? net als de argumenten dat hij gaat mokken als ie niet speelt en "dat salaris"? Elke speler mokt toch als ie niet speelt en met van Geel hebben we een TD die prima kan afwegen welk salaris past bij de huidige speler Rvp.

vPersie is een absolute aanwinst voor Feyenoord en voor de hele eredivisie.
Als Ajacied zijnde, hoop ik dan ook dat hij niet komt

Wat een onzin. Zowel tegen Vitesse als tegen Twente was te zien dat als de flanken van Feyenoord onschadelijk worden gemaakt er geen kansen worden gecreëerd. Met Van Persie kan Feyenoord ook vanuit het midden gevaarlijk worden. De vergelijking met Kuit is onzinnig en het verbaast me dat al die experts en analisten deze vergelijking blijven maken. Type Kuit hen je in mijn ogen al met Toornstra. Je hebt creativiteit nodig juist en dat haal je binnen met Van Persie.

Ik denk dat Van Persie zich überhaupt niet direct in een reserverol hoeft te schikken. Kan wat mij betreft gewoon een meerwaarde zijn als basisspeler. Heeft nog meer dan genoeg dreiging en techniek in huis.

wanneer heeft hij die dreiging en techniek meerdere wedstrijden voor het laatst laten zien dan?

14 augustus 2017 om 13:33

in tegenstelling tot de algemene opvatting heeft RVP het echt niet heel slecht gedaan bij fener tot nu toe. In 16/17 over alle competities 18 keer gescoord en in 15/16 zelfs 22 keer. Laat maar komen hoor.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren