Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik vertrek bij Barcelona als ze me eruit schoppen of als ik moe ben’

Laatste update:

Luis Enrique nam in mei 2014 het roer in handen bij Barcelona, als opvolger van Gerardo Martino. De oud-middenvelder won sindsdien al zeven grote prijzen, waaronder tweemaal de Spaanse landstitel. Hoe lang Luis Enrique precies trainer zal zijn in Camp Nou durft hij nog niet te voorspellen.

/

Op dit moment heeft hij nog één jaar te gaan op het driejarige contract dat hij in 2014 signeerde. “Ik zou best een contract voor twee weken of een maand willen tekenen, dan heeft de club geen enkel probleem als ze je wegdoen en moeten compenseren. Maar zo werkt het niet, dus heb ik er ook weinig over te zeggen”, aldus Luis Enrique.

“De toekomst houdt me eigenlijk totaal niet bezig, ik leef in het hier en nu. Ik vertrek bij Barcelona als ze me eruit schoppen of als ik geen energie of enthousiasme meer heb. Als het seizoen er straks weer opzit, zal ik zien hoe ik me voel. Als ik vanaf dat moment Barcelona niet meer coach is het omdat ik rust nodig heb, niet omdat ik iets anders wil doen”, blikt Luis Enrique vast vooruit.

Denk je dat dit het laatste seizoen van Luis Enrique is bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus hij gaat weg als Barca hem ontslaan of als hij geen zin meer heeft? Beetje een open deur dit.

21 juli 2016 om 19:33

Inderdaad! Hij zegt met een hoop, eigenlijk helemaal niks.. Snap wel dat die gewoon de vragen beantwoord maar had graag a la van gaal een verrassend antwoord gekregen! Elke trainer gaat weg bij ontslag en stopt als het enthousiasme er niet meer is

21 juli 2016 om 21:55

Niet helemaal waar. Als hij er zelf voor kiest te vertrekken is het omdat hij rust nodig heeft dan. Oftewel hij zegt nu dat hij dan niet direct een andere club zal gaan trainen. Maar nog steeds standaard media-praat natuurlijk

21 juli 2016 om 22:53

Standaard media praat, maar wat had hij anders moeten zeggen. Er is niet zoveel wat hij had kunnen zeggen.

Hoewel Enrique prima prestaties levert vind ik eigenlijk nu het moment om een andere trainer aan te stellen. Het is Msn die het doet. Ze leunen te veel daarop. Heb geen idee wie op dit moment geschikt zou zijn voor Barcelona maar zijn wel genoeg trainers die beschikbaar zijn.

21 juli 2016 om 20:00

Wat een onzin reactie is dit.

21 juli 2016 om 20:26

Waarom zou je een trainer ontslaan als ze prijzen winnen? Pas zodra het slecht gaat moeten ze verder kijken.

21 juli 2016 om 20:27

Ik vond hem vorige seizoen eigenlijk prima coachen hoor. Ondanks dat ze niet langs Atletico kwamen in de CL vond ik Barcelona erg sterk onder Enrique. Ik zie ook geen betere coach die beschikbaar is momenteel.

21 juli 2016 om 23:08

Barca is puur gemikt op msn dat zag je afgelopen seizoen. Het seizoen daarop waren ze collectief gewoon beter. Veel minder gretigheid. En verdedigend zijn ze nog minder geworden ook zetten ze geen pressing.

23 juli 2016 om 01:44

Denk dat je een real fan bent gezien je pf, ik ben dat zelf ook. Maar vertel mij 1 ding, wat is de reden voor zijn vertrek. In de laatste 2 jaar: 1 ucl, 2 la liga's en 2 cdr's.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren