Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik snap dat de mensen van Sparta nu een hekel aan me hebben'

Laatste update:

FC Dordrecht won zondag in de finale van de nacompetitie van Sparta Rotterdam en promoveerde daardoor naar de Eredivisie. Een van de doelpuntenmakers in de 3-1 zege, Paul Gladon, speelt volgend seizoen normaal gesproken echter nog in de Jupiler League. De aanvaller van FC Dordrecht werd dit jaar namelijk gehuurd van Sparta, de ploeg die hij zondag elimineerde.

/

Gladon vierde zodoende feest met dubbele gevoelens. "Ik snap dat de mensen van Sparta nu een hekel aan me hebben, omdat ik vol voor Dordrecht speelde, maar voor mij was het simpel", zei de spits in gesprek met FOX Sports. "Ik ben dit jaar speler van Dordt geweest en wilde het seizoen gewoon goed afsluiten. Al heb ik natuurlijk ook wel een dubbel gevoel."

Al tijdens de wedstrijd kreeg Gladon wat dingen naar zijn hoofd geslingerd. "De jongens op de bank bij Sparta schreeuwden dat ik volgend jaar maar lekker in het tweede moest gaan voetballen. Natuurlijk raakt me dat wel, maar ik snap die jongens ook echt", aldus de aanvaller, die in het shirt van Dordrecht zeventien competitietreffers maakte en ook nog drie keer scoorde in de nacompetitie.

Paul Gladon had niet moeten spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit is echt heel erg triest van die wisselspelers. Ik ken hem niet, kan hij niet verkassen naar Dordrecht of eventueel een andere Eredivisie club?

18 mei 2014 om 22:08

Ja vind ik ook. Die jongen heeft gewoon de juiste mentaliteit. Ben wel benieuwd hoe Dordrecht het gaat doen met al die huurlingen. Deze jongen zouden ze moeten kopen

18 mei 2014 om 22:19

Een vriend van me en insider van dordrecht heeft al te kennen gegeven dat ze grote financiële problemen kunnen krijgen door de eredivisie, ze hebben een hele kleine begroting en kunnen weinig tot geen spelers kopen, dus doen ze her met huurlingen, zelfs in de jpl! Ik hoop dat het goed komt en ik vind her heel sneu van die bankzitters!

19 mei 2014 om 06:17

Gelul gewoon niet meer uitgeven dan verantwoordelijk is.

19 mei 2014 om 09:18

Waarom zouden ze meer financiële problemen krijgen? Er komt meer binnen, dus als ze gewoon verder gaan op dezelfde voet en niet gaan denken dat ze een bepaald bedrag moet uitgeven puur om het uit te geven als Eredivisionist, zou het niet meer problemen moeten opleveren.

19 mei 2014 om 09:39

Jcb01

Dat is makkelijk gezegd... Volgens mij moeten ze het stadion al voor 300.000 euro verbouwen om aan de regels van de Eredivisie te voldoen.

19 mei 2014 om 10:47

Er gelden geen andere regels voor een eredivisie stadion dam voor een jupiler league stadion

19 mei 2014 om 10:50

Misschien moet er wat aangepast worden voor de veiligheid oid. In de voorbeschouwing op de wedstrijden werd er in ieder geval gezegd dat ze het stadion moesten verbouwen.

19 mei 2014 om 11:58

Waarom ze financiele problemen krijgen? Nou je moet het zo zien (denk ik).. Als bedrijf kun je ook zo goed groeien dat je op een gegeven moment te veel bent gegroeid waardoor je organisatie niet meer op de omvang is aangepast.. Vervolgens kun je de vraag niet aan, de kwaliteit niet (meer) leveren, etc.. Waardoor je dus toch in de financiele problemen kan komen.. Zo zal het ook zijn voor een voetbalclub.. Ze zitten w.s. aan bepaalde max aan inkomsten qua recettes enzo.. Maar salarissen moeten omhoog want eredivisie spelers verdienen nu eenmaal meer dan 1e divisie spelers, moet meer geld worden uitgegeven aan veiligheid (feyenoord op bezoek bijv. kost nou eenmaal meer), qua infrastructuur weet ik niet of e.e.a. aangepast moet worden.. Nou en zo kan ik nog wel wat dingen bedenken...

Maar wij hebben geen hekel aan jou, Paul!

Paultje is een Dordtenaar!

Wat een heerlijke wedstrijd die Dordt verdiend heeft gewonnen.

Ik snap de emotie van de Sparta fans, maar deze jongen is een professional die in dienst was is van Dordrecht. Het is dan je plicht om je volle 100 procent te geven voor de club. Chapeau daarvoor, alhoewel

18 mei 2014 om 22:06

Doet de 2-2 van Vertonghen in dienst van Rkc, nog steeds pijn als ik eraan terugdenk.

19 mei 2014 om 06:44

Precies. Maar toch is het goed dat hij 100% geeft voor de club waar hij op dat moment speler van is. Zo werkt het gewoon in het betaalde voetbal. Hoop voor m.dat ie bij Dordt kan blijven.

18 mei 2014 om 22:30

Toch wordt het door te spelen wel erg ingewikkeld. Wat mij betreft zou het wel toegestaan zijn om spelers niet op te stellen tegen de verhurende club.

18 mei 2014 om 23:04

Ze verhuren hem zelf, gewoon triest om dan als trainer ook te zeggen dat hij beter kan besluiten niet te spelen. Die bankspelers zijn gewoon jaloers dat ze zelf niet goed genoeg zijn om op het veld te staan

19 mei 2014 om 08:39

Moet hem inderdaad niet verhuren en Sparta had gewoon beter moeten spelen als je in het rechterrijtje eindigt en omdat je een keer periode kampioen bent geworden mag je meedoen moet je nu gewoon je verlies pakken en verder stil zijn. Hoop dat een andere club hem over neemt is hij ook van dat gezeur af.

Prima zo! Dat is het risico van verhuren. Niemand kan Gladon iets kwalijk nemen. Hij deed alleen zijn werk!

Tsja, het is heel vervelend dat die spelers zo hebben gereageerd, maar die emotie begrijp ik wel ergens. Die jongens zijn diep teleurgesteld om weer een jaar Jupiler League te gaan spelen en dan roep je weleens iets. Zolang het verder geen heftige opmerkingen geweest zijn ofzo is het wel te begrijpen. En complimenten aan Gladon, hij heeft gedaan wat hij moest doen. Hopen dat hij volgend jaar op het Kasteel speelt en dan weer zo veel gaat scoren!

19 mei 2014 om 11:41

Die jongens hebben totaal geen recht van spreken, ze zijn 16e geworden. Misschien moeten ze zelf wat meer hun best gaan doen.
Wat een ballenmentaliteit, moet je nog geen eens in je selectie willen.

19 mei 2014 om 18:39

Waar slaat dat nou weer op? Je hebt te maken met emoties. Ja je bent 16e geworden, en dan alsnog sta je zo dicht bij de eredivisie. Dan schier er ook weleens iets uit he uit emotie.

20 mei 2014 om 12:16

Inderdaad emoties. Die kan je op veel verschillende manieren uiten. Heel zielig om die dan te uiten naar zo'n speler.

Zo kan je alles wel gaan goed praten onder het kopje emoties maar dat hoef je dan nog niet goed te gaan praten.

Bij Sparta werd hij niet goed behandeld, en waren ze hem liever kwijt dan rijk! Ik gesprek met TV Rijnmond zei hij dat hij met de keepers moest trainen. En nu wil Sparta hem terug.. Paul is een Dordtenaar! Hopen dat hij volgend jaar weer bij Dordt speelt.

Altijd bijzonder. Normaal gesproken verhuur je een speler aan een club van een lager niveau zodat hij zich daar kan ontwikkelen. En als zo iemand dan wel promoveert met zijn club en dat jaar daarna gewoon weer bij zijn echte club speelt, geeft dat een raar gevoel.

Natuurlijk moest hij wel spelen. Hij heeft het hele seizoen met zijn maatjes lief en leed gedeeld tijdens trainingen en wedstrijden. Dus voelde hij zich 100% speler van Dordrecht. Sparta zag het juist helemaal niet in hem zitten. Hij mocht niet eens mee trainen met de A selectie. Ik hoop dat Sparta hem nu voor "straf" transfervrij naar Dordrecht laten gaan. Ze kunnen het gewoon niet maken om hem komend seizoen bij Sparta te laten voetballen. Hij was bij de technische staf niet gewenst en ook niet bij de spelers van de A selectie van Sparta die hem volgend seizoen liever ook hem niet als collega willen, maar hem liever zien in jong Sparta. Ik vind het juist mooi dat hij ook nog eens scoorde. Hoezo je gram halen.

Risico van verhuren... Triest van de Sparta spelers dat ze niet kunnen winnen van een club die hun tweede garnituur in de basis heeft staan. Ik snap ook wel dat Gladon wil laten zien dat hij beter is dan die kneuzen die 16de werden.

Tja, dan moet je hem maar niet verhuren he. Eigen schuld.

Die jongen moet gwn naar dord komen. Na dat wangedrag bij sparta verdient sparta die jongen niet.

19 mei 2014 om 18:41

Wangedrag??? Een keer een opmerking die voortkomt uit emotie van een verloren strijd?

Prima spits voor Dordrecht.

En zou dit seizoen dus ook een prima spits voor Sparta zijn geweest. Het is voor hem te hopen dat hij volgend seizoen weer met Dordrecht mee mag doen.

Gewoon terecht dat hij zijn best doet voor de club waar hij voor uitkomt. Ook volkomen logisch dat hij at dingen naar zijn hoofd krijgt. Dat is voetbal. Volgend jaar mag hij Sparta naar de Eredivisie schieten.

Flauwekul dat Sparta het niet in hem zag zitten. Dan hadden ze hem niet verhuurd, maar verkocht. Gewoon een jaartje laten rijpen. En hij is snel rijp geworden...

Vertongen deed het destijds bij Ajax. Nou jammer dan, had je hem niet moeten verhuren. Volgend seizoen lekker verkassen naar een lage eredivisie of een Roda, NEC, RKC

Hij doet gewoon zijn werk voor de club. Had hij maar niet verhuurd moeten worden.

Je moet hem opstellen anders krijg je een straf net zoals bij Willem II.

19 mei 2014 om 08:12

Nee dat hoeft niet, paar jaar terug wilde peters ook niet spelen omdat hij van den bosch naar willem II ging en aangezien de finale van de play-offs 'willem II - Den Bosch' was.. Ook heeft willem II (nog) geen straf gehad voor dat van Brands hoor

Zowel fans als de spelers moeten niet zeiken, meer emotie dan een subjectief oordeel. DIe jongen wilt zich ook gewoon bewijzen en laten zien dat Sparta fout zat. Nou dat hebben we gerealiseerd over het gehele seizoen en in de nacompetitie. Sparta besloot om Voskamp te halen waardoor Gladon (waarschijnlijk) op de bank zou zitten en het tweede elftal meer aandacht zou geven. Het vertrouwen dat hij bij Dordrecht kreeg dit jaar zou hij nooit bij Sparta krijgen, anders zouden ze wel een clausule in het huurcontract zetten dat hij niet tegen Sparta kan spelen.

Als Spartaan in hart en nieren doet me dit pijn ja. Maar realistisch gezien verdienden we het totaal niet om te promoveren. Dordrecht wederom gefeliciteerd.

Kortom een sportieve plicht en volgend jaar knallen bij Sparta.

Wat te denken van kees luijckx die scoorde voor excelsior tegen zijn club az in de kampioens wedstrijd van az mede door die goal werd az geen kampioen

Sparta spelers en fans kunnen beter boos worden op de beleidsbepalers. Zij hebben Gladon laten verhuren. ..

Ik snap niet dat vele Spartanen het lef hebben om die jongen ook maar iets kwalijk te nemen als je hem zelf bij het grofvuil zet. En dat ie nu in de jupiler moet spelen raakt kant nog wal want als Paul geen contract bij FC Dordrecht tekent is dat omdat ie bij een az,groningen of heerenveen aan
de slag kan. Hij hoeft echt niet terug naar Sparta, die kunnen juist cashen nu, wees dankbaar. Dus allemaal je mond houden op Spangen e.o. en volgend jaar opnieuw proberen bij achilles, fc oss en telstar
Oh ja enne.....tricolores, de Schapenkoppen komen jullie alsnog
vastberaden achterna

Goed gedaan van Gladon, zie hem graag blijven bij ons dan kan hij zich verder ontwikkelen.
Het is een slimme speler en heeft een goede balcontrole en een neusje voor de goal.

Beetje triest voor Gladon dat hij zulke opmerkingen krijgt en ook wel een beetje logisch maar denk wanneer hij toch terugkeert dat ze het hem vergeven want hij zal zeker wat toevoegen aan hun selectie.
Die laten ze niet meer meetrainen met de keepers van Sparta.

Volgens mij heeft Sparta geen pepernoot geraakt dit seizoen. Ze kunnen beter bij zichzelf te rade gaan.

Toen Luijckx door AZ was verhuurd aan Excelsior werd hij in de rust van de mislukte kampioenswedstrijd toch ook door Schaars uitgekafferd. Ook die intimidatie hoort er een beetje bij, hoe sneu het ook is. Knap van deze jongen dat hij 100% voor zijn tijdelijke werkgever ging!

De toenmalige leiding Vloet en Bogers en daarvoor Vonk zagen het niet zitten in je Paul(zij beslisten),maar wij Spartanen heten je van harte welkom.ik persoonlijk heb je in de A gevolgd en was altijd gecharmeerd van je spel.en zeg nou zelf Spata is toch een mooie club.

Nu hebben ze bij Sparta toch nog een speler die enige waarde vertegenwoordigd.
Of op zijn minst het inzicht dat hij voor A selectie nu van waarde kan zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren