Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik slaap normaal al slecht na een wedstrijd, dat zal er niet beter op worden'

Laatste update:

FC Utrecht beleefde door toedoen van Mark van der Maarel een vrij kansloze middag tegen PSV. De verdediger kreeg zijn eerste gele kaart na een overtreding op Memphis Depay en werd niet lang daarna opnieuw op de bon geslingerd, ditmaal na het neerhalen van Luuk de Jong. Van der Maarel veroorzaakte hiermee bovendien een strafschop, die simpel werd binnengeschoten (0-2).

/

Utrecht verloor uiteindelijk met 1-5 en Van der Maarel bood na afloop zijn excuses aan voor zijn rode kaart. "Ik dupeer hier heel FC Utrecht mee", zei de verdediger tegen het ANP. "Ik trek het mezelf behoorlijk aan. Ik slaap normaal al niet goed na een wedstrijd. Dat zal er nu niet beter op worden."

Voor Utrecht betekende dit de vijfde nederlaag van het seizoen en de ploeg van Robby Alflen is na tien speelronden terug te vinden op de dertiende plaats van de Eredivisie. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Vitesse, maar Van der Maarel moet dit duel wegens een schorsing dus laten schieten.

De tweede gele kaart voor Mark van de Maarel was terecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wie eens heeft heeft het dus echt ONEENS dit is complete onzin dit was geen geel als je Engelse wedsrijden kijkt dan mag dit allemaal dus gewoon overdreven dat het hier dan niet mag wat een onzin zeg

26 oktober 2014 om 21:36

we zitten in nederland en hier is het terecht 2xgeel.

26 oktober 2014 om 21:50

In zijn vel als ze hem niet gestroopt hebben tenminste

26 oktober 2014 om 21:45

Die tweede geel vond ik ook overdreven. De Jong dook mooi. Maar hallo, die eerste overtreding zeg. Ik begreep niet dat van der Maarel daar geen rode kaart voor kreeg. Dat heeft helemaal niks met voetbal te maken.

26 oktober 2014 om 23:06

Tweede gele kaart was onterecht bal gaat naar rechts en de jong bespringt van de marel. Met 10 man en twee nul achterstand heeft dit nog zoekend team van jonge jongens geen kans. Als markiet nu eens eerst fatsoenlijk leert verdedigen en niet als kippen zonder kop naar voren rennen, wordt het misschien nog wat

26 oktober 2014 om 21:50

Dat het er in Engeland anders aan toe gaat, is echt een fabeltje.

26 oktober 2014 om 22:03

Oke dus volgens jou moeten we de engelse arbitrage als maatstaf gaan gebruiken overal. Lijkt me niet echt handig. Van der Maarel weet zelf ook hoe het in Nederland werkt dus het is gewoon terecht.

26 oktober 2014 om 22:23

Helemaal mee eens in Engeland is dit doorspelen en in Nederland dirext geel en een penalty een beetje overdreven

26 oktober 2014 om 23:55

@Remiasuas: het grappige aan meningen is, dat ze van elkaar verschillen. Probeer er eens zo naar te kijken, in plaats van anderen te zeggen dat jouw mening de enige juiste is.

Vd Maarel zelf zegt trouwens dat hij het zich aan trekt, en dat hij zijn ploeg benadeelt. Hij vindt dus zelf ook dat hij er schuld aan heeft. Dat is wel een aanwijzing dat die gele kaart geen onzin is.

peter bosz zal wel balen dat hij geschorst is volgende week, wat een drama verdediger..

26 oktober 2014 om 21:57

Hij speelde vandaag nog redelijk...

Snap niet waar utrecht mee bezig is. Onervaren trainer, een aantal drama spelers in de selectie en het voetbal is niet om aan te zien. De tijd dat ik eens goed voor een wedstrijd van Utrecht ging zitten kan ik me niet eens meer herinneren. Wat een wanbeleid en wat een triest niveau laten ze zien. Utrecht is verworden tot een van de vele middenmoters zonder iets speciaals te hebben. De Galgenwaard is ook niet meer iets om bang van te worden. Jammer!

Dat Utrecht heeft een beetje een zielig team op het moment hahaha die Verhoeven ook in het goal dan kan ik der ook wel gaan staan

26 oktober 2014 om 23:08

Wil jouw die ballen die hij er uit viste nog wel eens zien tegenhouden.

26 oktober 2014 om 23:57

Verhoeven had een paar heel sterke reflexen en reddingen. Jij probeert lekker makkelijk te scoren zo, tegen Verhoeven, maar ook jij faalt.

Ik heb de wedstrijd niet eens gezien, maar ik durf bij de poll met een gerust hart op eens te klikken. Van der Maarel heeft voorgaande seizoenen al bewezen dat hij een serieuze kandidaat is voor wereldkampioenschap domme kaarten pakken. Is hem misschien ook niet eens aan te rekenen. Als je als coach een back het veld instuurt die het niveau totaal niet aan kan dan is dat vragen om problemen (kaarten).

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren