Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik moet constant aan Space Jam denken, het was gewoon ‘rubbish’!’

Laatste update:

Engeland verloor maandagavond met 2-1 van IJsland en ligt daardoor uit het EK. Ian Wright, die in 33 interlands tot negen doelpunten kwam voor the Three Lions, wist niet wat hij zag. De oud-aanvaller vond het optreden ‘beschamend’.

/

“Ze waren rubbish. Gewoon rubbish!”, foeterde de 52-jarige Wright in de studio van ITV. “Ik moet constant aan de film Space Jam denken. Het is alsof de Monstars hun talent verkwanselen of zoiets. Het is gewoon onverklaarbaar wat er met de jongens aan de hand was in de tweede helft. Ik kan het gewoon niet geloven.”

“Arsène Wenger? Nee, ik wil hem niet als bondscoach van Engeland. Ik zou nog eerder voor Gareth Southgate gaan. Hij doet het goed bij de beloften. We hebben het nu wel gehad met buitenlandse managers. Hoe goed zij het ook hebben gedaan bij hun clubs, ze hebben niets voor de nationale ploeg betekend”, aldus Wright.

Oud-verdediger Jamie Carragher omschreef het optreden van Engeland als ‘wanordelijk’: “Ik heb Engeland nog nooit slechter zien spelen, geloof ik. Zeker in de tweede helft. We creëerden niet veel kansen, gingen dom met de bal om, schoten vanuit rare posities, de standaardisaties (…) We hebben een goede ploeg, maar geen topspelers die het ook op Champions League-niveau goed hebben gedaan.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Elk jaar hetzelfde met Engeland en elk jaar weer verbaasd zijn dat ze eruit vliegen, wat een poppenkast die gasten daarzo. Aan de PL zie je alles al minder worden en dit zie je natuurlijk bovenop de al matige prestaties van Engeland over de jaren... Engeland is gewoon nooit echte top geweest, en pluk je de buitenlanders weg uit de PL dan is het maar een armoedig zooitje.

28 juni 2016 om 11:19

Nooit echte top? Volgens mij werden ze in 1966 wereldkampioen. Dat is tot nu toe altijd 1x meer als Nederland.

28 juni 2016 om 12:00

@nico-ajacied:

door een doelpunt wat geen doelpunt was.
Je kan toch niet ontkennen dat ondanks dat Engeland vele goede spelers heeft het er op wk of ek nooit staat?

28 juni 2016 om 12:44

Wat heeft Nederland in dit hele verhaal van doen?

28 juni 2016 om 13:16

Er zijn veel clubs die kampioen in het verleden zijn geweest en nu in de 2e en 3e divisies spelen, dus volgens is dit nog de top, lekker logisch. Dan is Griekenland ook top die hebben ook een EK gewonnen wat een grap.

28 juni 2016 om 13:22

ze hebben ook de finale verloren van argentinië door een doelpunt dat geen doelpunt was ...

28 juni 2016 om 13:31

Dat was niet de finale. Als je de niet weet reageer dan niet.....

28 juni 2016 om 11:34

Dit bewijst toch wel dat Engelse spelers niet zo goed zijn. Man man man wat een balverlies zeg. Balverlies is niet erg en kan gebeuren maar volgens mij heeft elke speler gisteren minimaal 10 x balverlies geleden door te lang wachten, teveel lopen of waar ik me het meest aan ergerde de passes over 2 a 3 meter of te hard of te slap of totaal geen idee wat voor ballen er werden gegeven zeg. Als de buitenlanders niet bij de clubs spelen is er weinig over van een goede ploeg ben ik bang in de PL. En dan die spelers die denken dat ze het hebben gemaakt gaan ook nog eens vrije trappen opeisen op belangrijke momenten die de bal niet van de grond krijgen of het stadion uit knallen. Deze wedstrijd kan de geschiedenis boeken in als meest belabberde, hopeloze slechte wedstrijd van Engeland ooit. Niemand maar dan ook niemand haalde een 6je gisteren. Gok nooit meer op Engeland!!!

Zal ook niet heel makkelijk zijn om een werkvergunning te bemachtigen voor een buitenlandse coach nu :P ON: Engeland is al jaren niks waard op de continentale en mondiale toernooien. De vraag is dan ook niet "of" ze eruit gaan, maar "wanneer". Een algehele herevaluering van de regels lijkt me nu het beste. Ze hebben het geprobeerd met de homegrown-regel, maar clubs gaan dan gewoon aan kinderhandel doen en dat komt niemand ten goede.

Engeland speelde dan wel slecht maar dat is ook de verdienste van Ijsland. De spelen gewoon zeer compact waardoor ruimtes klein blijven en daar hebben meer ploegen moeilijk mee...

28 juni 2016 om 12:38

Ijsland speelde inderdaad goed, maar al het balverlies en de slechte passes en geen passie heeft echt niks met Ijsland te maken.

Ook als je ziet hoe veel ze op het technische vlak te kort komen ten opzichte van landen als Spanje, Duitsland, Kroatië, België, Frankrijk en Italië is schrijnend.

@ House of Ari. Misschien dat de Brexit dat laatste om zeep helpt. Het ligt er natuurlijk aan welke afspraken gemaakt gaan worden. Maar binnen de EU is er vrij verkeer van goederen en personen. Dat zou nu wel eens over kunnen zijn.

Schrijnend is het beste woord hiervoor. De beslissingen van Hodgson hebben ze de das om gedaan. 4 wedstrijden, 4 verschillende opstellingen. Dat geeft alleen al aan dat de man geen idee heeft wat zijn sterkste selectie is. Daar heeft hij de afgelopen 2 jaar naartoe kunnen werken en nog had hij geen plan klaar..

Kane, Rooney en Sterling waren tot de wedstrijd van Ijsland al een drama en krijgen een basisplaats, Clyne was tegen Slowakije Motm en toch kreeg Walker de voorkeur en als klap op de vuurpijl zet je je dodelijkste spits op de flank terwijl je flankspelers op de bank heb zitten.. En om vervolgens tijdens de wedstrijd Rooney te laten staan en Wilshere te brengen voor Dier. Wat een schijtbak die Hodgson! Hodgson is hier verantwoordelijk voor en niemand anders.

28 juni 2016 om 11:54

Vind het vooral gek dat hij tijdens het toernooi ineens van formatie wisselt.
Maar volledig op zijn conto schrijven zou ook teveel zijn. Het is wat je zegt, de spelers zelf speelde gewoon slecht. Als die gewoon een 6je halen, dan win je van Ijsland.
Maar iedereen daar denkt een wereldspeler te zijn, terwijl in realiteit het voornamelijk spelers zijn die dienend spelen. Kane is bij Tottenham gewoon de spits die doelpunten moet maken. Bij Engeland moet hij ze halen, brengen, voorgeven en inkoppen. Sterling komt het hele jaar geen pion voorbij, maar moet ineens daar op links alles voor elkaar toveren. Zowel coach als spelers hebben totaal geen zelfreflectie, tot genante aan toe.

28 juni 2016 om 13:31

de eerste wedstrijd waren rooney en lallana geweldig en speelde ook engeland heel goed ondanks het gelijkspel tegen rusland. de 2de wedstrijd speelde ze dan weer beide slecht. het ergste van al is eigenlijk nog het feit dat hij heel de kwalificatie met een 4-4-2 speelt en (bijna) geen enkele wedstrijd verloor. en nu heeft hij geen enkele keer een 4-4-2 gespeeld zelfs niet na wissels... en dan die sturridge op de flank ... er was geen enkele speler die karakter toonde door te zeggen ok het lukt vandaag niet goed dan gooi ik er alles voor en werk ik me kapot voor elke bal. (buiten vardy)

Wenger qua speelstijl wel een goede keus zijn, maar qua tactiek is hij helaas niet de sterkste. Dan krijg je dus een Engeland dat mooi voetbal speelt met een idee erachter, maar er alsnog in de kwartfinale uitvliegt bijvoorbeeld.

Engeland stelt al jaren teleur, maar gisteren was verreweg de slechtste wedstrijd die ik ooit van zijn gezien heb. Hodgson staat daarvan aan de basis met een waardeloze elf om te starten en verkeerde wissels. Daarbovenop komt dan nog dat in 9 van de 10 gevallen men de verkeerde keuzes maakte, met name Kane en Rooney. Kane die constant zijn geluk beproefde met waardeloze afstandsschoten en Rooney had de hele tijd ruzie met de bal. Sterling was weer Sterling, Sturridge (matige inzet ook) rendeert niet vanaf rechts (zeker niet als Walker er staat, die was ook waardeloos), het centrale duo werd door Rooney gedwongen om elke bal bij hem in te leveren, omdat hij zich elke keer liet inzakken tot de middenlijn, waardoor het voor Ijsland alleen maar makkelijker werd. Vardy was de enige die vol er voor ging en Rashford had natuurlijk al veel eerder in moeten vallen. Hart bewees eens en te meer dat hij te veel cruciale fouten maakt en daarom gepasseerd moet worden.

Er moet in Engeland vanaf de basis (jeugdelftallen, jeugdtrainers etc.) rigoureuze veranderingen doorgevoerd worden anders moddert men door op dezelfde voet de komende tig jaar. Wat betreft de nationale selectie moet men nu keihard door selecteren in de hoop dat het over twee jaar al wat beter gaat. Rooney en Hart hoeven wat mij betreft niet meer opgeroepen te worden. Rashford daarentegen moet echt kansen gaan krijgen, erg talentvolle speler.

28 juni 2016 om 11:12

Rigoureus de bezem door de selectie hoeft niet persé, ze hebben genoeg goede spelers. Rooney heeft echter wel zijn beste tijd gehad, wat was die dramatisch.

Belangrijkste is dat Engeland z'n beste spelers op de posities zet waar ze horen én kiest voor een tactiek waar een idee achter zit.
En vedetten die niet renderen thuislaten. Er is geen land dat zo lang vasthoudt aan oude, vergane glorie, als Engeland.

Misschien is toch het beste om een buitenlandse coach aan te stellen. Gister op de BBC waren de analisten daar geen voorstander van. Maar ze hadden eerder Errikson en Capello aangesteld. Misschien een Duitser of Hollander een beter idee?

Als je als FA iets wilt internationaal ( Ek, Wk, champions league of Europa league ) moet je gewoon de premier league aanpassen die competitie is gewoon te zwaar en te lang waardoor veel spelers gemotiveerd zijn. Of je moet meer spelers oproepen die niet in de premier league spelen en dus voor die extra frisse kracht en wil zorgen. Want allemaal spelen ze in de premier league en hebben dus allemaal weinig puf meer na het lange zware seizoen

28 juni 2016 om 11:39

Dat geld voor de buitenlandse spelers die in de PL voetballen toch ook maar presteren wel beter voor hun land.

Waarom zou je geen buitenlandse Coach aanstellen? omdat die Engelse knakkers het zo goed doen?
Of die nou Engels, Spaans of Koreaans is. Een coach die niet al schijndood is zou misschien al helpen. Pak er eens eentje van een jaar of 40 ipv 70.
Eentje die ook daadwerkelijk een idee heeft van wat er gaande is in de voetbal wereld buiten Engeland.

Met Van Gaal naar Russia'18, zou natuurlijk geweldig zijn maar dat zie ik helaas niet gauw gebeuren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren