Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik meen het, Rafael van der Vaart moet hier zijn loopbaan afsluiten’

Laatste update:

Telstar wil serieus werk maken van de komst van Rafael van der Vaart. De 35-jarige middenvelder liet ruim anderhalf jaar geleden ontvallen dat als hij op 39-jarige leeftijd nog wedstrijdfit zou zijn, hij het niet zou laten om voor Telstar te spelen. De Jupiler League-club speelde daar op sociale media handig op in door een tenue met de letters van de spelmaker te laten drukken en een fictief contract op te stellen. Nu is de club echter serieus.

“De grootste uitdaging van technisch directeur Piet Buter en mij is om Rafael van der Vaart te halen”, vertelt Mike Snoei in gesprek met het weekblad Voetbal International. De trainer van de Noord-Hollandse club denkt dat Buter ‘het vast niet leuk vindt’ dat hij dat al naar buiten brengt. “Maar ik meen het. Rafael moet hier zijn loopbaan afsluiten. Hij komt hier uit de buurt, Piet heeft al met zijn vader Ramon gesproken. Die komt van De Kennemers en rijdt op de fiets naar Telstar.”

Telstar staat in de halve finales van de Jupiler League Play-Offs: daarin is De Graafschap de tegenstander. Voetballen voor Telstar in de Eredivisie zou het voor Van der Vaart wellicht aantrekkelijker maken. “Ik zie een mooie rol voor hem. Als een spelverdeler. Hij krijgt een stuk verantwoordelijkheid en geloof mij nou, de ontwikkeling van die jonge gasten gaat een stuk sneller met Van der Vaart tussen hen in.”

Van der Vaart heeft een aflopend contract met FC Midtjylland uit Denemarken, het land waar zijn vriendin Estavana Polman als handbalster actief is. “Ik ben ervan overtuigd dat Rafael ook gewoon nog lekker wil voetballen, in de regio waar het begonnen is, in Nederland. Hij heeft het niet voor niets al een keer laten vallen natuurlijk. We moeten er serieus werk van maken.”

Denk jij dat Rafael van der Vaart ooit voor Telstar gaat spelen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou wel een hele stunt zijn voor Telstar om hem te halen , maar wie niet waagd wie niet wint natuurlijk , en voor de jonge spelers zou hij een goede mentor zijn

25 april 2018 om 07:10

vdvaart heeft geen Telstar verleden. zie hem eerder bij Ajax terugkeren als jeugdtrainer. sneu wel dat Sneijder een afscheidswedstrijd regelde bij Oranje,en dat vdvaart ,vpersie en Robben niks krijgen. Die hele groep zou gelijkwaardig afscheid moeten kunnen nemen . en niet meneer Sneijder,omdat ie dit zelf wou.

25 april 2018 om 07:14

Ben je serieus? Nederlandse topvoetbal cd Vaart nodig hebben? Die jongen kan niet eens mee in Denemarken...

25 april 2018 om 07:15

Van der Vaart komt bij geen enkele club meer mee momenteel, waar hij ook tekent. Dan zijn er twee opties; 1, hij kan het echt niet meer, dan kan hij inderdaad wel naar Telstar. Of 2, het is een mentaal dingetje. Houd hem dan alsjeblieft zover mogelijk weg bij het Nederlandse topvoetbal.

25 april 2018 om 07:46

Ik weet niet hoe goed je Van Der Vaart gevolgd hebt de afgelopen jaren maar de realiteit is helaas dat hij al moe is na de warming-up bij wijze van. Hij was inderdaad een hele grote speler maar hij komt zelfs in Denemarken al niet meer mee. Heeft dus voetballend niks te zoeken bij de Nederlandse top. Misschien kan hij van waarde zijn in de staf of als jeugdtrainer ofzo maar dat is het ook wel.

Zou mooi zijn, hij moet niet maar ajax gaan want dan eindigt zijn cariere net als heitinga

25 april 2018 om 08:14

Het niveau van Ajax mist hij, dan had hij 5 jaar geleden moeten terugkeren

25 april 2018 om 08:27

Alsof Ajax hem nog zou nemen haha.
Van der Vaart is allang niet meer de van der Vaart van zo'n 4 a 5 jaar geleden.

25 april 2018 om 11:09

Sterker nog: 4 of 5 jaar geleden was hij al niet eens meer de Van der Vaart van 8 of 10 jaar geleden 🤣

25 april 2018 om 19:13

Ja dat weet iedereen wel. Ik bedoelde meer dat het zijn maximale topniveau was tot zo'n 4 a 5 jaar geleden

Zou wel mooi zijn mocht dit gebeuren. Hoop voor Telstar dat ze de Eredivisie dan ook halen.

Van de Vaart voetbalt waar zijn vriendin handbalt. Hij speelt alleen maar in Denemarken vanwege zijn vriendin. Als zij over een jaar bv naar Duitsland vertrekt zal hij proberen om daar aan de bak te komen. In de 2.bundesliga is dan wel het hoogst haalbare neem ik aan.

Estavana doet op het moment het handbal op een stuk hoger niveau dan Rafaël het voetbal. Verwacht daarom ook niet dat ze zullen vertrekken en teruggekeren naar Nederland.

In de praktijk heeft van der Vaart al lang afscheid genomen als voetballer. Hij zal nog op een loonlijst staan, maar zijn gezin heeft voorrang bij hem. Is natuurllijk zijn goed recht, maar misschien dat hij dat eens moet uitspreken?

25 april 2018 om 15:38

Hoe bedoel je, hij moet dat uitspreken? Hij heeft allang aangegeven lekker in Denemarken te zitten bij z'n vriendin en ook in de buurt van Hamburg waar zijn zoon woont.. wat moet hij nog meer zeggen dan? Daarnaast zegt hij gewoon van het spelletje te houden en met plezier traint en speelt bij zijn club in Denemarken.. wat zou hij dan nog moeten uitspreken??

Tuurlijk gewoon doen. Lekker door voetballen tot het niet meer gaat. Ik heb daar respect voor. Gewoon als speler-/assistent doorgaan.

Ben bang dat deze witte leeuw dan niet meer brult...

Raffie heeft zich de afgelopen jaren ontpopt tot broodvoetballer. Bezigheidstherapie en ondertussen een vorstelijk salaris opstrijken. Die gaat echt geen dingen voor de lol meer doen.

Dit moet Vd Vaart helemaal niet meer willen. Straks speelt hij 2 slechte wedstrijden, raakt hij geblesseerd en iedereen zal hem dan daaraan herinneren. Hij kan beter in een competitie voetballen waar niemand hem volgt dan hier in Nederland waar iedereen weer een mening gaat geven. Ik wil Vd Vaart liever herinneren aan dat grote talent wat hij ooit was en het een tijd zeer goed heeft gedaan. Is wel het snelste afgetakeld van de grote 4-5.

Denk dat vd Vaart lekker gaat stoppen, Estevana steunen in haar carrière, wellicht voetbalanalist worden en meer niet. Lekker huisvader spelen, beetje golfen of zoiets.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren