Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik laat het maar op me afkomen, als PSV dat wil, kunnen ze dat doen’

Laatste update:

PSV gaat in de komende transferwindow op zoek naar een nieuwe verdediger: een linksback of een voetballer die achterin links centraal óf linksback kan spelen. Trainer Phillip Cocu liet weten dat de Eindhovenaren alleen toeslaan als de aankoop zijn team ook daadwerkelijk sterker maakt. Joshua Brenet speelde in de eerste seizoenshelft als linkerverdediger en acht verandering niet noodzakelijk.

“Ik laat het maar op me afkomen. Als PSV dat wil, kunnen ze dat doen. Ik ken mijn eigen kwaliteiten en ik weet dat PSV vertrouwen in mij heeft. Het eerste half jaar is gewoon goed gegaan, dus ik zou niet weten waarom er een verandering moet komen in 2018”, zegt Brenet in gesprek met Voetbal International. Cocu sprak nog niet met de verdediger over zijn plannen voor de tweede seizoenshelft.

“Op dit moment nog niet echt. Maar ik weet zeker dat wanneer we op trainingskamp gaan, we erover gaan praten”, vervolgt Brenet, die met PSV in 2017 alle thuiswedstrijden wist te winnen. “Bij thuis spelen voel je je het lekkerst, dat geeft je toch een extra steun om de wedstrijd over de streep te trekken. We hebben vertrouwen, want we weten dat we scoren. En als je scoort, betekent het dat de tegenstander ook moet scoren om te winnen. Als je met een voorsprong van vijf punten bovenaan staat, zorgt dat wel voor een extra lekkere kerst.”

Moet PSV in de winter een nieuwe linksback halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Toch vaak billetjes knijpen met Brenet daar. Aardige wedstrijden wisselt hij af met hele matige wedstrijden. Liever gewoon een linksback op links en geen rechtsback.

Brenet doet het voor zijn doen gewoon prima, maar hij is en blijft geen geweldenaar. Als we met hem de tweede seizoenshelft ingaan zal ik er niet om malen, maar wat meer stabiliteit op de linksback positie zou geen kwaad kunnen.

Zeker een beperkte speler vind ik, psv zou daar een betere moeten kunnen neerzetten. Aan de andere kant, hij is ook weer niet zo slecht dat t punten kost. Speelt af en toe gewoon prima. En in de Nederlandse competitie zijn er niet veel linksbacks die ik zou willen ruilen met Brenet.

Hij is rechts. Doet het gewoon goed. Maar PSV moet doorselecteren en waarschijnlijk gaat Arias vertrekken en dan kan hij naar rechts verhuizen. In elk geval is hij als twaalfde man inzetbaar. Links en rechts. Zo een speler moet je gewoon in je team hebben. Ook al is hij geen top , hij is altijd bruikbaar.

"het eerste half jaar is gewoon goed gegaan, dus ik zou niet weten waarom er een verandering moet komen in 2018"

Brenet is een heel erg matige verdediger, die absoluut niet in de basis van PSV thuishoort, maar speelt bij gebrek aan beter. En afgelopen woensdag tegen VVV en gisteren tegen Vitesse haalde hij wat mij betreft een dikke onvoldoende. Dus ik zou wel weten waarom er een verandering moet komen...

24 december 2017 om 11:37

Precies. Elke wedstrijd een can de mindere zo niet de minste. Verder heb je niet eens een backup dus hij kan wel zeggen dat er niemand hoeft te komen maar hij zal zelf toch ook wel snappen dat 2 backs in de selectie veel te een nu is.

Brenet is te slecht voor PSV en in die Paal heb ik ook weinig vertrouwen als linksback.

PSV moet dus een nieuwe linksback die eventueel ook links centraal kan spelen. Kongolo is zo'n speler en in mijn ogen een absolute versterking. Als Kongolo inderdaad is aangeboden vraag ik me af waarom ze hem afwezen ? Ze willen liever kopen dan huren ?

24 december 2017 om 11:29

Ik weet niet wat Kongolo verdient bij Monaco maar ze zullen het salaris normaal gesproken moeten betalen. Wellicht is dat teveel. En misschien hebben ze al een andere speler op het oog.

Brenet is een topper!! Bij Ajax zeurt een talent na 2 wedstrijden al dat hij in de basis hoort, ook Locadia vond dat hij niet op de juiste positie stond. Deze Brenet komt uit de jeugd, is eerst anderhalf jaar wisselspeler geweest, speelt waar die wordt neergezet zonder gezeur en doet het degelijk als rechtsbenige op de LB positie. Zo een speler is fijn om in je selectie te hebben. Een extra linksbenige verdediger mag wel, maar kan geen slecht woord over brenet spreken.

24 december 2017 om 11:45

Helemaal mee eens. Hij doet wat binnen zijn kunnen ligt, klaagt nooit en kan zowel links als rechts ingezet worden. Joshua is de ideale twaalfde man en hopelijk ziet hij dat ook zo, dat gevoel heb ik wel bij hem. Zie hem graag nog jaren blijven als stand in, dan pakt hij genoeg wedstrijden mee.

24 december 2017 om 13:24

Een extra linksbenige verdediger? PSV heeft er, na het verhuren van de Wijs, geen één. Bizar

Vergeet even niet dat Brenet niet op zijn favoriete positie speelt. desalnietemin doet hij het gewoon prima.

Overigens sta ik volledig achter de aankoop van een betere linksback, dit omdat ik verwacht dat Arias aan zijn laatste jaar bezig is. Dan kan Joshua naar rechtsback en hebben we de vervanger voor linksback al in huis.

Goed te zien dat PSV spelers wil gebruiken op hun favoriete positie en waar kwaliteiten maximaal tot hun recht komen.

”het eerste half jaar is gewoon goed gegaan, dus ik zou niet weten waarom er een verandering moet komen in 2018”, zegt Brenet in gesprek met Voetbal International.

Dit mag dan niet zijn primaire positie zijn maar deze uitspraak getuigt toch van of bijzonder weinig zelfreflectie of een behoorlijke staaltje branie van Brenet. Hij komt zeker tekort voor het beoogde niveau van Psv. Dat ziet iedereen wel. Hij past beter bij een club van subtop niveau in de Eredivisie en daar is ook niets mis mee natuurlijk.

Haha die hele situatie Brenet is eigenlijk gewoon geinig. Die jongen is op de een of andere manier werkelijk gaan geloven dat hij een topwaardige back is. Nog kort voor dezelfde week als waarin hij totaal werd overlopen tegen Ajax kon PSV wat hem betreft 'nog wel vijf linksbacks kopen', hij maakte zich geen enkele zorgen meer. De enige reden waarom Brenet een basisplaats heeft of überhaupt selectiespeler is bij Psv, is omdat er geen enkel alternatief is. Laat staan concurrentie. Zet Brenet bij pakweg Nac, Willem II of Roda JC neer en hij valt je gewoonweg niet op, zo'n middelmatige speler. Niemand zou in ieder geval op het idee komen hem aan een topclub te linken. Maar ja, zo lopen er wel meer rond in de top van Nederland. Isimat-Mirin, Veltman en Dijks precies hetzelfde...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren