Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kwam, Ferguson vertrok en ik dacht: wat is er aan de hand?’

Laatste update:

Wilfried Zaha werd gezien als het grootste talent van Engeland en dat Manchester United in 2013 circa dertien miljoen euro betaalde vond men dan ook niet zo raar. De nu 22-jarige vleugelspeler kon het echter niet maken op Old Trafford en na een verhuur aan Cardiff City is hij terug bij Crystal Palace. In de Engelse media blikt Zaha terug.

/

“Sir Alex zag blijkbaar iets in me en daarom haalde hij me naar Manchester United. Ik heb echter nooit onder hem gewerkt”, begint Zaha. “Ik tekende en toen ik na mijn verhuur kwam, was hij vertrokken. Dat was vreemd. Ik dacht: wat is er aan de hand? Waarom zou hij me willen hebben als hij al wist wat er speelde?”

“Ik kan het hem ook niet kwalijk nemen”, gaat Zaha verder. “Ik had het zelf niet makkelijk in Manchester. Ik was alleen en speelde niet goed. Lang niet iedereen heeft tijd om een arm om je heen te slaan. Je moet het er gewoon mee doen en dat was nieuw voor mij. Bij grote clubs zijn er niet veel mensen die je veel vertellen. Ik was er nog niet klaar voor. Als je niet veel speelt, ben je niet gelukkig.”

Wilfried Zaha verdient een tweede kans bij Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zaha heeft nieteens ooit een echte kans gekregen, speelde goed in pre season en daarna kreeg hij geen kans meer, volgens mij niet eens 2 basisplaatsen op een rij, wellicht presteerde hij niet op de training, kan ook. Hij komt over als een vrij gevoelige jongen die vertrouwen nodig heeft, onder Pardew zie ik helemaal opbloeien. Speelt laatste tijd erg goed en is weer superdreigend.

31 januari 2015 om 16:26

Buttner deed het helemaal niet zo goed. Verdedigend was hij zeer matig, helemaal op Europees niveau.

Jammer, zeer talentvolle speler en heeft nooit de kans echt gehad. Wel een professionele reactie van hem. Geeft niemand echt de schuld en trapt niet na. Zo kan het ook!

Had vorig jaar gelezen dat hij had aangepapt met de dochter van Moyes en Moyes hem daarom niet liet spelen.. Zou me niets verbazen dat Mr. Moyes werk en privé niet gescheiden kon houden. Jammer want ik zag/zie het wel in Zaha.

Kijk een talent die goed zelfkritisch kan kijken. Dat is al een hele stap! In het koppie zit het dus wel goed, voetballend volgens mij ook. Ik denk niet dat wij het laatste al gehoord hebben van Zaha

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren