Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kreeg niet het idee dat ik in de toekomstplannen van Ajax voorkwam’

Laatste update:

Javairo Dilrosun ruilde de B1 van Ajax afgelopen zomer in voor Manchester City. De zestienjarige aanvaller laat vrijdag in een interview met ELF weten dat hij voor zijn gevoel koos en daarom besloot om in het vliegtuig te stappen.

/

“Ik kreeg niet het idee dat ik in de toekomstplannen voorkwam. Ik heb absoluut geen spijt van mijn keuze gekregen. Ik hoop natuurlijk zo snel mogelijk in het eerste elftal te debuteren en daar te blijven”, aldus Dilrosun, die een driejarig contract tekende in het Etihad Stadium.

Hij zegt bij City wel het ‘vertrouwen’ te voelen waar hij naar op zoek was en dat hij er ‘alles aan gaat doen’ om het eerste elftal te halen. “Naar de grote wedstrijden ga ik nu regelmatig kijken en dan kriebelt het.”

Denk jij dat Javairo Dilrosun het eerste elftal van Manchester City gaat halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij vergeet dat bullshit in een mooi papiertje nog steeds bullshit is. Bij Ajax ga je veel meer kansen krijgen bij City. Bij City denk ik niet dat hij ooit een serieuze kans gaat krijgen, bij Ajax zeker wel.

24 april 2015 om 22:05

Klopt. Ik stimuleer het vertrek op jonge leeftijd dan ook helemaal niet. Maar puur gekeken naar zijn toekomst, iets waarin je soms keuzes moet maken en egoïstisch moet zijn, snap ik de keuze nog wel eigenlijk. Mocht hij bij Ajax niet slagen, gaat ie hoogstwaarschijnlijk aan de slag bij een club als NAC, Go Ahead, Heracles, etc of top Jupiler League voetballen. Niet doorgebroken jeugdspelers van clubs als City duiken makkelijker op bij clubs als Milwall, Leeds, Charlton, etc. Puur op basis daarvan zou mijn gevoel ook voor Engeland kiezen

24 april 2015 om 22:37

Spelers die bij City niet slagen worden weer verhuurd aan de top van de Eredivisie, dus dan komt hij toch waar hij minimaal hoopte te zijn alleen met een stuk meer poen op de bank!
En het is zeker niet bij voorbaat zo dat je bij Ajax veel meer kansen zult krijgen, als je niet goed ligt bij de trainers dan kunn je het wel vergeten ook omdat Ajax gewoonweg veel talenten heeft. Dat heeft City ook alleen daar verdien je een stuk meer en idd als je er dan afvalt dan kom je terecht net onder de subtop van Europa of de top/subtop van de ED.

24 april 2015 om 22:59

En dan loop je net als Bruma bij PSV wat aan te klote terwijl de Vrij en Indi nu alsnog meer geld verdienen, bij betere clubs spelen en hoger in aanzien staan bij onder andere de bondscoach. Of Bouy nog zo'n succes verhaal van iemand die net onder de top aan de slag is gegaan.

25 april 2015 om 00:24

Als je niet goed ligt bij de trainers dan kan je het bij elke club vergeten. Dat zal bij city toch niet anders zijn. Tuurlijk krijg je bij Ajax meer kansen. Bij city doen ze regelmatig een miljoenen aankoop en bij Ajax niet. De kwaliteit aan spelers ligt bij city menig maal hoger dus het zal veel lastiger zijn om minuten te maken bij het eerste. Dus ja hij krijgt meer geld maar over het algemeen minder kansen.

25 april 2015 om 08:22

Indi speelt alleen als er besturen of schorsingen zijn bij Porto en De vrij heeft gewoonweg meer talent en is beter!

25 april 2015 om 08:53

@ dropstaaf, dan doe je het als Bruma zijnde nog best goed, je kunt ook de anonimiteit in verdwijnen zoals giliano van Velzen of een Jordy Brouwers..

Daarnaast zit Javairo te liegen dat hij barst. Hij voelde geen vertrouwen... Pfff, speelde vorig seizoen als 1e jaars B junior vanaf dag 1 in de B1 en speelde zelfs de kampioenswedstrijd van de A1(!) op 15(!) jarige leeftijd in de basis. Wat had het knaapje nog meer verwacht? Een debuut in het 1e? Daarnaast was meneertje nog 15 toen hij vertrok bij Ajax, stel Ajax hád hem een contract aangeboden (wat ze uit principe niet doen, eigen jeugd krijgt pas een contract op hun 17e), had hij dat nog niet kunnen tekenen omdat hij pas in juni 16 werd, toen wás hij al officieel vertrokken bij de club. Kortom, leuke praatjes voor de bühne, maar mensen die er íets meer van weten, lachen hem keihard uit!

24 april 2015 om 22:09

Je hebt gelijk. Ik denk dat je het woord "vertrouwen" in dit artikel dan ook genoegzaam kan vervangen door de woorden " meer geld".
We zullen hem in de toekomst wel weer terugzien in de onderste regionen van het betaald voetbal in Europa..

24 april 2015 om 22:21

Precies. Hij was als 15 jarige C junior basisspeler in de B1 en speelde al mee met de A1. Hij had dus 3 elftallen overgeslagen, dus hoezo geen vertrouwen?

25 april 2015 om 09:07

Hij was 1e jaars B junior, maar verder heb je gelijk.

25 april 2015 om 01:01

Ligt eraan welke city, Almere city bijvoorbeeld, die hadden hem nog meer kansen gegeven dan Ajax denk ik, maarja dat is natuurlijk bijzaak

25 april 2015 om 08:16

Wat een slap gel*l van deze jongen zeg, op je 16e al het gevoel hebben dat je niet in de plannen van Ajax voor komt is een beetje te voorbarig niet.

Kiezen voor het geld is geen schande in deze tijd, durf het op zijn minst toe te geven.

Niet in de plannen hij mocht als 15 jarige meedoen met de B1....dat geeft toch wel wat aan in mijn ogen.

24 april 2015 om 21:43

Als je 15 ben, dan ben je toch een b junior? Of is dat veranderd?

24 april 2015 om 21:47

Sorry hij mocht meedoen met de A1 als 15 jarige.

24 april 2015 om 22:57

Idd.. dat zegt genoeg, niet? Snap dit soort argumenten nooit. Maarja zakenwaarnemers en hun dollar-ogen wss..

Jaaaaa hooooooor. Denken dat je bij Ajax geen toekomst hebt als knulletje in de B en dan naar Manchester City gaan. Als hij liever daar speelt voor het geld of omdat het een grotere club is dan is dat zijn goed recht, maar kom dan niet aan met deze onzin.

Niet in de toekomstplannen van ajax voorkomen maar dan wel denken dat je in de plannen van city voorkomt whahaha wat een slecht verhaal die gozer kiest gwn voor het geld wat overigens redelijk normaal is.

Rustig knul, was overduidelijk sarcasme van worstenvinger

24 april 2015 om 21:47

Was @ stravven maarja, jullie kennen VZ mobiel combi

25 april 2015 om 00:27

Heet er iemand worstenvinger?

Logisch als je op je 15e nog geen basisspeler in het eerste bent, kan je beter naar City gaan. Het zou zoveel leuker overkomen als ze zouden zeggen. Ik ga naar City en nu rijd ik in een Bentley. Neemt niemand em toch kwalijk.

24 april 2015 om 23:06

Eerder een mooie Gazelle, gezien zijn leeftijd

25 april 2015 om 00:13

Waarschijnlijk heeft Ajax hem geen van hun befaamde plannen gepresenteerd.

25 april 2015 om 09:26

Jawel hoor, er was echter geen contract met veel nullen bij neergelegd, dát was het probleem..

Ach over 3, misschien 5 jaar zien we deze jongen opeens weer opduiken bij FC Utrecht of zo. Als hij geluk heeft.

Maar hij heeft nu tenminste een dik contact ;-)

25 april 2015 om 00:28

Ze mogen toch pas een contract tekenen vanaf hun 16e dus denk niet dat hij een dik contract heeft gekregen

25 april 2015 om 09:31

Dit seizoen 80k, aankomend seizoen 100k. Zijn idd hogere bedragen dan dat Ajax doorgaans bied aan 16 jarigen, maar zo heel veel scheelt het ook weer niet.. Volgens mij is 60k bij Ajax zo'n beetje de max voor een 1e contract. En het salaris bij Ajax loopt niet elk jaar op, die blijven meestal gelijk tot er een verlenging getekend wordt, maar als je op je 18e verlengd en je zit al dicht tegen het 1e, ga je van junioren contract naar een senioren contract en ga je soms 400 tot 600% meer verdienen..

Men vergeet weleens dat het voetballers anders is. Dit is hun baan. Hij mocht dan misschien meespelen met A1 , maar hij kreeg nog geen contract aangeboden , bij City wel en nog wel veel meer dan hij misschien ooit van ajax zou krijgen. Dit is hun werk.

Ja.. en mijn naam is haas.

Maar bij City komt hij wel degelijk in de toekomstplannen voor. City haalt alleen maar jeugdspelers die volop kansen krijgen. In het huidige elftal spelen ook zo 8 spelers uit de eigen jeugd, minstens. Nee, deze jongen gaat echt doorbreken bij City, als je als jongeling ergens kunt doorbreken dan is het bij City wel. Bij Ajax krijg je nooit echt kansen als jonge speler. Daar heb je ervaring nodig. Het zegt al genoeg dat de gemiddelde leeftijd bij Ajax 28,4 jaar is.

25 april 2015 om 13:22

Mwoah, als je een goede carrière hebt kun je uiteindelijk meer verdienen dan als jeugdspeler al te vertrekken.

Wow! Echt schandalig dat hij dit zegt (ondanks dat het 'zijn' mening is). Ajax gaf hem de kansen bij de A1 en dat terwijl hij 15 was.. geen vertrouwen? Huh, verklaar je dan nader.. misschien dat we de uiteindelijke reden(€€€€€€€€€€€€€€€€€€) dan begrijpen.

25 april 2015 om 00:15

Waarschijnlijk had hij zo'n uitgestippeld plan willen hebben zoals Bazoer kreeg. Dan geef ik hem gelijk, want waar ben je nou zonder een op papier uitgeschreven plan. Tja dat je op jonge leeftijd mag meedoen met een hoger team spreekt nou eenmaal geen echt vertrouwen uit.

Mooi om te zien dat wanneer een ex-ajacied met zo'n wazig verhaal over plannen komt, dat alle Ajax supporter helemaal gek worden. Zit je dan met een speler waarvan je dacht dat een elftal hoger spelen genoeg vertrouwen uitsprak. Nee, spelers willen roadmaps to success alvorens ze vertrouwen voelen, Oja en een beetje meer geld.

“naar de grote wedstrijden ga ik nu regelmatig kijken en dan kriebelt het.”

Alleen al uit dit zinnetje blijkt dat hij het eerste van City niet snel zal halen. Er straalt niet uit dat hij koste wat kost het eerste elftal wil halen. Het kriebelt alleen een beetje.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren