Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik kan niet wachten om de fans van Internazionale weer te omhelzen’

Laatste update:

Roberto Mancini heeft weer werk. De 49-jarige Italiaan diende in juni zijn ontslag in bij Galatasaray en verbond zich donderdag aan zijn voormalige werkgever Internazionale. “Dit is een nieuwe uitdaging en ik kijk ernaar uit om de fans van de Nerazzurri weer te omhelzen. Forza Inter”, schrijft de trainer op zijn Twitter-account.

/

Mancini wordt zaterdagmiddag officieel gepresenteerd in het Giuseppe Meazza en is de opvolger van Walter Mazzarri, die vrijdag al vroeg in de middag werd ontslagen. Internazionale staat na elf speelronden op de negende plaats en heeft liefst twaalf punten minder dan koploper Juventus.

Eigenaar Erick Thohir lichtte eerder vandaag de komst van Mancini al toe: “Zijn verleden bij Inter en bij andere clubs spreekt voor zich. Zijn internationale ervaring en honger naar succes zullen een positief effect op het team sorteren.”

Denk jij dat Internazionale zich dit seizoen voor Europees voetbal kwalificeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zouden de fans blij zijn met hem? Is niet echt iemand die het team beter maakt. Als Inter terug aan de top wil moeten ze een betere trainer halen. Ik denk iemand als De Boer, Emery, Bielsa dat zijn trainers die het team beter maken.

14 november 2014 om 19:35

De meeste Inter fans zijn zeer zeker blij met hem, kent de club en haar cultuur, en kan vooral op nationaal niveau wat neerzetten, en dat is nu de primaire taak van dit Inter, terug de strijd met ons kunnen aangaan. In Italië en vooral bij Inter is Mancini geliefd, denk dat hij de goede keuze is voor deze job op dit moment. Want je moet ook rekening houden met de eventuele en huidige beschikbaarheid van goede trainers, en die is er amper. Mancini zat zonder club, dusja.

14 november 2014 om 21:20

Ookal is het een juventino moet ik Alex gelijk geven, We verwachten niet meteen een kampioenschap maar Cl moet haalbaar zijn met deze Spelers en met dit geld.

Hij is toch de man die succes meebracht bij Inter, dus waarom niet weer? Opvallend overigens dat alle coaches na Mancini en Mourinho er geen ruk van bakte bij Inter, terwijl ze toch wel aardig materiaal hebben.

14 november 2014 om 19:45

Geen zlatan meer

14 november 2014 om 19:49

Zonder Zlatan wonnen ze nog de Champions League.

14 november 2014 om 22:27

Dat was dat seizoen met Milito, Sneijder en Etoo en nog velen andere goede spelers (beter dan die er nu spelen). Onder Mancini had je buiten Ibra ook nog Adriano, Viera enz

De Inter fans over het algemeen zullen zeer tevreden zijn met het besluit van Thohir. Op dit moment de meest realistische optie en tevens ook een zeer geschikte om de taken over te nemen.

De voorzitter heeft afgelopen week met de Uefa een gesprek gehad inzake de FFP en hoe Inter erin staat. Ook heeft Thohir de Uefa voorstellen gedaan omtrent de maatregelen die worden genomen om de schulden af te lossen.
Ik denk dat uit dit gesprek positieve signalen zijn afgegeven richting Inter waardoor Thohir toch besloten heeft om Mazzarri zijn zak met geld mee te geven en te ontslaan.
Blijkbaar was er dan toch financiële ruimte om het ontslag van Mazzarri te realiseren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren