Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik huilde om het verlies van AZ, terwijl ik helemaal niks met AZ had’

Laatste update:

Wout Weghorst stapte deze zomer over van Heracles Almelo naar AZ, nadat hij het in Almelo prima deed met twaalf doelpunten. In Alkmaar doet hij samen met Fred Friday hard zijn best om de verkochte topscorer Vincent Janssen te doen vergeten en aan zijn eigen ontwikkeling te werken. Hij geniet er al met volle teugen van.

/

In gesprek met RTV Noord-Holland zegt de 24-jarige Weghorst dat hij er veel voor heeft gedaan om te komen waar hij nu is. “Veel krachttraining gedaan met een persoonlijke trainer. Een diëtiste in de armen genomen voor mijn voeding. Daarnaast heb ik vorig jaar een tijdje aan yoga gedaan, omdat ik daar het één en ander over had gelezen van andere topsporters”, aldus de spits.

Als jonge voetballer kwam hij uit voor FC Emmen, maar hij hield ook goed in de gaten wat de grote Nederlandse clubs deden. Zo zag hij AZ in mei 2005 stranden in de halve finale van de toenmalige UEFA Cup: een 3-2 thuiszege op Sporting Portugal was niet genoeg. “Ik weet nog wel dat ik als klein jochie moest huilen, terwijl ik helemaal niks met AZ had. Nu speel ik zelf in het shirt van AZ, dat is super en daar ben ik trots op”, aldus Weghorst.

Denk je dat Wout Weghorst zal slagen bij AZ?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik denk dat ik daar meer ziek van was dan de gemiste kampioenschap in 2007. Dit was echt in de allerlaatste seconde dat we de finale misliepen. Die wedstrijd tegen Excelsior was gewoon drama en was al vrij snel duidelijk dat het een lastig verhaal zou worden.

29 augustus 2016 om 14:10

Ik herinner het me nog als gisteren. Anderhalf uur in de regen de longen uit m'n lijf geschreeuwd. Wat een dag was dat. Zo zonde!

29 augustus 2016 om 14:19

Ik de volledige twee uur (verlenging).
Maar ook in 2007 heb ik staan tranen op het waagplein in kroeg.

29 augustus 2016 om 16:11

De enige keer dat ik nog meer dronk was toen we wel kampioen werden.

29 augustus 2016 om 15:23

Weghorst doet er alles aan om geliefd te worden ... Eerst een interview in VI waar hij zegt dat hij het moeilijk heeft gehad in zijn jeugd (hij is zoon van 1 van de meest succesvolle autodealers in NL...) en nu dit verhaal. Waarom deze onzin verhalen?

24 Jaar en nog grote stappen nodig om ooit voor een 6,7,8+ miljoen te kunnen verkassen.
Want dat is de filosofie van de Nederlandse clubs, opleiden.

AZ heeft meer aan een Kramer van Feyenoord.

29 augustus 2016 om 14:00

Nee, echt niet. Die Kramer is een walgelijke vent, die hoef ik niet bij ons te zien. Veel te statisch ook. We hebben Friday al, dat wordt een nieuwe topper.

29 augustus 2016 om 14:36

Haha kom op zeg. Kramer heeft inderdaad behoorlijk irritante trekjes, maar als er op de velden een iemand is die zich echt niet weet te gedragen tijdens wedstrijden is het Wout Weghorst. Wat een engnek is dat. Ik kan me voorstellen dat je dat bij hem er op de koop toe neemt, maar vervolgens zeggen dat je Kramer niet in een AZ-shirt wilt zien vanwege z'n gedrag is hypocriet.

29 augustus 2016 om 16:11

De trekjes van Kramer komen heel erg overeen met een zekere Weghorst. Alleen trekt die laatste er een gezicht bij van de grote onschuldige.

29 augustus 2016 om 17:51

Hypocriet, nee dat ben ik zeker niet. Ik heb namelijk in de tijd dat Weghorst kwam hetzelfde gezegd als dat ik nu over Kramer doe. Bovendien komt Weghorst niet eens voor in mijn verhaal en ging het hier over Kramer. Die is te statisch en dus niet geschikt voor AZ, net zo als Weghorst dat ook niet is. Overigens doet Wout zn stinkende best en doet hij tot nu toe elke wedstrijd normaal, niks mis mee dus. Blijf dat volhouden zou ik zeggen.

Weghorst vind ik een spits die eigenlijk tekort komt voor AZ. Maar het is wel een speler die hard werkt en altijd er vol voor gaat.

29 augustus 2016 om 14:22

Daarom krijgt Fred nu het voordeel ook al heeft die nog lang het niveau niet.
Laat ze elkaar maar beter maken en strijden om die basisplek.
Ook Janssen begon op de bank en bij Jong Az.

29 augustus 2016 om 15:52

Friday vind ik een aardig spits. In potentie is hij veel beter dan Weghorst

29 augustus 2016 om 18:46

Ik vind dat Friday het gister juist heel erg goed deed, werkte hard, won heel erg veel duels en had oog voor medespelers. Ja, zn afronding moet beter en zn aannames ook, maar dat komt snel goed denk ik. Hij is in ieder geval veel verder in vergelijking met Weghorst.

Ja en toen dag ervoor zelfde tegen achter Milan toen in kwart finale cl geloof ik. Wat een rot week was dat zeg hadden toen zomaar 2 nl clubs in de Europese finales kunnen staan

Je huilde ook als je een tikje kreeg op de training bij NEO of als je wissel moest staan en dan riep je mijn vader is de hoofdsponsor hier.

Zegt dus niet zoveel.

Ik ben ook niet voor AZ, maar heb toen ook een traantje moeten laten. En ook iets daarna toen PSV de finale misliep. Het deed wel wat me toen gasten als Van Galen en Alex daar met tranen in de ogen stonden.

05-05-05... Wat een afschuwelijke week was dat met AZ en Psv. Tickets waren al bijna geboekt naar Lissabon en toen vond Co het opeens nodig om Janga in te brengen. Onbegrijpelijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren