Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik houd er niet van om over Real Madrid te praten, ik schaam me'

Laatste update:

Jonathan Woodgate verbond zich eerder deze maand aan Middlesbrough, waar hij tussen medio 2006 en begin 2008 eveneens op de loonlijst stond. De 32-jarige verdediger verleden wil liever niet meer over het verleden praten. Hij wordt immers als een de grootste miskopen van Real Madrid beschouwd: als aankoop van 16,5 miljoen euro speelde hij slechts veertien duels. Woodgate, acht interlands, werd in de bloei van zijn loopbaan geteisterd door divers blessureleed.

/

"Ik heb een paar mooie transfers gemaakt, maar heb mijns inziens tot dusver geen geweldige loopbaan gehad. Door blessureleed heb ik niet aan de verwachtingen kunnen voldoen, helaas. Wat heb ik nu gewonnen? Niet veel. De FA Youth Cup, de Carling Cup. Ik maakte de winnende treffer in die wedstrijd. Weliswaar met mijn neus, maar het was de winnende treffer." Bij Real Madrid zat hij in de kleedkamer met onder meer Zinedine Zidane, Ronaldo en David Beckham. De samenwerking werd niet datgene wat beide partijen er van tevoren verwacht van hadden.

Woodgate voelt zich niet op zijn gemak als Real Madrid ter sprake komt. "Ik schaam me eigenlijk een beetje. Ik houd er niet van om over Real Madrid te praten. Ik was daar jaren geleden en afgelopen seizoen speelde ik voor Stoke City. Laten we dat allemaal vergeten. Bij Real Madrid is 'wat als' natuurlijk van toepassing, maar daar heb ik nu niets meer aan. Ik concentreer mij liever op mijn toekomst."

/

Woodgate maakte medio 2004 de overstap naar Real Madrid, maar debuteerde pas ruim een jaar later. In zijn debuutwedstrijd tegen Athletic Bilbao maakte hij een eigen doelpunt en kreeg hij een rode kaart. "Het was juist positief", claimt Woodgate. "Ik was weer fit. En ik kreeg zelfs applaus. Ronaldo kwam zelfs naar mij toe en zei: 'Maak je geen zorgen, je speelt tenminste'. Ik zei: 'Ja, je hebt gelijk'. Dat duel wonnen we met 3-1, dus wellicht was het bij een nederlaag heel anders geweest."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Niet alleen de grootste miskoop van Real, misschien wel de grootste miskoop ooit!

13 juli 2012 om 01:27

Onzin! Andy carrol is voor minstens 3 keer zoveel gekocht en kan er niks van nog een veel grotere miskoop.

13 juli 2012 om 01:36

Hij wordt beschouwd als grote miskoop van "real Madrid", het gaat hier niet over Liverpool of andere clubs.

13 juli 2012 om 02:55

true gooner noemt woodgate mogelijk de grootste miskoop ooit, niet alleen van real madrid, maar in het hele voetbal. memphisdepay noemt daarop carrol misschien wel de grootste miskoop ooit. Dus 0485psv lees ff goed!!!! Je past echt bij de 90% van de reaguurders die hier half of helemaal niet lezen.....

13 juli 2012 om 03:22

Gaat gauw terug naar Dumpert met je reaguurders..

Woodgate was talentvol maar is jammer genoeg nooit belangrijk voor Real Madrid. Hoeveel Nederlanders kunnen daar niet over meepraten? In mijn optiek is het een kwestie van club beleid wanneer iemand mislukt of niet..

13 juli 2012 om 01:41

Madrid heeft een pattent op miskopen ... Kaka, Owen, Cassano, ...

13 juli 2012 om 01:49

Ik ben ook een barca-fan, maar om eerlijk te zijn maakt barcelona de laatste jaren ook veel miskopen. Gelukkig heeft barcelona een goede jeugd die dit compenseert!

13 juli 2012 om 02:13

Dat zijn allemaal gewoon goeie spelers die voordat ze naar Real gingen het goed deden bij hun clubs. Dat ze niet uit de verf kwamen bij Real, oke, maar die jongens die jij noemt hadden zich al bewezen in een grote competitie.

Barca heeft trouwens ook lelijke aankopen gedaan hoor de laatste jaren: Hleb, Chigrinksy(?), Henrique, Keirrison, en dat was alleen in de laatste 5 jaar dusja...

13 juli 2012 om 04:49

@jjunited, Jij vergeet Zlatan nog ! Die kwam totaal niet aan voetballen doen daar in Barca, hij is niet gemaakt voor 'barca' voetbal !!

13 juli 2012 om 07:59

De laatste miskopen waren Henrique en Keirrison.
Daarvoor Hleb, maar dat had meer te maken met zijn gedrag dan iets anders.
Wie nog meer verder?
Verder noemt alleen een imbeciel Chygry. Die jongen moest behouden worden, maar Rosell ging tegen de wens van Guardiola in en verkocht hem alsnog. Dat maakt van Chygry geen miskoop, dat de beslissing was gewoon debiel.

13 juli 2012 om 08:28

iedere club heeft wel "miskopen" maar Real koopt zo veel spelers en dan ook nog voor zo veel geld....als je toch ziet wat die op een speler afschrijven en wat ze daar voor terug krijgen......dan is de balans zeker de laatste 10 jaar toch erg slecht.

Zie ook de investering tov het rendament van onze rotterdamse "gouden" vriend en onze goaltjesdief.

Ik vindt het smijten met geld (dat ze zelf niet eens hebben) zoals Real doet een toonbeeld van zeer slecht beleid. Dat ze (vooral daardoor) schulden hebben terwijl er zo veel inkomsten zijn is het tweede keiharde bewijs.

13 juli 2012 om 09:46

Gozer praat niet na en doe wat research voor dat je wat slecht gaat praten over Real.geld dat ze niet hebben?real heeft altijd geld.ze staan niet voor niets al meer dan 6 jaar op nummer één van de meeste inkomsten.barca,die hebben geen geld.ge moet hier u haat niet komen uiten op Real en doen alsof dat Real de enigste club is die koopt.

13 juli 2012 om 11:08

Ah voor dat geld was hij in feite een koopje. Het is gewoon pech dat hij nooit fit is geworden. Dat risico loop je altijd. Maar dan vind ik Carrol, Torres of Scheva grotere miskopen. Want die kosten ook echt nog bakken met geld.

13 juli 2012 om 11:50

En terrecht, alleen als die nooit een ernstige blessure zou hebben gehad had ik het nog wel willen zien

Alleen een miskoop door zijn blessure. Deze jonge is een goeie verdediger maar ja helaas

13 juli 2012 om 01:38

Woodgate had inderdaad een goede speler kunnen worden, speelde ook zeer goed(vond ik) voor zijn blessureleed. Alleen vergeten mensen dit vaak, en menen ze dat hij geen kwaliteit had, maar in tegendeel..

Woodgate was een zeer getalenteerde speler en het was in die tijd gewoon een logische aankoop. Mijns inziens is dit geen miskoop maar een pechverhaal. Ivan Gabrich was bijvoorbeeld ooit bij Ajax een echte miskoop, die kon er namelijk geen reet van. Woodgate is gewoon een goede voetballer die veel pech heeft gehad.

13 juli 2012 om 02:10

Ja en wij Arjen Robben maar de man van glas noemen, nou dan is deze vent van piepschuim gemaakt....

Zonde, hij had een grote meneer kunnen zijn in het hedendaagse voetbal....

Het enige wat me echt in het oog springt bij de tekst is de opmerking van Fenomeno! Wat een persoon en wat een voetballer. Prachtig toch na een eigen goal en een rode kaart, van ach je speelt tenminste. Die gevoelens zou Ronaldo zeker met hem delen naar al het blessureleed wat O Fenomeno heeft gekend.

Off: Voor O Fenomeno geld what if voor zijn hele carriere na zijn 22e jaar...

Dit is dan wel weer heel erg mooi:

In zijn debuutwedstrijd tegen Athletic Bilbao maakte hij een eigen doelpunt en kreeg hij een rode kaart. "het was juist positief", claimt Woodgate. "ik was weer fit. En ik kreeg zelfs applaus. Ronaldo kwam zelfs naar mij toe en zei: 'maak je geen zorgen, je speelt tenminste'. Ik zei: 'ja, je hebt gelijk'.

Ik snap ook wel dat hij niet graag terugkijkt naar die periode. Een goeie verdediger als hij fit is, helaas is hij erg weinig fit geweest...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren