Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik houd er niet van als ik in twijfel word getrokken’

Laatste update:

Quincy Promes verruilde FC Twente tweeënhalf jaar geleden voor een avontuur bij Spartak Moskou en is in de Russische hoofdstad inmiddels uitgegroeid tot een gewaardeerde kracht in het elftal van Massimo Carrera. Nadat de aanvaller in zijn eerste twee seizoenen al goed was voor 31 competitiedoelpunten, staat de teller halverwege deze jaargang op zes treffers. Eerder deze maand werd de naam van Promes gelinkt aan onder meer Liverpool.

/

"Ik houd me niet bezig met andere clubs, ik houd me alleen bezig met Spartak. De mensen die mij kennen, kunnen dit bevestigen", vertelt de 25-jarige vleugelflitser aan Championat. Promes speelt in het Nederlands elftal samen met Georginio Wijnaldum, die bij Liverpool op de loonlijst staat en onlangs aangaf zijn collega-international graag te verwelkomen op Anfield. Promes erkent met Wijnaldum gesproken te hebben, maar dat zou niet over een transfer zijn gegaan.

"Ik kan niets beloven, maar ik houd er niet van als mensen mijn woorden in twijfel trekken. Ik heb altijd gezegd dat ik niet zal vertrekken zolang de voorwaarden voor Spartak niet goed zijn", vervolgt de geboren Amsterdammer, die momenteel met zijn werkgever aan kop gaat in de Russische competitie. "We hebben nog helemaal niets bereikt. Dit is nog zeker niet het moment om deze club te verlaten." Het huidige contract van Promes in de Otkrytie Arena loopt door tot medio 2021.

Zie je Quincy Promes deze maand nog vertrekken?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

6 goals en met 6 assists bovenaan de assist rank... toch mooi! Maar voor hem en zijn ontwikkeling zou het toch beter zijn als ie na dit seizoen naar een betere competitie gaat. Als Spartak Kampioen word kan hij daar na 3 jaar door de voordeur vertrekken. Maar miss heeft hij het gwn echt naar zijn zin Moskou en wil hij lekker blijven.. dan moet hij dat vooral doen! Maar voor zn ontwikkeling toch beter om te vertrekken denk ik.

Toch knap dat hij het nu al een aantal jaar behoorlijk goed doet in toch een lastige competitie. Komt ondanks zijn money filmpjes ook in interviews prima over. Hoop wel dat hij binnenkort stap maakt naar topcompetitie om te zien wat hij echt kan!

wat zal die moeten kosten op het moment niet iets voor ajax haha de spelers die ze willen halen kost ook rond 20 mil

26 januari 2017 om 20:28

30/40 miljoen

26 januari 2017 om 21:01

Promes gaat sowieso niet terug naar de eredivisie. Tevens zal ajax minimaal 2.5 keer boven het salarisplafond gaan zitten.

Maak aub die stap naar een topclub nu anders krijg je straks Witsel dingen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren