Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoor mensen nog wel eens wat laatdunkend doen over Jeroen’

Laatste update:

De manier waarop Jeroen Zoet twee weken geleden zijn doel schoonhield tegen Atlético Madrid dwong respect af bij de buitenwereld. Willy van de Kerkhof noemde de 25-jarige keeper van PSV meteen de beste van Nederland en hoewel niet iedereen er zo over zal denken, wordt Zoet wel door velen tot de beste twee of drie gerekend. Ruud Brood vindt het mooi om te zien hoe de keeper zich heeft op weten te werken.

/

Zoet zat er jaren ‘aan te komen’ bij PSV, maar had eerst twee seizoenen nodig bij RKC Waalwijk onder keeperstrainer Ed de Goey nodig om door te breken. Phillip Cocu gebruikt hem nu voor het derde jaar op rij als eerste man onder de lat en Remko Pasveer krijgt Zoet met geen mogelijkheid weg. Cocu’s assistent Brood maakte Zoet nog mee in Waalwijk en herinnert zich nog hoe de keeper heel bewust de keuze maakte voor RKC.

“Mensen vroegen hem: "Waarom ga je toch degradatievoetbal spelen met RKC? Dan krijg je wel veel te doen, maar het is niet goed voor je ontwikkeling. Maar hij koos voor RKC. Zo ken ik hem ook. Hij maakt bewuste keuzes”, haalt Brood naar boven in een interview met Voetbal International. Brood hoopt dat de publieke opinie over Zoet de komende tijd zal gaan veranderen naar positief.

“Ik hoor mensen nog wel eens wat laatdunkend doen over Jeroen:Hij houdt een paar balletjes tegen. Maar ik vind wel dat hij dat toevallig heel erg goed doet”, stipt Brood aan. Zoet keepte dit seizoen nog alle wedstrijden van PSV in de Eredivisie en kreeg 24 tegengoals in 26 wedstrijden. Liefst elf keer hield de doelman ‘de nul’ en de laatste zes wedstrijden op rij (inclusief het duel met Atlético) scoorde niemand meer tegen Zoet.

Jeroen Zoet is flink vooruitgegaan ten opzichte van zijn eerste seizoen in de basis bij PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Vind dat hij zich prima ontwikkelt maar Cillessen is (nog) net wat beter.

10 maart 2016 om 08:48

Dat vindt iedereen behalve in Eindhoven. Het begint zielig te worden. Cillissen en Vermeer zijn gewoon een klasse beter. Dan heb ik het nog niet eens over de jongens in t buitenland.

10 maart 2016 om 09:05

Cilissen wint de strijd omdat hij het meest constant is, vermeer maakt teveel blunders en vind ik sowieso niet beter dan zoet. Zoet is in potentie wel de beste denk ik.

10 maart 2016 om 09:09

Vermeer weet ik niet zeker. Op een goeie dag zeker maar maakt toch teveel foutjes

10 maart 2016 om 09:32

Hahaha Zoet is nooit de beste. Dan heb je echt een verkeerde bril op. Hij speelt een redelijke reeks en een paar goede balletjes gered tegen de Spanjaarden en hup: WERELD KEEPER!! Beste van Nederland!! Haha laat hem eerst maar eens constant een seizoen keepen. Hij is een redelijke keeper maar Kenneth is een stap verder en Jasper wel 2! In potentie vind ik Jasper veruit de beste.

10 maart 2016 om 09:38

Zoet is in potentie beter dan Cillissen anders zou Cillissen nog steeds aan het ontwikkelen zijn maar dat is niet zo en Zoet ontwikkeld zich wel ongelofelijk goed. En ik heb Zoet op niet heel veel fouten kunnen betrappen dit seizoen veel van de tegen goals die hij tegen kreeg kwam ook een beetje door de gemakzuchtigheid van het hele team.

10 maart 2016 om 11:57

Cillessen ontwikkelt zich niet? Volgens mij heeft de defensie in Amsterdam in jaren niet zo weinig tegendoelpunten gehad!

De enige reden waarom Jeroen Zoet zich misschien op dit moment harder ontwikkeld is omdat hij bij PSV Europees heeft overwinterd en dus nu geconfronteerd wordt met betere tegenstanders. Maar als Ajax deze selectie bij elkaar kan houden, dan kan er ook in Amsterdam na de winterstop best europees voetbal gespeeld worden. Dan zal Cillessen ook die ervaring opdoen...

Voor veel spelers (cillessen, Klaassen, Gudelj) gaat dat nu wel een eis worden om de laatste stap naar de status van Topspeler te maken

10 maart 2016 om 13:49

Cillissen heeft al 4 jaar achterelkaar champions league ervaring gehad en dit is Zoet zijn eerste jaar in de Champions League en Zoet ontwikkelt zich wel degelijk veel sneller dan Cillissen de reden waarom Ajax minder doelpunten tegen heeft komt ook omdat Ajax niet echt leuk voetbalde eigelijk gewoon saai voetbal.

10 maart 2016 om 15:11

Precies daarom denk ik dat Cillessen verder is in zijn ontwikkeling, al heeft hij in die 4 jaar niet een keer europees overwinterd? Zoet is dat nu keihard aan het inhalen door gewoon achtste finale te spelen.

Tja, dat ajax misschien saai voetbalt doet toch helemaal niets af aan het feit dat het razend knap is dat ze zo weinig tegendoelpunten krijgen? Dat is een compliment voor Frank de Boer en de hele verdediging van Ajax inclusief Jappie Cillessen.

Ja, tuurlijk is 'ie vooruit gegaan ten opzichte van zijn eerste basis seizoen. Zou anders niet goed zijn..

10 maart 2016 om 09:34

Idd. En toen had hij die foutjes al. Ze zijn er wel veel minder nu maar hij is nog geen topper..

Begint nu wel een hele hype te worden, onze Jeroen Zoet. Heeft vrij weinig echt punten gepakt, sleept nu een punt door het vuur tegen atleti. We doen meteen alsof het vd sar is. Laat hem dit maar regelmatig doen.

10 maart 2016 om 08:03

Hij heeft kwaliteiten maar er zijn minstens vijf betere Nederlandse keepers: Vorm Ruiter Vermeer Cilissen Stekelenburg etc. Waarom doen mensen opeens alsof zoet een hele goede keeper is, want dat is hij niet. Aardig meer niet. Zwak in de 1 vs 1, niet goed bij ballen van de zijkant, op de lijn aardig maar kan echt stukken beter, weinig spelinzicht en echt nul personality. Als ik een spits was geweest was ik niet onder de indruk.

10 maart 2016 om 08:23

Vorm & Stekelenburg allebij tweede keeper Ruiter is een goeie keeper voor een provincie club als Utrecht Vermeer verliest 7 keer op rij dus pakt geen punten en is te onrustig in doel en ik vind dus alleen dat Cillissen iets beter is maar zijn ontwikkeling staat stil en deze jonge kan geen penaltys tegen houden en gaat juichen wanneer een penalty op de paal beland bij hem in die Europa League voorronde wedstrijd volgesmij en Cillissen zijn uitstraling is volmaakt irritant en Zoet ontwikkelt zich steeds verder dus hoelang is Cillissen nou daadwerkelijk nog de beste van Nederland aangezien Zoet al 6 Wedstijden achter elkaar de 0 houdt inclusief Atletico Madrid.

10 maart 2016 om 08:54

Dat die pingel mis ging, betekende ook dat de wedstrijd niet spannend werd hè. Verder zorgen mensen als jij ervoor dat hij zo blij is dat er een penalty niet in gaat (telkens weer aanhalen dat ie ze niet stopt). OT: Zoet doet het gewoon prima dit seizoen, met name de afgelopen weken, laten we hopen dat hij ze volgende week tegen Atletico er ook uit houd.

10 maart 2016 om 08:59

Niet spannend? Ajax had moeite met een middenmoter uit het oostblok ergens en lag hierdoor bijna uit de Europa League.

10 maart 2016 om 09:08

Sorry maar dat met die bal op de paal is jou mening hoe jij denkt over cillissen. Zoet is echt beter geworden vergeleken met vorige jaar, is echt een aanwinst voor de gemiddelde club in de eredivisie. Daar is dan op dit moment ook alles mee gezegd. We zien hoe hij zich verder ontwikkeld dit seizoen. Keeper keept een goede wedstrijd, gebeurd bij velen keepers zie stekelenburg wk 2010 werd ook de beste genoemd toen van de wereld waar staat hij nu? Het is makkelijk praten kijk wat hij straks tegen atletico gaat doen.

10 maart 2016 om 09:18

Ik denk dat Zoet zich zover kan ontwikkelen dat hij ook wel bij een subtopper als Liverpool aan de gang kan later bij Liverpool staat op het moment Mignolet in het doel die heeft ook de uitstraling van een pannekoek en is wat trager met alles en is daarom ook heel erg vergelijkbaar met Zoet.

10 maart 2016 om 08:05

Precies, keept redelijk seizoen met uitschieter tegen Atletico. Alleen heeft half Nederland alleen juist die wedstrijd van hem gezien.

Redelijke keeper die op dit moment in vorm is.

Zoet moet nog werken aan zijn opbouw.

Ik houd altijd mijn adem in als de verdedigers de bal terug spelen op Jeroen.
Hij wacht altijd nèt te lang met die bal wegrossen

10 maart 2016 om 08:48

Natuurlijk hou ik mijn adem ook wel even in maar onderhand raak ik het ook wel gewend van hem dat hij iets trager met de bal naar voren te crossen maar dit hoort gewoon bij hem en is dat dus gewend en zolang het goed gaat vind ik het ook niet erg ik snap ook niet waarom iedereen zoveel hem blijft bekritiseren hij keept een uitstekend seizoen en ontwikkeld zich veel beter als Cillissen op het moment.

10 maart 2016 om 09:03

haha inderdaad. Elke keer toch weer even die spanning of hij op tijd is. maar tot nu toe gaat het nog goed

Toch blijft het wisselvallig. Hij is redelijk onzeker in de opbouw. Als hij een bal voor zijn voeten heeft en er komen 2 man op hem af wacht hij vaak te lang met wegschieten.

10 maart 2016 om 08:58

Ik vind dat hij niet onzeker is in de manier van zijn opbouw de manier waarop hij de bal wegschiet is gewoon zijn manier van weg schieten ik heb hem ook niet betrapt dit seizoen op een bal die hij zomaar in de voeten van de tegenstander trapde op een fatale plek op het veld.

Maar dit is geen keeper voor het Nederlands elftal. Vermeer,Cillessen,ruiter,vorm,Stekelenburg en krul vind ik sowieso beter

10 maart 2016 om 09:07

Hoe kan je Vorm en Stekelenburg nou meer geschikt vinden voor het Nederlands Elftal terwijl ze allebij tweede keeper zijn op het moment en Krul is geblesseerd dus die zou op het moment sowieso niet opgeroepen kunnen worden Vermeer blijf ik te onrustig vinden en ik zou dus niet lekker op me gemak Verdedigen als ik Vermeer achter me heb staan in Cillissen kan ik me nog vinden dat die meer geschikt is voor het Nederlands elftal maar Zoet ontwikkeld zich op het moment zo goed en daarom vraag ik me af hoelang Cillissen nou nog echt beter is.

10 maart 2016 om 10:47

Ik denk dat er in de kwaliteit van de beide keepers, Cillessen en Zoet, weinig verschil zit. Een belangrijke factor waar ik als bondscoach naar zou kijken is de verdediging die ervoor staat. Wanneer bijvoorbeeld Bruma centraal speelt met De Vrij of Van Dijk, Willems linksachter staat, dan is het in mijn optiek een voordeel om een keeper te hebben die al helemaal is ingespeeld op één of meerdere verdedigers.

Het is de uitstraling van Zoet waardoor men hem onzeker vind en dus minder. Zoet heeft de uitstraling van een lief jongetje en lijkt trillend een bal weg te schieten. Maar 2 jaar bij RKC heb ik hem wekelijks gezien toen deed hij dit al en is gewoon zijn stijl. Het oogt onzeker maar hij weer donders goed wat hij doet.

10 maart 2016 om 09:27

Ik zie genoeg voetballers op Eredivisie niveau in Nederland die een uitstraling hebben van een klein jongetje die heel erg verlegen is niet alleen Zoet.

10 maart 2016 om 10:41

Ik vind dat Zoet, doordat hij zo rustig is, niet snel onder de indruk van dingen is. Dat komt op mij heel zelfverzekerd over.

Zoet is ook een prima keeper. Deed het heel goed bij Rkc. Leek toen moeite te hebben bij Psv, maar heeft zich uitstekend hervat.

Wat een beetje tegen m werkt, is dat hij de uitstraling van een zak zand heeft.... Iets meer flair zou wel mogen !

10 maart 2016 om 10:40

Zijn uitstraling kan wel tegen hem werking voor de beeldvorming. Echter is het geen probleem om de nationale top te bereiken. Zoet heeft een uitstraling die je kunt omschrijven zoals jij doet, ik vind het een degelijke, rustige maar vooral zelfverzekerde uitstraling. Cillessen heeft ook een uitstraling alsof hij de afgelopen week niet geslapen heeft, maar gelukkig zijn beide spelers kwalitatief goed genoeg om bij de topclubs te spelen.

Zulle we hem maar meteen in het rijtje zetten met neuer buffon en leno want phoephoe wat is die goed kom op man het lijkt wel of de eindhovenaren de arogantie van Amsterdam overnemen ik merk al 2 jaar dat ze in eindhoven denken dst ze heel europa aan kunnen zoet keept een keer goed en is meteen een wereldkeeper maar heeft eigelijk nog geen punt gepakt alleen tegen atleti cillessen daarin tegen pakt wel een punten voor Ajax en laat zien dat hij een onbetwiste nummer een is hou eens op met het hele gehype van psv want het begint zielig te worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren