Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoor in het evaluatiegesprek wel wat FC Twente met me wil’

Laatste update:

Alfred Schreuder gaat door een moeilijke periode in zijn nog prille loopbaan als trainer. Vorig jaar tekende de oud-middenvelder een contract voor vijf jaar bij FC Twente, maar de supporters eisen nu dat hij zijn spullen pakt en vertrekt. Zondagavond wachtten zij de spelersbus al met zo’n tweehonderd man op, nadat de uitwedstrijd tegen FC Utrecht verloren was gegaan. Schreuder voelt de pijn van de fans, maar werpt niet de handdoek.

/

“Natuurlijk doen de acties van de supporters iets met me, maar ik wil het seizoen op een goede manier afmaken. Daarna hoor ik in het evaluatiegesprek wel wat FC Twente met me wil. Het liefst ga ik door”, laat de trainer weten in het Algemeen Dagblad. Op dit moment staan de Enschedeërs op plaats elf in de competitie, mede door de zes strafpunten die het kreeg opgelegd van de KNVB.

Europees voetbal is heel ver weg voor FC Twente en het Algemeen Dagblad stelt, dat het misschien beter zou zijn voor iedereen als de club toch afscheid zou nemen van Schreuder. Zijn dure contract tot 2019 zou gewoon rechtsgeldig zijn (ondanks het ontbreken van de handtekening van de coach), maar Schreuder kan simpelweg geen goed meer doen bij de achterban. Tegelijkertijd voert de krant aan dat hij Dusan Tadic en Quincy Promes kwijtraakte en over de transfer van die laatste niet eens vooraf werd geïnformeerd.

FC Twente moet proberen een regeling te treffen met Alfred Schreuder

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Persoonlijk heb ik nog weinig vertrouwen in Schreuder. Jonge spelersgroep en volgend jaar waarschijnlijk nog jonger dan heb je een coach nodig met ervaring. Buiten de ervaring zit er totaal geen lijn in en maakt hij spelers niet belangrijker.

22 april 2015 om 07:38

Vorig jaar was Schreuder feitelijk ook al de hoofdcoach en toen liep het een stuk beter. Voor mij is dat reden genoeg om hem nog een jaar de kans te geven, maar gezien alles wat er nu gebeurt zou ik hem dan wel vragen om een loonoffer te doen.

22 april 2015 om 08:46

Vorig jaar had je natuurlijk ook Tadic, Promes en Guttierez. Zeker de laatste scheelt dit jaar een slok op een borrel.

22 april 2015 om 08:08

Fc Twente heeft ook afgelopen zondag weer laten zien dat ze over prima spelermateriaal beschikken. Tapia, Corona, Ziyech, Mokotjo, Bjelland, Gutierrez die weer terug is. Daar moet je meer uit kunnen halen dan de huidige 11e plek (ja ik weet dat ze 6 punten in mindering hebben). Blijkbaar is Schreuder niet in staat om dit te doen.

Dit is ook het beste. Het heeft toch ook geen nut om NU de trainer te wisselen. Na het seizoen in alle rust is het beste

22 april 2015 om 08:01

Nou sorry hoor maar het voetbal was vorig jaar ook al niet om aan te zien. Ben elke thuiswedstrijd geweest zowel vorig als dit seizoen maar het is echt dramatisch om 90 minuten aan te kijken. Rare wissels, geen speler die beter wordt onder hem en totaal geen vast systeem! Het wordt tijd voor een coach die aanvullend voetbal speelt zoals Bosz of Verbeek en die de jonge spelers hard laat trainen en zo nu en dan eens met twee voeten op de grond zet! Schreuder heeft zo zijn lieveling spelers en die blijven ongeacht hoe ze spelen staan! Als er niet zoveel blessures waren geweest hadden we nu nog nooit van Corona gehoord want Kusk en Mohktar zijn blijkbaar heilig! Nu doet Corona het zo goed kan die er niet meer omheen maar anders had Kusk er gewoon nog gestaan!

22 april 2015 om 13:54

Je hebt gelijk maar dan nog heeft het geen nut om 2, 3 wedstrijden voor het einde als er nikd meer op het spel staat de trainer te ontslaan. Zeker niet in het geval van FC Twente, waae ze gebaat zijn aan rust op het moment. Gewoon aan het einde van het seizoen doen

En dan? Twente heeft erg weinig geld om een andere trainer aan te trekken. Zonder dat er garantie is voor succes. En ach anders kunnen ze altijd youri mulder nog doorschuiven want van zijn olijke kop worden we ook nooit zat . Nee, gewoon zo laten.

22 april 2015 om 07:48

Youri heeft een Duits papiertje wat hier niet geldt. Gewoon Jansen er weer voor, dit maal als enige.

22 april 2015 om 08:42

En de Europese regelgevingen dan met betrekking tot vrij verkeer?

22 april 2015 om 09:06

Mijn opmerking was sarcastisch bedoelt. Ik ben geen fan van meneer mulder.

22 april 2015 om 09:38

Youri zit er ook als een zoutzak bij. De spits mist al jaren kans op kans en hij is de spitsen trainer.

22 april 2015 om 10:41

Dus hij heeft alles doorgeleerd aan castaignos?

22 april 2015 om 14:03

Wat lichaamstaal al niet kan doen.

Elke trainer raakt spelers kwijt, dat is niks nieuws. Of je nu vooraf geïnformeerd wordt of niet verandert niks aan de verwachte prestaties van wat er dan op het veld staat. Daarin is hij hopeloos tekort geschoten. In deze, voor Twente roerige tijden heeft hij het team niet kunnen inspireren, motiveren om een positieve draai op voetbal niveau te geven. Het was allemaal plichtmatig met de beleving van een geslagen hond.

3 jaar schreuder. 3 jaar geen prijs, geen europees hoofdtoernooi, geen goed voetbal en geen ontwikkeling.
Het heeft een enorme krater in twente geslagen en is 1 vd oorzaken van de financiële problemen.

22 april 2015 om 08:12

dat laatste klopt natuurlijk niet... hij is niet de oorzaak van de financiele problemen... of heeft hij zichzelf het contract voorgeschoteld?

22 april 2015 om 08:59

Dat laatste klopt natuurlijk wel. Hij is 1 vd oorzaken, want bv 3 jaar geen europees hoofdtoernooi kost heel veel geld.
De begroting, dure en brede selecties, grote stadion, echt alles was ingericht voor Europees voetbal. Dat daar teveel risico is genomen, is niet schreuder zijn schuld. Echter, al schreuders voorgangers pakte altijd Europese hoofdtoernooien mee, overwinteren altijd en af en toe een prijs.
Tot dat schreuder kwam..., van af dat moment letterlijk nooit meer een europees hoofdtoernooi, nooit meer een prijs.

Nou en of dat de club daardoor in financiële problemen is gekomen !

22 april 2015 om 09:12

Dan nog is het niet zijn schuld... De leiding van Twente heeft dan iemand aangesteld die niet capabel genoeg is...
Bovendien is het niet bewezen dat anderen het met hetzelfde materiaal beter gedaan zouden hebben (wel aannemelijk daar niet van)

22 april 2015 om 12:09

Nee, hij is 1 van de oorzaken.

22 april 2015 om 13:56

Als de leiding de begroting sluitend had gemaakt zonder Europees voetbal was daar niks aan de hand geweest. Dus dat is niet de schuld van Schreudet

22 april 2015 om 14:06

Nee, dat is niet zijn schuld zoals ik al postte.
Maar wel dat het hem 3 keer op rij niet lukte met zo'n begroting, selectie en stadion en zijn voorgangers allemaal wel.

22 april 2015 om 14:12

Nee dan kun je dus niet de huidige financiele situatie aan hem toeschrijven... dan had de leiding dus een te dure selectie waarbij het voor de begroting wel noodzakelijk was om europees voetbal te halen... dus de fout van de directie!

ik snap wel dat je vind dat hij er meer uit had moeten halen en dat ben ik met je eens alleen de financiele situatie aan hem toeschrijven slaat nergens op

22 april 2015 om 15:15

Zoals jezelf zegt ' hij haalt er niet uit wat er in zit'
Al 3 jaar lang en dat kost de club geld, heel veel geld. Direct en indirect.

22 april 2015 om 15:30

Dus als je een MBO student op de Universiteit zet dan is het ook vanzelfsprekend dat hij voldoendes haalt? Ook al zijn de benodigde randzaken aanwezig dat wil nog niet zeggen dat hij de capaciteiten heeft...

Een directie stelt iemand aan met te weinig capaciteiten en dan is het zijn schuld dat hij niet voldoende presteert?

22 april 2015 om 08:58

Jij bent wel erg gefrustreerd over de trainer he? Ik zou het toch vooral ook bij ome Joop zoeken. Ik begrijp niet zo goed waarom het verwachtingspatroon in Enschede hoger ligt dan in Rotterdam. Dit rampjaar heeft bestuurlijke oorzaken, dan is rust op het veld 1e vereiste. Spelers en trainer willen wel, maar hebben juist steun nodig ipv capuchonnetjes die hen opwachten.

22 april 2015 om 09:04

Die steun is er altijd geweest onder Schreuder maar het houd een keer op.
Heeft meer met type voetbal en werken te maken dan met de uiteindelijk stand op de ranglijst maar dat is al vaker gezegd.

Tuurlijk raken we uiteindelijk gefrustreerd door de trainer, en niet alleen de Twente supporters. Dat de bestuurlijke problemen daar invloed op hebben snap ik ook wel, neemt niet weg dat je er als trainer zijnde voor moet zorgen dat de sportieve resultaten daar niet teveel onder lijden en met deze selectie hoor je dit jaar gewoon top 5 te eindigen.

Laten we eens het eens opsommen Alfred:

- Jonge spelers niet kunnen laten ontwikkelen;
- Geen duidelijke lijnen/spelopvatting te ontdekken in het spel;
- Spelers niet kunnen motiveren;
- Slecht wisselbeleid (bv wissel Mokhtar in laatste minuut);
- 3 keer over een speler uit de selectie moeten zetten, vanwege gebrek aan overwicht;
- Geen goede presentatie naar de pers.

Ik denk dat je een geweldige evaluatie krijgt. Maar zoals gewoonlijk zal je de smoesjes wel weer klaar hebben staan.

Feit is dat Schreuder dit jaar nog niet veel merkt van de financiële problemen, aangezien hij nog gewoon werkt met het spelersmateriaal dat hoort bij een hoog spelersbudget. Gewoon zeer belabberd optreden, geen vorm van ontwikkeling te bespeuren. De grootste aanfluiting vind ik nog wel het maken van Martina tot (reserve)aanvoerder, die vent kan er werkelijk helemaal niets van maar wordt wel belangrijk gemaakt in het veld.

Dit wordt een lastig verhaal. Schreuder kan dit natuurlijk niet winnen, maar omdat Twente geen geld heeft kunnen ze Schreuder ook niet ontslaan. Ik ben absoluut geen fan van schreuder maar hij moet niet ten koste van alles weggestuurd worden. Daarbij heb je ook geen garantie dat een volgende trainer het beter gaat doen. Twente moet gewoon goed gaan saneren en duidelijk communiceren dat we volgend jaar voor de plekken bovenin het rechterrijtje gaan voetballen. De verwachtingen van de fans en andere mensen buiten de club moeten ook drastisch bijgesteld worden.

Ik vind ook dat supporters verenigingen tegen az mogen laten blijken dat ze ontevreden zijn, maar daarna moet iedereen Twente weer gewoon gaan steunen in deze moeilijke tijden

in tactisch opzicht faalt schreuder heel erg zijn wisselbeleid is om te janken vaker en het slechte spel wat hij het team laat vertonen is nog het ergste. ik weet niet in hoeverre hij kwa aankoopbeleid heeft meegedeeld dus daar zal ik hem niet op beoordelen maar persoonlijk heb ik weinig positiefs op te merken. alleen debuut van ter avest en anderson (wat ook gewoon logisch is) als trainer zou ik zeggen wegdoen maarniet ten koste van alles desnoods regeling treffen dat die wat anders kan doen en dan jansen doorschuiven waardoor der geen nieuwe trainer hoeft te worden gehaald. dan hopen op fred als directeur die wel goed oog heeft voor spelers en dan hopen dat snel beter gaat

Misschien is Maaskant wat voor het huidige twente. Hij kan met zijn bravoure wellicht een frisse wind laten waaien. Met andre paus bijvoorbeeld als assistent.

22 april 2015 om 14:22

Zo'n blaaskaak is het laatste waar Twente op zit te wachten. Die zou hier nooit binnen de cultuur passen. Mijns inziens zijn Verbeek en Rutten de enige 2 kandidaten. Mensen die hart hebben voor de club en bereid zijn financieel in te leveren.

22 april 2015 om 14:50

Snap heus wel wat je bedoelt hoor. Zo dacht ik er ook altijd over. Maar wat hij nu met NAC doet valt me eerlijk gezegd niet tegen. Verbeek lijkt me trouwens niet zo'n twente-man als Rutten. Bij twente heb je een grote vijfde colonne waar rutten denk ik beter mee om kan gaan dan Verbeek.

Fc twente is een mooie club. Jammer dat het slecht gaat nu daar in Enschede. Man wT was het een genot om te kijken naar de twente in de tijden van n kufo, engelaar, bakkal, aisatti, el ahmadi, bakircioglu. Dat was een team. DIE fc twente moet terugkomen. Ze moeten gewoon terug naar de roots. Daar ligt hun kracht. En wat is die schreuder toch een misselijk , eng ventje zeg. Hij zegt nog schaamteloos dat die wel door wil gaan. Gewoon opzouten. Daar moet je een nuchtere , ouderwetse, keiharde boer voor de groep gooien die die spelers duidelijk KAN maken wat het betekent om voor fc twente te spelen. Maar let maar op. Volgend seizoen rot schreuder gewoon op en word twente de verasing van het seizoen.

Er zal absoluut gekeken moeten gaan worden naar een regeling mat Schreuder. Ook al is het maar om hem tegen zichzelf te beschermen. De supporters zijn het zat met Schreuder. We zien alleen maar balletjes breed of achteruit. Een vrije bal in de buurt van de middellijn gaat altijd achteruit en nooit eens proberen om deze aanvallend ineens voor te zetten in de 16 van de tegenstander. Alle ingooien gaan ook achteruit en dat is niet wat het publiek wil zien. Bij Schreuder is balbezit heilig en vooral het voorkomen van doelpunten. Maar er wordt niet gevoetbalt om doelpunten te maken of om het publiek te vermaken. Sommige spelers doen alles vrkeerd, maar zijn kenbaar vriendjes van de heer Schreuder (schilder, Mokhtar, Engelaar, Mokotjo en Martina). Met anderen heeft hij alleen maar tramelant gehad (corona, Eghan, Ebecillo, Lachman en Bengtsson). Als we een strijdend en verliezend Fc Twente zien kunnen we daar best wel vrede mee hebbn, maar op dit moment worden er alleen maar supporters weg gejaagd door het vertoonde spel.

Waar ik nu bang voor ben is dat er personen zullen zijn die Schreuder ook prive lastig zullen gaan vallen. Dat zou een schandalige zaak zijn, maar helaas is dat ook bij andere clubs gebeurt waar er teveel onenigheid was tussen supporters en trainers of mensen van het bestuur. Los van het feit dat ik Schreuder de slechtste trainer ooit vind van FC twente verdiend hij dat niet. Prive heeft hij het al zwaar genoeg gehad. Dus Schreuder kies gewoon eieren voor je geld en neem na dit seizoen afscheid van mijn club. Dat zou voor mij het enige lichtpuntje van dit seizoen zijn!

22 april 2015 om 15:27

Helemaal eens met je verhaal, met één kanttekening: de slechtste trainer ooit was natuurlijk Rob Groener. Die eikel kreeg het voor elkaar Twente te laten degraderen en heeft later als zaakwaarnemer van spelers de club ook flink wat geld uit de zakken geklopt.

22 april 2015 om 16:42

@raulduke

Klopt die was ook echt dramatisch. Nu ik wat langer na zat te denken, volgens mij was die Issy ten Donkelaar ook een aanfluiting. Dan hoort Schreuder bij de slechtste drie trainers uit de historie.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren