Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop in de toekomst op de aanvoerdersband van AC Milan’

Laatste update:

Gianluigi Donnarumma is nog maar zeventien jaar oud, maar de doelman is haast niet meer weg te denken uit de basis van AC Milan. Donnarumma hoopt nog lang bij AC Milan te blijven en hij hoopt in de toekomst zelfs aanvoerder te worden.

/

“Het is buitengewoon. Om op mijn leeftijd te debuteren in de Serie A is niet voor iedereen weggelegd”, laat Donnarumma optekenen in La Gazzetta dello Sport. “Ik hoop in de toekomst nog steeds bij AC Milan te spelen, met de aanvoerdersband om mijn arm. Daar droom ik al jaren van.”

“Op dit moment is het mijn doel om beter te worden en met AC Milan terug te keren in Europa. De tips van Cristian Abbiati en Diego López waren enorm waardevol voor mij. Ik ben dankbaar dat zij hun ervaringen met mij hebben gedeeld”, zegt Donnarumma, die niet is opgeroepen voor het EK in Frankrijk.

Gianluigi Donnarumma wordt een van de beste keepers ter wereld

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

erg groot talent en jammer dat ie niet bij ons speelt. als donnarumma lang bij milan blijft kan ie denk ik wel aanvoerder worden. maar als milan de komende jaren weinig europees voetbal speelt zie ik dit talent wel vertrekken.

Ik hoop dat hij en Calabria nog lang basisspelers zullen zijn voor milan

Deze jongen verdiende mee te gaan als 3e doelman naar het ek zonder twijfel mogelijk! Aanvoerdersband is van gigio id toekomst, nieuwe idool!

25 mei 2016 om 14:31

Snap ook niet dat hij niet meeging. Deze jongen heeft zo veel potentie. Dan moet je hem eigenlijk al meenemen naar zo'n groot toernooi voor de ervaring.

25 mei 2016 om 15:01

Jaa idd voor de ervaring alleen al.. Verdiend het toch meer als die Marchetti

Milan moet altijd alles op alles zetten om deze jongen te houden. Wat een ongelofelijke topper is dit nu al. Zoveel rust en klasse.

Hij haalt naast zijn jonge leeftijd een uitzonderlijk hoog niveau! Italië heeft met Gollini, Scuffet, Leali, Perin, Sportiello, Audero en enorm luxe probleem in de toekomst. Ik zet mijn geld op Donnarumma die laat reddingen zien die alleen echte topkeepers maken, heeft de uitstraling, zekerheid.. Doet dit seizoen eigenlijk al niks onder voor een Courtois of De Gea..

Jammer dat hij niet mee gaat naar het Ek.

Laat sinds zijn debuut al zien dat hij een topper (aan het worden?) is.wat ik nog leuker vindt is dat hij er gewoon ineens stond, jongens zoals Mastour werden zoveel gehyped de afgelopen jaren en kijk waar hij nu is.

25 mei 2016 om 16:36

Mastour deed het in de jeugd goed hij werd gehyped eerdwr door youtube freestyle filmpjes.
Don is een keeper dje maken over het algemeen video's.
Mastour heeft niks latwn zien dit jaar.

Zolang wij kwakkelen moet hij gewoon vertrekker eerlyk is eerlijk.
Als AC over 10jaar dan is hy 27jaarniet aan de top met Juve staat zeg ik ga!!.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren