Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Ik hoop dat met het hart voor Gio is gekozen, dat er geen dubbele bodem is’

Laatste update:

Feyenoord maakte maandag bekend dat Giovanni van Bronckhorst komend seizoen de opvolger is van Fred Rutten als hoofdtrainer. Voorganger en clubicoon Willem van Hanegem hoopt dat de voormalig linksback het goed gaat doen, maar heeft ook een waarschuwing voor Van Bronckhorst.

/

“Ik ben voor een trainer die een band met de club heeft. Iedereen bij Feyenoord vindt Giovanni sympathiek. Het is ook een heel aardige jongen op wie niets aan te merken valt. Maar hij moet beseffen dat er van hem wordt verwacht dat hij presteert. Oók als je een echte Feyenoorder bent”, maakt Van Hanegem duidelijk in het Algemeen Dagblad. Dat Van Bronckhorst geen ervaring heeft als hoofdcoach is voor de oud-middenvelder geen probleem.

De Kromme vraagt zich alleen af of de beleidsbepalers in Rotterdam daadwerkelijk voor clubman Van Bronckhorst hebben gekozen omdat ze hem de meest geschikte kandidaat vonden. “Ik hoop dat de clubleiders echt met hun hart voor deze trainer hebben gekozen en dat er geen dubbele bodem is. Omdat ze dit misschien voor hun eigen positie het beste vonden.”

Vind je Giovanni van Bronckhorst de meest geschikte kandidaat voor Feyenoord?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Natuurlijk spelen er meerdere belangen. Dat Gio goed bij de supporters ligt speelt natuurlijk mee. Het is ook voor het bestuur een 'succesje' na alle stadion-sores van de afgelopen periode.

Los daarvan lijkt Gio me ook gewoon de juiste man op de juiste plek. Mooi dat de hele top drie straks een clubicoon als hoofdtrainer heeft.

24 maart 2015 om 09:41

Sterker nog de coaches van de top drie zijn niet alleen clubiconen, zij hebben ook allen meer dan 100 caps voor het Nederlands Elftal!

24 maart 2015 om 09:49

Zorgt toch voor een bepaalde aantrekkingskracht. Ook alle drie de absolute top gehaald qua clubvoetbal. Allemaal gewaardeerde krachten geweest bij Barcelona.

24 maart 2015 om 10:17

en ook nog alledrie tegelijk toch?

Logische gedachte. De krtitiek op het bestuur en op Van Geel zijn toch wel toegenomen na de matige transferzomer en de mislukking met het stadion. Met Gio en Van Gastel doe je precies wat het Legioen wil. En dat na uitspraken van vorig jaar dat ze er nog niet klaar voor waren. Ik ben blij met deze keuze, maar ik denk wel dat Van Geel krediet voor zichzelf aan het inkopen is.

24 maart 2015 om 10:06

Dat tweejarige contract insinueert al dat v Geel ook nog twee jaar blijft zitten.

24 maart 2015 om 10:33

@stefandefree

Van een pessimist misschien, we zijn inmiddels weer een jaar verder. Beide mannen hebben Rutten een jaar lang mee mogen maken. Plus het is tijd om nog meer jeugd in te gaan passen bij het eerste. Wie kan dat dan beter dan deze twee heren?

Ik vind het ook logischer om hun nu een kans te geven dan dat afgelopen zomer. Toen was het praktisch zeker dat er vier a vijf sterkhouders zouden vertrekken. Dat zal deze zomer enigszins meevallen. Verschillende sterkhouders hebben al uitgesproken te willen blijven alleen Clasie en Vilhena zijn twijfelgevallen.

Ik denk dat aankomende zomer het meest ideale moment is om voor hun in te stappen zeker als Guidetti en Kuyt ook nog komen.

24 maart 2015 om 10:44

Ze hebben inderdaad wel een selectie nodig waar ze zeg maar op terug kunnen vallen, dat zou dit seizoen niet het geval zijn. Daar heb je helemaal gelijk in. Kuyt zal dan sowieso wel komen en ook Guidetti is iemand die het in zich heeft om de ploeg op sleeptouw te nemen. Dat is natuurlijk heerlijk voor een beginnende trainer.

Willem weer...moet per se naar t negatieve op zoek gaan...hij begint me langzamerhand de keel wel uit te hangen...

24 maart 2015 om 10:30

Hij mag toch wel een kritische noot hebben en de gemoederen en verwachtingen voor komend seizoen temperen. Moet hij dan met alle euforische geluiden meewaaien?

24 maart 2015 om 10:58

Dat Willem regelmatig negatief is, kan ik nog wel in komen. Maar wat hij hier zegt is toch alles behalve negatief?

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren