Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb wel het idee dat het genoeg moet kunnen zijn voor de titel'

Laatste update:

PSV oogt een stuk stabieler dan de voorgaande jaren, won al in de Amsterdam ArenA en ging met een voorsprong van vier punten op achtervolger Ajax de winterstop in. Toch maakt Frank de Boer zich geen zorgen: de coach van de landskampioen behoudt het vertrouwen in de vijfde titel op rij.

/

Volgens De Boer is zijn huidige groep iets verder dan de groep van vorig seizoen. "Ze krijgen het aardig in de smiezen", zegt de coach in BN De Stem. "Maar PSV en Feyenoord staan ook niet stil. Ik kan echter alleen naar de ontwikkelingen bij Ajax kijken, de vooruitgang van het individu, de progressie van het team. Ik heb wel het idee dat het genoeg moet kunnen zijn voor de titel."

De Boer is nu ruim vier jaar hoofdtrainer van Ajax en wist in al zijn seizoenen als eindverantwoordelijke kampioen van Nederland te worden. De eerste wedstrijd na de winterstop is voor Ajax op vrijdag 16 januari, thuis tegen FC Groningen.

Denk je dat Ajax dit seizoen opnieuw kampioen wordt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik hoop het dat ze weer kampioen worden en dat frank nu nog bij ajax blijft. Ook al gun ik hem een mooie transfer, alleen nu nog niet.

In Frank we trust...

4 punten stelt niks voor, ik zie Vitesse gewoon winnen van psv dan heeft Ajax alles in eigen hand. Ik hoop wel dat Ajax de motivatie heeft om door te stoten als Psv punten gaat verliezen.

9 januari 2015 om 09:59

Uiteindelijk zullen alle wedstrijden gewonnen moeten worden, als je alleen de klassieker wint heb je alsnog maar 42 punten

Verder dan vorig seizoen? Ik zie het nog niet terug in de wedstrijden.

9 januari 2015 om 10:24

Inderdaad. Vorig jaar had ik het gevoel dat het altijd wel goed zou komen met Ajax. Slechte wedstrijden werden toch omgezet in 3 punten. Dit jaar is het anders, bij slechte wedstrijden gaat ook alles tegenzitten. Het fenomeen we vorig jaar juist bij PSV zagen. Dat is het verschil met vorig seizoen.
Daarom verwacht ik ook dat PSV kampioen wordt.

9 januari 2015 om 10:27

Ajax heeft in 4 wedstrijden maar puntenverlies geleden, je weet dat Ajax onder F De Boer nog niet zo veel punten heeft behaald als dit jaar. Kijk maar eens naar het schema wat Ajax nog in huis krijgt. Vrijwel alle toppers al buiten de deur gehad. Vitesse en Psv uit voor de rest ontvangt Ajax alle toppers nog in eigen huis. Psv heeft nog heel veel topwedstrijden buiten de deur te spelen. Psv teert te veel op indivudele kwaliteiten.

Mocht Depay of Guardado een off day hebben zal dit vrijwel meteen puntenverlies opleveren zoals we hebben gezien. Europa League of Zwolle uit en Heerenveen uit.

9 januari 2015 om 10:32

Daar zit nu net het verschil. PSV laat juist veel punten liggen tegen de relatief kleine tegenstanders in de uitduels. Tegen de top spelen ze altijd wel redelijk. Vorig seizoen geloof ik van Vitesse gewonnen tegen Twente gelijk en Feyenoord verloren. Dat zijn maar 4 punten die PSV laat liggen. Dat zou betekenen dat de beslissing echt in Eindhoven is.

9 januari 2015 om 12:47

Dus als ze de toppers thuis verliezen, zoals tegen Psv, dan wordt Feyenoord tweede dit seizoen. Waar het om gaat is het spel en dan blijkt dat Ajax dit seizoen nog slechter speelt dan vorig seizoen. Met uitzondering van de wedstrijden waar geen druk ligt, omdat de tegenstander als beter wordt geacht (psg en Barca). Dat is het grote probleem dus. In de Eredivisie is eigenlijk geen enkele tregenstander beter en blijken de tegenstanders toch in sommige gevallen te goed of worden de punten zelfs gestolen. In de tweede competitiehelft zxullen we het zien, maar ik zou het voordeel van alle toppers thuis maar vergeten, want ploegen als Vitesse, Feyenoord en Twente gaan je pijn doen als ze goed opgelet hebben. Lekker de opbouw overlaten aan Moisander en/of Van Rhijn en kort op Schone en Andersen zitten, dan is het voetbal al bijna weg uit dit Ajax.

9 januari 2015 om 14:54

@ Observatie

Ajax heeft in 5 wedstrijden puntverlies geleden. Slecht geobserveerd door je.
PSV heeft maar in 3 wedstrijden puntverlies geleden.
Als Vitesse in eigen huis kan winnen van Psv, dan kunnen ze dat ook van Ajax. Vooral omdat ze laatst in de Arena Ajax helemaal zoek hebben gespeeld. Dan blijft het puntenverschil tussen PSV en Ajax hetzelfde.

Dan de toppers die PSV nog buiten huis moet spelen. PSV wordt verweten om te veel op de counter te spelen. Dit spelletje is juist uitermate geschikt om buitenshuis te spelen, waar de tegenstander gevoed door het thuispubliek toch meer de aanval zal zoeken. De eerste seizoenshelft is dan ook redelijk tot goed verlopen buitenshuis voor Psv. Maar drie keer puntverlies. Verloren van Zwolle, dat dat kan gebeuren zal een Ajacied wel weten. Verloren van Heerenveen, een puntje had daar ingezeten, maar Heerenveen is geen verkeerde tegenstander. Maakte het in de Arena Ajax ook moeilijk tot aan de rode kaart.
Gelijk tegen Groningen, een puntje meer dan dat Ajax uit Groningen heeft meegenomen. Daarbij kan PSV het vooral zichzelf verwijten door de vele kansen niet af te maken.
Thuis heeft PSV trouwens alle competitiewedstrijden nog gewonnen. Het zou uitermate knap zijn van Ajax als ze in Eindhoven gelijk weten te spelen of zelfs te winnen. Naar mijn mening haalt PSV ook na de winterstop de volle buit in thuiswedstrijden, dus dat zijn dan weer drie punten extra die Ajax goed zou moeten maken.

Depay en Guardado hebben al zat mindere wedstrijden gespeeld (vooral Depay) en in sommige wedstrijden waren ze zelfs helemaal niet aanwezig (depay blessure, Guardado blessure en pas later in het seizoen bij PSV gekomen). Dat zou dan volgens jouw logica in veel meer puntenverlies hebben geresulteerd.
PSV teert inderdaad op individuele kwaliteiten. Vooral op die van Zoet, Arias, Bruma, Rekik, Willems, Hendrix, Maher, Guardado, Wijnaldum, Depay, De Jong, Locadia en Narsingh. Daar kan je wel een mooi team van maken, een team dat er nu wel staat in plaats van het losse zand van de voorgaande seizoenen.

9 januari 2015 om 15:35

Je hebt een duidelijke clubvoorkeur, maar zet die bril ook eens een keer af. Depay heeft door een blessure meerdere wedstrijden niet gespeeld, daar werden gewoon punten behaald. Guardado heeft ook niet alles gespeeld, maar ook dan werden er punten gehaald.
Itt vorig jaar heeft PSv nu ook spelers op de bank waar cocu iets mee kan.

vergeet mn reactie, is de korte versie van de betere reactie van Bosche Bol

9 januari 2015 om 10:58

Ik wel en de spelers geven het zelf ook aan zoals een Serero die het dit seizoen "makkelijker vind". Ajax is voor hun doen dit seizoen ook al vrij vroeg uitgeschakeld in de beker dus dat is weer een afleiding minder. Ook is het zo dat Ajax sinds de Boer aan het roer is nog niet zoveel punten heeft behaald tijdens de winterstop dus daar is ook een vooruitgang geboekt.

Verdedigend zijn we wat minder omdat we Daley Blind missen en Viergever vooral op linksachter teleur stelt. Moisander vooral bezig was met zijn nieuwe club en Veltman het ook laat afweten soms. De enige die achterin constant presteerde was van Rhijn en die was de afgelopen seizoenen juist de zwakste schakel.

Voorin vind ik het juist sterk verbeterd met Milik en de opkomst van Kishna en El Ghazi. Andersen en Serero die eindelijk lijken door te breken en Klaassen die de leidersrol op zich neemt. Tel daar Fischer bij die straks terug van blessure is en hopelijk Zivkovic als vaste invaller ipv Sigthorsson en dan heeft Ajax voorin verreweg de meeste mogelijkheden in de Eredivisie. Daar zit geen Jozefzoon bij (bij wijze van spreken).

9 januari 2015 om 16:36

Ajax heeft meer punten en een hoger doelpunt saldo als voorgaande jaren na dit aantal wedstrijden.

Ze hebben dan wel meer punten gehaald in vergelijking met vorige seizoenen maar ze zakken nog steeds door de ondergrens en weten nog steeds het merendeel van de wedstrijden echt te domineren.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren