Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb van Pep in drie weken al meer geleerd dan in alle voorgaande jaren'

Laatste update:
/

Fabian Delph geniet van de trainingen onder Josep Guardiola. De middenvelder van Manchester City, die vorig jaar werd overgenomen van Aston Villa, zegt na een paar weken onder de nieuwe manager al meer van hem te hebben opgestoken dan van zijn voorgangers.

De 26-jarige Delph steekt de lofrompet in een interview met de BBC. “Toen ik hem voor het eerst ontmoette, voelde het meteen goed. Vanaf dag één is hij geweldig, hij kende meteen alle namen. Ik durf wel te stellen dat ik in deze drie weken al meer heb geleerd dan in al die jaren daarvoor.”

De negenvoudig international van Engeland verwacht dan ook een goed jaar. “De systemen die hij probeert in te slijpen, zijn ongelooflijk, en de intensiteit die hij in de groep heeft gebracht is angstaanjagend. Pep is een perfectionist en iedereen gaat daarin mee. Wat we op het trainingsveld leren, proberen we te implementeren. Dat gaat snel. Het is prachtig voor mij, ik kijk echt uit naar het nieuwe seizoen.”

Wordt Manchester City kampioen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zulke kruiperige opmerkingen worden altijd gemaakt wanneer er een nieuwe coach is. Guardiola is natuurlijk een toptrainer maar dit is gewoon eersteklas geslijm. Zie het al voor me dat het geen succes wordt bij city en dat deze Delph hem dan genadeloos de grond in boort.

23 juli 2016 om 16:51

Achja, we hebben het nu eenmaal over Fabian Delph, de man die sowieso bij het prachtige Aston Villa zou blijven.

23 juli 2016 om 17:30

Als je heel je carrière, met alle respect, coaches als Lambert gewoon bent is het wel logisch dat Pep je iets nieuw kan leren.

23 juli 2016 om 17:45

Dat was een uitspraak die hij deed vlak voordat Benteke vertrok. Als je de kans krijgt om een zinkend schip te verlaten. Dan doe je dat toch? Ondanks dat het een ongelukkig over kwam.

23 juli 2016 om 18:24

Dat snap ik wel en ik geloof ook wel dat hij veel geleerd heeft, maar als voetballer met een breed publiek moet je je woorden voorzichtig kiezen. Ik ken Delph verder niet echt, maar hij komt over als een hielenlikker eerste klas.

23 juli 2016 om 17:04

Onzin, Pep is een pure trainer die alles goed wil hebben. Het spel dat hij wil spelen, brengt hij duidelijk over en zijn kijk op het spel is van een abnormaal niveau. Ik vind zijn visie op het spel heerlijk en je ziet bij elk team waar hij trainer is, dat er gelijk verandering is. Ik geloof zeker dat hij van.dit team een beesten team gaat maken. Hij heeft met Silva, de Bruyne, Gundogan en Aguero de spelers die het spel begrijpen dat hij wil spelen. En ja voor Delph zijn er als wisselspeler wel wat kansen, maar daar zal het denk ik ook bij blijven.

23 juli 2016 om 17:32

Dat denk ik niet. Pep staat er om bekend om spelers echt beter te maken.

23 juli 2016 om 19:51

Wilt zeker een basisplaats bij elkaar slijmen, vandaar dat hij met zulk onzin komt

City gaat echt geen kampioen worden met deze coach. Heeft totaal geen tactisch inzicht. Alle spelers rennen als gekken, ja dan gaat ie er vroeg of laat in met dat materiaal.
Op t einde van elke wedstrijd zijn die spelers helemaal kapot.

23 juli 2016 om 16:48

Guardiola is de beste van de wereld en jij zegt dat hij geen inzicht hebt... heb je ooit wel eens voetbal gekeken?

23 juli 2016 om 16:49

Wauw. Beweer je nu echt dat Pep Guardiola geen tactisch inzicht heeft? Ik zal doen alsof ik dit niet gelezen heb. De man die tiki-taka creërde en wellicht het meest sterkste team uit de geschiedenis, dat daardoor een grote bijdrage had aan het meest succesvolle Spanje ooit en misschien ook wel meest dominante land voor een langdurige periode. Vervolgens naar Duitsland trok en daar de competitie compleet overnam en spelers als Boateng liet uitgroeien tot misschien wel de beste verdediger. Niet toevallig dat Duitsland het WK won, met een geraamte aan Bayern spelers (ook voetballend op een vergelijkbare wijze). Ik denk dat jij geen flauw idee hebt wat tactiek is als je dit serieus beweert.

23 juli 2016 om 17:17

Hij trollt hahahaaha dat zie je toch gelijk guardiola s de meest tactische coach

23 juli 2016 om 19:41

Pep is natuurlijk een geweldige trainer die bij elke club zijn eigen visie probeert te implementeren en een geweldig tactisch inzicht heeft (soms misschien wel te veel). Een man die zeker heeft bewezen één van de beste te zijn, maar je hoeft ook niet door te schieten in je loftuitingen.

"vervolgens naar Duitsland trok en daar de competitie compleet overnam"

Ene Jupp Heynckes won het jaar daarvoor de Bundesliga (met 91 punten, iets wat Guardiola niet heeft kunnen evenaren), de CL en de DFB Pokal, dus het is ridicuul om te stellen dat hij de competitie compleet overnam, die overname was namelijk allang in gang gezet.

23 juli 2016 om 19:53

Hij heeft tiki taka en et gecreeerd hoor. Hij heeft het weliswaar naar een andere niveau gebracht maar barca speelde onder Cruijff en LVG ook tiki taka

23 juli 2016 om 20:00

@lfc11 moi gesproken! Jupp s Bayern was idd dodelijker en had meer de duitse killer mentaliteit. Met Mandzukic en Gomez in de spits. Die mentaliteit hebben ze onder pep een beetje verloren vind ik. Allés moest altijd maar mooi, bijna geen afstandschoten, tikken tôt on het 16meter gebied etc. Dat neemt niet weg dat hij zeker wel goeie dingen heeft gedaan bij Bayern. En spelers als Boateng,robben. , kimmich nog jeter heeft gemaakt. En ook door Coman te Halen en hem het vertrouwen te geven.

23 juli 2016 om 20:01

Niet*

23 juli 2016 om 23:03

Ik doelde op het vertoonde spel, de verandering van Bayern, dat zich zelfs uittte in het nationale elftal. Daarnaast werd hij vervolgens wel op een recorddatum al kampioen medio maart ofzo. In de CL ontbrak het aan geluk voor Bayern. Vooral dit jaar hoefde het echt niet te verliezen van Atléti, maar het zij zo. Feit blijft wel dat Pep de tweestrijd met Dortmund vrijwel liet verdwijnen, waar het de voorgaande jaren heel anders verliep. Maar je hebt wel een punt. Onder Heynckes was Bayern echt belachelijk goed in dit jaar. Al piekten ze pas na de blessure van Kroos, toen Robben erinkwam en ze alles en iedereen stuk speelden.

23 juli 2016 om 23:12

Daar ben ik het niet mee eens. Onder Cruijff begon het totaalvoetbal en het typische positiespel. Maar tiki taka, met een valse negen. Vleugelspelers die naar binnen trekken en verdedigen dat voorin al begint, dat is echt Pep zijn visie bij Barcelona. De term tiki-taka ontstond ook toen pas en werd voortgezet door Aragones en Del Bosque bij Spanje.

23 juli 2016 om 17:54

@the jesus Gefeliciteerd met de allerdomste opmerking van de week. Of je hem nou mag of niet, Pep is nu eenmaal een van de beste coaches ter wereld, zowel tactisch als technisch

Totdat blijkt dat Delph niet in de basis komt. Dan is Pep plotseling niet meer zo goed.

Lekkere gozer die Delph. Eerst stelt hij de fans van Aston Villa gerust dat hij zal blijven om vervolgens een dag later bij Manchester City te tekenen en nu geeft hij zijn vorige managers ook nog een trap na.

Snake 🐍 boy probeert met deze uitspraak natuurlijk veel speelminuten te krijgen jaha.

Maar ach ja pep, is ook wel zo iemand die nu alles om gooit om alles vervolgens zijn speel/denk wijze eruit te laten zien.

Ik snap trouwens nog steeds niet wat mensen tegen Fabian Delph hebben. Ja hij heeft gezegd dat hij bij Aston Villa zou blijven, maar kom op als een club als Manchester City langs komt neem je die trein gewoon wie zegt dat zo'n kans zich nog eens voor doet. Hoop dat hij mooie dingen kan laten zien voor City herinner me een een prachtige goal van hem tegen Chelsea met z'n hak.

23 juli 2016 om 18:26

Niemand zal je raar aankijken als je op een normale manier van Aston Villa naar City vertrekt hoor. Delph heeft het zichzelf gewoon onnodig lastig gemaakt door de trouwe hond uit te hangen ("i'm proving there is still loyalty in football and i'm staying here" en nog geen week later al de belofte verbroken heeft. Logisch dat supporters hem dat dan kwalijk nemen. Had hij dat niet gezegd, dan weet ik zeker dat de supporters minder fel reageerde als hij naar City ging.

mmmm :P echt veel lof woorden van hem hahaha hij wil graag zo een basis plek afdwingen

Word wel moe van dit soort irritante uitspraken. Guardiola mag dan een goede coach zijn, maar dit is wel erg overdreven. Bij Barcelona bouwde Guardiola voort op het iconische tiki-taka, bij Bayern bouwde hij voort op de speelstijl van Heynckes en ik verwacht dat er ook bij City niet bijzonder veel gaat veranderen in de manier van spelen.

Een coach laat zich vast niet beinvloeden door dit soort geslijm. Als Delph zijn basisplaats zou verliezen en twee jaar moet banken, hoor je een tegenovergestelde mening. Iedereen prikt door dit soort praatjes heen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren