Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik heb Van Gaal nog twee keer gezien en de hand geschud, dat was het'

Laatste update:

Het botert nog steeds niet tussen Louis van Gaal en Mark van Bommel. In de winterstop van 2011 stapte de toenmalig aanvoerder van Bayern München halsoverkop over naar AC Milan, nadat zijn werkrelatie met de Nederlandse coach verslechterde. Sindsdien spraken de twee nooit meer met elkaar, vertelt Van Bommel in gesprek met Eurosport.

/

Sinds zijn vertrek uit München is er sprake van een lange radiostilte van beide kanten. “Ik heb hem nog twee keer gezien en hem de hand geschud en dat was het. Ik wil er verder weinig woorden aan vuilmaken. Ik zeg alleen: hoe vaak komt het voor dat een aanvoerder van een topclub in de winterstop vertrekt?”

Voor Van Bommel kwam er daarmee na vierenhalf jaar een abrupt einde aan zijn succesvolle periode in het zuiden van Duitsland, waar hij het uitstekend naar zijn zin had. “Het was absoluut niet de bedoeling dat het zo zou eindigen. Maar ik moest een beslissing nemen. Achteraf ben ik daar blij mee, want ik heb om die reden nog voor een mooie club als AC Milan kunnen spelen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het niveau van het Nederlandse journaille, vragen naar de bekende weg, hopen dat (in deze) v Bommel wat verkeerds zegt over v Gaal, dit zodat een oude rel nieuw leven wordt ingeblazen, hebben ze weer verhalen voor het komende jaar.

15 maart 2016 om 15:50

Volgens mij was het een Duitse Journalist. Ik las in een andere artikel, dat het ging om de Duitse Eurosport.

15 maart 2016 om 16:17

Oké my bad, ach het sportjournaille is in het algemeen niet heel hoogstaand, althans als het om interviews gaat, is natuurlijk ook heel moeilijk, probeer maar eens origineel en verrassend te zijn.

Precies dit, van Gaal heeft het eerste seizoen geluk gehad met Ribery en Robben, maar in seizoen twee namen veel spelers hem al lang niet meer serieus.

15 maart 2016 om 16:53

Ja v Gaal is gewoon niet zo'n aardige knul lijkt het wel. Ik zie vaak dat spelers wat tegen hem zeggen en hij zonder een reactie te geven gewoon omdraait en wegloopt, zonder enige emotie ofso. Sommige spelers kijken meer op naar zo'n autoritair persoon, vooral jonge spelers die denken dat als ze keihard hun best doen, ze v Gaals symphatie kunnen winnen. Maar zo werkt v Gaal gewoon niet denk ik. Ook tegen journalisten gaat hij ineens helemaal doordraaien bij de simpelste vragen. Ervaren spelers dulden zulk gedrag niet. Jammer maar waar. Tegenwoordig hebben jongere spelers ook een gigantische ego, dus dat hard aanpakken en onsymphatieke gedrag werkt averechts tegenwoordig.

15 maart 2016 om 17:50

Ach, negatief bericht over Van Gaal, dan krijg je negatieve reacties, welkom op het internet! Persoonlijk ben ik geen groots fan van Van Gaal, maar er zijn zat jonge en oude wereldsterren die wel positief over hem zijn, maar hoge bomen vangen veel wind.

15 maart 2016 om 23:16

Negatief over v Gaal zijn mag dus niet meer? Grappig...

Van Gaal lijkt natuurlijk geen gemakkelijke man, maar Van Bommel evenmin die met woord en gebaar een leider acteerde zonder dit voldoende te onderbouwen met voetballende prestaties. Daar liep het voor mijn gevoel niet altijd helemaal parallel.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren