Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

‘Ik heb niet zoveel met Arsenal, die houden er niet van om titels te winnen’

Laatste update:

Gift Orban is aan een uitstekende tweede seizoenshelft bezig met AA Gent in de Jupiler Pro League. De twintigjarige Nigeriaan, die afgelopen winter overkwam van het Noorse Stabaek, is met negentien doelpunten in evenveel wedstrijden voor de Belgen een ware sensatie te noemen. Orban denkt al voorzichtig na over zijn volgende stap, waarbij hij Arsenal meteen uitsluit. “Die houden er niet van om titels te winnen”, aldus de spits lachend in gesprek met Het Nieuwsblad.

Het is dit seizoen ontzettend snel gegaan met Orban. De spits werd afgelopen zomer door Stabaek overgenomen van Bison FC uit Nigeria, waarna hij in 24 wedstrijden voor de Noren negentien keer scoorde en zeven assists gaf. Gent had in de winter genoeg gezien en legde ruim 3,5 miljoen euro voor hem neer. Orban droomt al voorzichtig van een toekomstige transfer naar de Premier League, zijn droomcompetitie.

"Ik droom van de Premier League en van Manchester United, Liverpool en Manchester City”, aldus de spits in gesprek met Het Nieuwsblad. “Ik heb niet zoveel met Arsenal, die houden er niet van om titels te winnen”, lacht hij. “Zo ging het tien jaar lang onder Arsène Wenger: spelers halen om ze vervolgens weer door te verkopen. Ik wil bij een club spelen die om de prijzen meedoet. Bij Real Madrid hebben ze geen tijd om tiki-taka te spelen, daar pakken ze gewoon prijzen.”

Orban vertelt dat zijn eventuele volgende stap niets met geld te maken gaat hebben. “Ik wil het voetbal beleven en niet ergens in een stadion zitten waar een paar man naar je zit te kijken. Dan heb je wel veel geld, maar geen zin om te voetbalen”, aldus de spits van Gent. “Als je 35 bent kan je op die manier nog geld meepikken, maar als jonge speler wil je gelukkig zijn.” Orban, die volgens Transfermarkt inmiddels negen miljoen euro waard is, heeft nog een contract tot medio 2027 bij Gent.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hahaha, heerlijk. Nooit van hem gehoord, maar hoop alleen al om de toekomstige interviews dat dit een grote speler gaat worden

Laat dit niet aan Arsenal Fan TV zien, ontploffen er een paar daar 😂

Direct verkopen als Gent zijnde deze zomer als er een groot bod binnenkomt. Anders zou het wel eens een gevalletje Moses Simon kunnen worden.

Wel echt een hele speciale speler. Voor de mensen die het nog niet gezien hebben moeten ze zijn doelpoging vanaf de aftrap die op de lat belandt maar eens opzoeken.

20 mei 2023 om 16:46

Nu ben ik helemaal fan, wat jammer dat deze er niet inging.

20 mei 2023 om 16:49

Dus vanwege die actie is die een speciale speler??
Ik vind het nogal een praatjesmaker en gezien zijn Afrikaanse roots had hij kunnen zien dat bij Arsenal verschillende spelers hebben gespeeld met Afrikaanse afkomst die het ver hebben geschopt.
Als je met alle respect van een club als Gent komt zou ik maar dankbaar zijn als uberhaupt een West Ham of Everton voor je komt kijken laat staan een grotere club.

Daarbij erg gewaagde uitspraken vooral in de Premier League ,fans onthouden daar veel dingen ook van jaren terug dus zou die ooit bij een United Liverpool of waar dan ook spelen en Arsenal vernedert hem zal hij het ook te horen krijgen

20 mei 2023 om 16:51

Nee, als je wekelijks naar Gent zou kijken dan zie je wel dat het een speciale speler is. Het ene voorbeeld dat ik daarvan geef vind ik gewoon uitermate exemplarisch.

20 mei 2023 om 16:58

Ik zou deze uitspraken nu wel met een korreltje zout nemen, met alle respect. Deze jongen staat bekend als een lolbroek en ik denk dat dit ook meer met een knipoog is dan dat ie het echt serieus meent. Niet echt professioneel natuurlijk maar hij is ook nog niet eens zo lang prof. Ik denk dat als Arsenal in de toekomst met een mooi aanbod komt dat ie dat zeker zal overwegen hoor.

20 mei 2023 om 20:44

Ben jij zo betoverd door hem Lierse? Het is voor de Belgische competitie een goeie speler en hij maakt zeker z'n goals maar heel uitzonderlijk vind ik hem niet. Dan bedoel ik met het oog op een stap hogerop. Zit in een enorm goeie flow en hoe zou je zelf zijn als alles binnenvliegt. Ben het dus met je eens: verkopen nu zijn marktwaarde zo hoog is.

20 mei 2023 om 23:36

In Europa scoorde die er ook op los. Gewoon een goeie spits die eerder langs brighton of villa langs moet gaan, voordat hij droomt over man united etc.

21 mei 2023 om 13:54

Zoals je zegt @Tuskii, hij heeft ook al even een terugval gehad.

20 mei 2023 om 17:45

Moses Daddy Simon uit het pittoreske Jos. Wat een flashback is dat! Leuke speler maar het is helaas nooit helemaal uitgekomen. Ik was alweer bijna vergeten dat die nog bestond.

20 mei 2023 om 18:00

Had ook echt een stormachtig begin bij Gent na een transfer in de winter maar is het jaar daarna toch echt beginnen stilvallen.

Is later wel nog gewoon een leuke Ligue 1 speler geworden, dus slecht is het zeker niet met hem geëindigd.

"Bij Madrid hebben ze geen tijd om tiki taka te spelen, daar pakken ze gewoon prijzen" Yep want dat echte tiki taka heeft natuurlijk geen enkele prijs opgeleverd in het verleden, wie is deze clown haha. Hij mag daarbij god op de blote knieën danken als Arsenal ook maar een beetje interesse zou hebben in hem.

20 mei 2023 om 16:36

Vind het eigenlijk allesbehalve clownesk. Ik zou namelijk de speelstijl van Real niet beter kunnen omschrijven, de afgelopen CL-titels..

20 mei 2023 om 16:40

Je zegt het al, in het verleden maar recent niet bepaald

20 mei 2023 om 16:41

Deze man is wel een heel groot talent hoor. Als je net bij een nieuwe club komt en dan in je eerste 19 wedstrijden 19 keer scoort dan ben je een grote. Geen hele handige uitspraken van hem. Denk dat clubs van het kaliber Arsenal hem wel op de radar hebben staan, zeker als hij zo doorgaat.

20 mei 2023 om 16:51

Ik geef hem anders gewoon gelijk, hij hoeft niemand op zijn blote knieën te bedanken. Aangezien hij het zelf allemaal doet.

Haha deze is wel leuk hoor. Hopelijk gaat dat een grote worden.

Noemt vervolgens Liverpool, de club die deze eeuw 1x kampioen is geweest

20 mei 2023 om 16:31

En twee Champions Leagues. Alleen Barcelona, Real en Bayern doen beter. Sowieso was die kerel nog niet geboren bij het begin van deze eeuw, dus zo relevant is dat niet voor hem.

20 mei 2023 om 17:15

Hij heeft het over kampioen worden dus nam de CL niet mee. Maar is nu aangepast naar titels, dus dan wel ja

20 mei 2023 om 17:16

Hij heeft het over titels winnen. De CL is ook een titel. Waarschijnlijk was het interview ook gewoon in het Engels en dan is “title” al helemaal een meer universeel woord.

20 mei 2023 om 17:18

Klopt, meende dat het eerst over kampioenschappen ging maar is nu titels geworden

20 mei 2023 om 16:34

Want alleen de titels in deze eeuw tellen mee? Liverpool is samen met United de meest succesvolle club van Engeland. United heeft slechts 1 titel meer dan Liverpool. Arsenal is toch echt wel een light versie van een grote club daar in mijn ogen. Altijd blaffen, nooit bijten.

20 mei 2023 om 16:47

In dat geval heeft Arsenal een stuk meer titels dan Manchester City...

20 mei 2023 om 16:49

Zal niet lang meer duren voor Arsenal is ingehaald.

20 mei 2023 om 16:52

Arsenal heeft er 13, City gaat nu zijn 9e binnenhalen. Is dat “een stuk meer”?

20 mei 2023 om 16:56

Die van City zijn natuurlijk ongeldig. Door de vele overtredingen die ze zijn begaan.

20 mei 2023 om 17:02

We hebben iemand die in de toekomst kan kijken. Altijd leuk.

20 mei 2023 om 17:13

Op dit moment nog 5 meer en straks 4 meer, ja, vind ik wel, als je het afzet tegen de 9 titels die City dan heeft. Is bijna de helft meer.

20 mei 2023 om 17:14

Nou ja, dat doe jij ook...

20 mei 2023 om 17:16

@kalou2005, voor een jonge voetballer die in het hier en nu leeft is alleen deze eeuw van belang. Aangezien deze eeuw alweer 23 jaar oud is zou ik misschien zelfs eerder de laatste pakweg 10 jaar mee willen tellen.

20 mei 2023 om 17:17

Verklaar eens even hoe ik in de toekomst kijk? Door te stellen dat City de titel nu gaat pakken?

Iets minder gewaagd zo een voorspelling te doen dan dat city al zijn titels van de laatste jaren mag gaan inleveren.

20 mei 2023 om 17:32

Het gaat toch sowieso niet om het verleden? Deze gast praat ook maar wat op basis van het verleden. Alle clubs hebben inmiddels een compleet ander elftal en coach. Arsenal heeft jarenlang een redelijk matig elftal gehad vergeleken met andere clubs. Al die spelers zijn al lang weg.

Intelligente uitspraak weer.

En komt zo meteen terecht bij WBA of Southampton... Als hij mazzel heeft...

20 mei 2023 om 16:40

Nou denk het niet hoor. Dit is echt een groot talent, die komt zonder mazzel al bij betere clubs terecht dan WBA of Soton.

20 mei 2023 om 16:46

Was ook meer een matter of speech. Hij is in ieder geval nog lang niet op het niveau dat ze bij de clubs die hij noemt gaan denken aan hem. Arsenal zou een geweldige kans voor hem zijn.

20 mei 2023 om 17:52

Niet? Ik geloof nu 19 doelpunten in 19 wedstrijden voor Gent, nadat hij het 1e halfjaar al de Noorse competitie helemaal aan gort heeft geschopt. Deze jongen zit absoluut al op het niveau waar de grote clubs aan hem gaan trekken. Wellicht niet de Real Madrids, Citys en Bayerns van deze wereld, maar zeker wel bij de Arsenals van deze wereld.

opvolger van oshimen bij napoli ?

Tja, en als Arsenal volgend jaar voor je op de stoep staat is het “de club waar ik sinds kleins af aan over droom” en “Thierry Henry is mijn idool”.

Even los van de uitspraak. Als je die ontwikkeling qua clubs ziet, dit zou toch voor de eredivisie clubs een topper zijn geweest qua scouting.

20 mei 2023 om 19:09

De vraag is of de top-3 het risico wilde nemen. En voor de subtop of ze dat salaris kunnen (of willen) ophoesten.

Prima, ik zit ook totaal niet te wachten op een dotard bij onze club. Een beetje teveel naar Zlatan gekregen zonder zich te bewijzen in een grote competitie.

Heeft ook de snelste hattrick ooit in een Europees duel gemaakt. Zou hem niet onderschatten voor diegenen die hem niet kennen.

Klinkt als een perfecte Mourinho aankoop

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren